Løse tæpper

Løse tæpper

Løse tæpper

Vælg {{filter.type}} {{filter.checked.length}}
Vælg {{filter.type}} {{filter.checked.length}}

Vis produktdesigns Vis i rum Du ser 32 af 468 produkter

Skab et statement med løse tæpper

Løse tæpper er ét af de elementer i indretningen, der skaber størst forandring med minimal indsats og budget; det stringente lyse rum med stram arkitektur blødes op af en markant nuance. Møbelgruppen samles i en indbydende zone, som skaber ro og helhed i rummet. En modig facon eller farve skaber et statement på gulvet.

Løse gulvtæpper indtager i stigende grad erhvervslivet i butikker, kontorer og hotelværelser, hvor de skaber en indbydende og hyggelig stemning. På samme tid bruges tæppedesignet til at markere interiørtrenden med botaniske motiver, geometri eller afstemte tone-i-tone kombinationer. Både store og små løse tæpper kan på samme måde som puder og plakater give indretningen et friskt pust ved brug af ganske få ressourcer – både økonomisk og tidsmæssigt.

Med løse tæpper kan du være din egen designer, og det er sjovt, nemt og effektivt at finde den helt rigtige form på det løse tæppe, der passer perfekt til dig. Du kan danne dig et indtryk af, hvordan dit løse tæppe vil se ud i dit projekt ved at klippe store stykker papir i de former, du anser for passende til dit kontor, hotel, private rum eller restaurant. Prøv at arrangere møbler, lamper, planter osv. på skabelonen. Flyt dem rundt, og flyt dem så rundt endnu en gang. Betragt dit arrangement på afstand, tag billeder for at sammenligne dine ideer, og træf så til sidst dit valg, og nyd det.

Fuldend dit tæppe med de mange muligheder inden for kantafslutninger.

Løse tæpper i alle størrelser og former

Løse tæpper i alle størrelser og former
Any shape

Design dit tæppe, så det passer perfekt til dit rum

Med vores "Any shape" og "Any size" koncepter kan du designe dine løse tæpper efter mål, så de passer perfekt til dit rum. Her er blot et udvalg af forskellige former til inspiration.
Lad dig inspirere af vores løse tæpper efter mål

Kantafslutninger

Kantafslutninger
Kantafslutninger
Kantafslutninger

Fuldend tæppets udseende ved at vælge en kantafslutning

Kanten kan være en særlig detalje ved tæppedesignet. Vælg den kantafslutning, som passer til dit projekt. Du kan vælge imellem 4 muligheder: overlock, kantbånd, ombuk eller afskåret.
Få overblikket over mulighederne
Be the cradle of sustainable design
Be the cradle of sustainable design
Trends & Nyheder, ja tak