Rekolorer dit yndlingsdesign

Takket være vores avancerede produktionsteknologier er det nemt og hurtigt at rekolorere et standarddesign fra vores Highline Express-, Colortec- og Graphic-kollektioner uden ekstra omkostninger. Vælg et hvilket som helst design, og leg med de farver, du ønsker, fra en af vores fire Highline-farvepaletter. Vælg op til seks farver til Colortec-designene og op til fire farver til Graphic-designene fra vores udsøgte og store udvalg af nuancer. Med denne fleksibilitet har du mulighed for at matche dit tæppe perfekt med virksomhedens vision og samtidig tage brandkommunikation til det næste niveau.

Guide til rekolorering, visualisering & download

Guide til rekolorering, visualisering & download
Vælg dine egne farver online

Rekolorer, visualiser og download dit eget design

Vores rekoloreringsværktøj er udviklet til at gøre det nemt for dig at vælge dine yndlingsfarver og se det rekolorerede, virkelighedstro design med det samme. Følg denne videoguide for at få mere at vide om, hvordan du rekolorerer, visualiserer og downloader dine personlige designfiler.

Se videoguiden!

Du bliver overrasket over, hvor nemt det er

Du bliver overrasket over, hvor nemt det er
Du bliver overrasket over, hvor nemt det er
Perfekt til din præsentation

Download gratis filer

Til din samtale med kunden eller dit videre arbejde i andre programmer, for eksempel pCon.planner, kan du downloade gratis digitale filer, herunder realistiske 3D-visualiseringer og mønstergentagelser i rummet.
Farver, farver, farver...
Udforsk dine muligheder for at rekolorere
Farver, farver, farver...
Vores Highline Express-, Colortec- og Graphic-koncepter tilbyder et enormt potentiale for at rekolorere! Udforsk, hvordan forskellige farvekombinationer skaber helt forskellige designudtryk – hvilken er din favorit?
Vareprøveservice
TRÆF DET BEDSTE VALG MED VISUALISERING
Vareprøveservice
Uanset hvor komplekse dine designideer er, kan vi visualisere dem ved at fremsende vareprøver i det rigtige tæppemateriale. Det giver dig mulighed for at mærke det udsøgte garn og vurdere mønstrets detaljer og de imponerende farvekombinationer.

Tæppefarver

Start dit tæppeprojekt med farveinspiration

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler

Trends & Nyheder, ja tak