Introduktion af Wool100

WOOL100-kollektionerne er fremstillet i 100 % ren ny uld i den fineste kvalitet og er en usædvanlig oplevelse, der er udviklet til at forkæle alle sanser og samtidig gøre et varigt indtryk. Det udsøgte udseende og udtryk kommer af vores 100 % naturlige garn, som er spundet på vores eget spinderi af det fineste udvalg af ekstra lange og dermed ekstra holdbare uldfibre fra Storbritannien. Derfor matcher Wool100 perfekt holdbarheden af de blandede uld/nylon kvaliteter.

Vores Wool concept kollektioner

Vores Highline wool kollektioner

100% ren, naturlig og fornybar uld

100% ren, naturlig og fornybar uld
100% ren, naturlig og fornybar uld
Et naturligt valg

Den fineste kvalitet direkte fra naturen

WOOL100 - Det udsøgte udseende og udtryk kommer af vores 100 % naturlige garn, som er spundet på vores eget spinderi af det fineste udvalg af ekstra lange og dermed ekstra holdbare uldfibre fra Storbritannien eller New Zealand.
Den bløde, tykke struktur forbedrer akustik ved effektivt at fange og holde på støj
Ekstra holdbare uldfibre
Ulder der varer ved
Ekstra holdbare uldfibre
WOOL100 tæpper væves udelukkende med naturligt garn, der er spundet i vores eget spinderi fra det fineste udvalg af ekstra lange og ekstra holdbare uldfibre. Derfor matcher WOOL100 perfekt holdbarheden af kvaliteter med uld/nylon

Smukke design og materialer af høj kvalitet

Smukke design og materialer af høj kvalitet
Smukke design og materialer af høj kvalitet
The wool concept

Luksuriøs komfort og æstetik

Colortec og Graphic kombinerer luksuriøs komfort og overlegen æstetik til en oplevelse, der er skabt til at forkæle alle sanser. Med sin ekstreme farvemætning er forfarvet uld fremragende til at tilføje dybde og kontrast til ethvert førsteklasses gulvdesign og med vores uldkoncept er dit farvevalg helt frit og ubegrænset.

Highline specialdesign

Highline specialdesign
Highline specialdesign
4 unikke farvepaletter

100% design- og farvefrihed

Hos Ege Carpets er alle muligheder åbne, når du vil skabe unikke rum til et projekt. Takket være vores avancerede produktionsteknologi, kan du skabe et unikt design, der passer til det enkelte projekt – både hvad angår krav til design men i særdeleshed også kvalitet.
Highline wool konstruktionerne er et blankt lærred til dine farveideer og designambitioner, så gå på opdagelse og se dine design- og farvemuligheder.
Find frem til dine design- og farvemuligheder
En uendelig farvepalet
ALVERDENS MULIGHEDER
En uendelig farvepalet
Uanset hvilke farver du er inspireret af, kan vi matche nuancen perfekt med vores forfarvede garn. Dette kombineret med muligheden for at vælge forskellige farver i et enkelt design garanterer dig et kreativt udtryk, der fører din vision ud i livet.

Kom med på en rundvisning blandt vores referencer...

Designs fra kollektionen

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler

Trends & Nyheder, ja tak