Guide til rekolorering, visualisering & download

Guide til rekolorering, visualisering & download
Vælg dine egne farver online

Rekolorer, visualiser og download dit eget design

Takket være vores avancerede produktionsteknologi er det let og hurtigt at ændre farven på et standarddesign fra vores Highline Express kollektioner uden ekstra omkostninger.
Vælg et hvilket som helst design og leg med de farver, du ønsker, fra en af vores fire farvepaletter.

Du kan endda visualisere og downloade dit design i smukke 3D rum og bruge dem til dine egne præsentationer og reference. Dette nyttige visualiseringsværktøj kan også anvendes på alle vores andre kollektioner.

Trin 1

Design og rekolorering
Når du har valgt det design, du vil rekolorere, så er det tid til at eksperimentere med farver efter eget valg.

  • De farver, der er anvendt i dit valgte design, er angivet under det valgte design. Når du klikker på lyspæreikonet i farveprøven, fremhæves området med denne farve i designet. Du kan nu vælge en anden farve til dette område ved at klikke på farveprøven. 
  • Du kan vælge farver fra den aktuelle palette eller fra en anden farvepalette. Bemærk, at det kun er muligt at bruge farver fra samme palette.
  • Hvis du vil bruge farver fra en anden palette, kan du skifte palette ved at klikke på "Skift palette ...". Vær opmærksom på, at alle farverne i dit design vil skifte til farver, der ligger så tæt som muligt på farverne i den oprindelige palette. Nu kan du fortsætte og foretage farveændringer med den palette, som du har valgt.

Et par tips
Nogle gange er du nødt til at prøve med forskellige farver for at få det perfekte resultat. Du kan gemme dine forskellige farvedesign ved at klikke på "Føj til favoritter". Det vil gøre det nemt for dig at skifte mellem dine yndlingsdesign, før du træffer den endelige beslutning.

Hvis du vil starte forfra, skal du klikke på "Gendan til oprindelig".

Vores online rekoloreringsværktøj kan ikke anvendes til vores Highline Designer kollektioner: Atelier af Monsieur Christian Lacroix, Canvas Collage af Nikolette Brunklaus og Industrial Landscape af Tom Dixon.
Kontakt vores designteam for at få mere at vide om rekoloreringsmulighederne for disse design.​

Trin 2

Visualiseringsværktøj
Når du har foretaget dit farvevalg, kan du gå videre til næste trin for at se et eksempel på dit design i et 3D rum. Der er mange forskellige rumtyper at vælge imellem, alt efter hvilken projekttype du arbejder med.
Disse smukke miljøer er særdeles nyttige og kan give dig en god fornemmelse af det endelige resultat og designets omfang.

NB: Tæpper til gangarealer kan ikke vises i 3D rum.


 

Trin 3

Din konfiguration og download
Når du har valgt farver, kan du vælge at downloade en række dokumenter, som du kan bruge til egen reference og til præsentationer.

  • PDF dokument af designet
  • Visualiseringer i 3D rum
  • Design rapport med eller uden tæppestruktur til brug i dine egne præsentationer

Du skal blot udfylde dine oplysninger, og så får du tilsendt et link, du kan bruge til download af de dokumenter, du har valgt.

Sæt kryds i feltet for at bestille en gratis, fysisk vareprøve af dit farvedesign. Vi har en 48-timers vareprøveservice. Vi anbefaler altid, at du og din kunde ser en fysisk vareprøve af dit design, før den endelige ordre afgives.

Farvepaletter
Stort udvalg af farver
Farvepaletter
Vores fire farvepaletter giver dig mange designmuligheder. Da hver palette består af grundfarver og et stort antal accentfarver, er det muligt at lave nuancerede farvegradueringer og tone-i-tone-kombinationer, som tilfører dit tæppe mere dybde og tekstur.

God fornøjelse med rekoloreringen

Vi håber, du synes, at vores rekoloreringsværktøj er nemt at bruge og nyttigt, når du skal finde det perfekte tæppedesign til dit næste projekt. Hvis du har brug for hjælp, står vores erfarne designteam altid klar til at hjælpe dig.

Trends & Nyheder, ja tak