Highline
ET TOMT LÆRRED TIL DINE DESIGNDRØMME
Highline
Et unikt koncept, der kombinerer designfrihed og høj kvalitet til uendelige muligheder i dit næste gulvprojekt. Du kan vælge mellem standard- eller tilpassede designs i forskellige kvaliteter, der passer til dig og dit behov.
Luksuriøs komfort og æstetik til hårdt brug
100% uld tæpper
Luksuriøs komfort og æstetik til hårdt brug
kombinerer luksuriøs komfort og overlegen æstetik i en oplevelse, der er skabt til at forkæle alle sanser. Med ekstrem farvemætning er forfarvet uld fremragende til at tilføje dybde og kontrast til dit førsteklasses gulvdesign.
Colortec <br> forfarvet uld
Ultimativ stilfuldhed
Colortec
forfarvet uld
I denne eksklusivt designede premiumkollektion går æstetik på højt plan og luksuriøs komfort op i en højere enhed og skaber tidløs elegance. Perfekt, når du vil opnå den ultimative sanseoplevelse. Fås i forfarvet uldblanding eller gennemfarvet nylongarn.
Eco
Så smukke som nye i mange år
Eco
Eco-konceptet er det perfekte valg, når du søger en tæppeløsning med ekstrem høj slidstyrke og et luksuriøst men underspillet look & feel.
ReForm
Et koncept med omtanke
ReForm
Tænker du på miljøet? Og vil du afspejle din omtanke i dine og dine kunders produktvalg?
Så er ReForm-konceptet oplagt til dig. Med ReForm vælger du et mere bæredygtigt tæppe, der ikke går på kompromis med designet.
Epoca
Tilpasset moderne kontorindretning
Epoca
Leder du efter et tæppe med lang levetid til dit næste kontorprojekt? Og er du glad for det minimalistiske look, hvor vævede detaljer, tekstur og farvevalg spiller en stor rolle? Så er Epoca dit næste valg.
Una
Høj kvalitet til pengene
Una
Det minimalistiske og stilfulde udtryk svarer til Epoca-kollektionerne, men prisen er lidt lavere. Una fremstilles i indfarvede garner, hvilket reducerer både prisen og udvalget.
Graphic <br> forfarvet uld
Elegante luxuriøse detaljer
Graphic
forfarvet uld
Fokus på detaljerne er alfa og omega, især når det gælder om at udstråle luksus. Navnet Graphic henviser til de klare og levende detaljer, og denne ambitiøse kollektion af småmønstrede design vil uvægerligt vække opsigt.
Rawline Scala
Kombinerer råt look med bæredygtighed
Rawline Scala
Kollektionen kombinerer råheden i den fladvævede strukturs look & feel med de akustiske og praktiske fordele, som gør tæppematerialet fuldendt til ethvert interiørdesign.
Trends & Nyheder, ja tak