Introduktion af Wool100

WOOL100-kollektionerne er fremstillet i 100 % ren ny uld i den fineste kvalitet og er en usædvanlig oplevelse, der er udviklet til at forkæle alle sanser og samtidig gøre et varigt indtryk. Det udsøgte udseende og udtryk kommer af vores 100 % naturlige garn, som er spundet på vores eget spinderi af det fineste udvalg af ekstra lange og dermed ekstra holdbare uldfibre fra Storbritannien. Derfor matcher Wool100 perfekt holdbarheden af de blandede uld/nylon kvaliteter.

Vores WOOL100 kollektioner

100% ren, naturlig og fornybar uld

100% ren, naturlig og fornybar uld
100% ren, naturlig og fornybar uld
Et naturligt valg

Den fineste kvalitet direkte fra naturen

WOOL100 - Det udsøgte udseende og udtryk kommer af vores 100 % naturlige garn, som er spundet på vores eget spinderi af det fineste udvalg af ekstra lange og dermed ekstra holdbare uldfibre fra Storbritannien eller New Zealand.
Fremstillet af de fineste forfarvede uldkvaliteter og 100% ren ny uld spundet af ekstra lange fibre skaber vi tæpper, der matcher holdbarheden af uld/nylon kvaliteter
Ekstra holdbare uldfibre
Ulder der varer ved
Ekstra holdbare uldfibre
WOOL100 tæpper væves udelukkende med naturligt garn, der er spundet i vores eget spinderi fra det fineste udvalg af ekstra lange og ekstra holdbare uldfibre. Derfor matcher WOOL100 perfekt holdbarheden af kvaliteter med uld/nylon

Smukke design og materialer af høj kvalitet

Smukke design og materialer af høj kvalitet
Smukke design og materialer af høj kvalitet
WOOL100

Luksuriøs komfort og æstetik

WOOL100 kombinerer luksuriøs komfort og overlegen æstetik til en oplevelse, der er skabt til at forkæle alle sanser. Med sin ekstreme farvemætning er forfarvet uld fremragende til at tilføje dybde og kontrast til ethvert førsteklasses gulvdesign og med vores uldkoncept er dit farvevalg helt frit og ubegrænset.
Ved hjælp af de fineste forfarvede uldkvaliteter fremstiller vi med stolthed tæpper med et klart defineret udtryk

Et skridt mod cirkularitet

Sustainable design at your feet

WOOL100

At adskille uld- og nylonfibre efter brug i tæpper er en af de største miljømæssige udfordringer i dag. Ikke desto mindre har vi med introduktionen af vores nye WOOL100-koncept taget endnu et skridt mod et cirkulært system.

Da WOOL100 tæpper er fremstillet af en helt naturlig og bæredygtig ressource, er de et mere miljøvenligt valg. Vi sigter mod at kunne adskille tæppets bagside og omdanne den til helt nye produkter, hvilket vil gøre WOOL100 tæpper endnu bedre for miljøet.
Se hvordan vi praktiserer de cirkulære processer

Have it your way with custom design

Have it your way with custom design
Have it your way with custom design
Få det præcist på din egen måde med specialdesign

Specialdesign

Med WOOL100 får du ubegrænset og helt frit valg i farver og designs. Med sin ekstreme farvemætning udmærker konceptets indfarvede uld sig ved at tilføje dybde og kontrast til ethvert eksklusivt gulvdesign.
Gå på opdagelse i dine designmuligheder
En uendelig farvepalet
ALVERDENS MULIGHEDER
En uendelig farvepalet
Uanset hvilke farver du er inspireret af, kan vi matche nuancen perfekt med vores forfarvede garn. Dette kombineret med muligheden for at vælge forskellige farver i et enkelt design garanterer dig et kreativt udtryk, der fører din vision ud i livet.

Kom med på en rundvisning blandt vores referencer...

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler

Trends & Nyheder, ja tak