Sustainable design<br>at <br> your feet
Sustainable design
at
your feet

LAD OS VÆVE EN GRØNNERE FREMTID

Vores langsigtede ambition er at skabe verdens mest bæredygtige tæpper Det er en stor udfordring, der har et brancheforandrende potentiale. 

Byggebranchen er ansvarlig for 40 % af verdens CO2-emissioner, og gulve er en del af problemet. Kun 1-3 % af alle tæpper genanvendes. Vi ønsker at gå forrest i forandringen af bæredygtighedsresultater og -innovation inden for vores branche.

Der er et stort potentiale for at forbedre miljøet markant ved at tænke og handle anderledes. Hos Ege Carpets er vi allerede nået langt. Det er en løbende proces, hvor vi konstant sætter nye mål og initiativer op for at komme tættere på at indfri vores langsigtede ambition.
Vi sigter mod senest i 2030 at nå nedenstående erklærede bæredygtighedsmål.

At gå i cirkler er den bedste vej frem
Vi tror på den cirkulære tankegang

At gå i cirkler er den bedste vej frem

Vi tror på den cirkulære tankegang og på at holde så mange ressourcer som muligt i et lukket kredsløb. Det er en løbende proces, hvor vi konstant sætter nye mål og initiativer op for at komme tættere på at indfri vores langsigtede ambition. Vi sigter mod senest i 2030 at nå nedenstående erklærede bæredygtighedsmål.

Heldigvis har en cirkulær bevægelse taget form. En bevægelse af arkitekter, byggefirmaer, bygningsejere og virksomhedsejere, der anerkender behovet for forandring og forpligter sig til et bæredygtigt miljø.

2030-mål for hvert af vores fokusområder

Bæredygtighed er vævet ind i alt, hvad vi gør
Bæredygtighed er

vævet ind i alt, hvad vi gør

Vi har arbejdet med bæredygtighed siden 1996. Ikke fordi love og regler har tvunget os til at gøre det, men fordi vi mener, at det er det rigtige og det ansvarlige at gøre.

For at stå i spidsen for ændringen af bæredygtighedsresultater og -innovation har EcoVadis tildelt os en Platinum-placering blandt de øverste 1 %. Vi er stolte af at blive anerkendt for vores arbejde. Det inspirerer os til at sætte nye mål og ambitioner og sætte nye standarder for vores branche.

Lad os væve en grønnere fremtid

Periode 1. maj 2022 - 30. april 2023
ECO-KOLLEKTIONERNE - er beviset på, at tekstilgulve sagtens kan være grønne
ECO-KOLLEKTIONERNE - er beviset på, at tekstilgulve sagtens kan være grønne
Trends & Nyheder, ja tak