Skab et statement på gulvet

Det løse tæppe er ét af de elementer i indretningen, der skaber størst forandring med minimal indsats og omkostninger. Det stringente lyse rum med stram arkitektur blødes op af en markant nuance. Møbelgruppen samles i en indbydende zone, der skaber ro og helhed i rummet. En modig facon eller farve skaber et statement på gulvet.

Løse tæpper indtager i stigende grad butikker, kontorer og hotelværelser, hvor de skaber en indbydende og hyggelig stemning. På samme tid bruges tæppedesignet til at markere interiørtrenden med botaniske motiver, geometri eller afstemte tone-i-tone kombinationer. Løse tæpper kan på samme måde som puder og plakater opdatere indretningen med brug af ganske få ressourcer – både økonomisk og tidsmæssigt.

Det er sjovt, nemt og effektivt at vælge formen på dit nye tæppe, hvis du gør det på en helt enkel og meget praktisk måde. Klip store stykker papir i de former, du anser for passende til dit kontor, hotel, private rum eller din restaurant. Prøv at arrangere møbler, lamper, planter osv. på skabelonen. Flyt dem rundt, og flyt dem så rundt endnu en gang. Betragt dit arrangement på afstand, tag billeder for at sammenligne dine ideer, og træf så til sidst dit valg, og nyd det.

Fuldend dit tæppe med de mange muligheder inden for kantafslutninger.

Kollektioner

Vær rar over for dine hårde overflader med blødhed og komfort på højt niveau i tæpper
Chromatism

En tæppekollektion struktureret omkring farver

Chromatism tilfører blødhed, varme og lyddæmpning til et hvilket som helst indretningsprojekt og udnytter og fornyer gulvet, som til tider er en overset del af indretningen. Med et enkelt, men meget effektivt greb, forvandler det løse tæppe lokalet til et helt nyt rum – nemt, hurtigt og på en meget budgetvenlig måde. Så hvorfor ikke drage fordel af dette? Specialdesign dit løse tæppe ved at vælge konstruktion, størrelse, form og kantafslutning.
Chromatism udnytter gulvets potentiale – se mere her

Any shape

Any shape

Design dit tæppe, så det passer perfekt til dit rum

Med "Any shape" og "Any size" konceptet kan du designe dit tæppe, så det passer perfekt til dit rum. Her er blot et udvalg af forskellige former til inspiration.
Lad dig inspirere
Be the cradle of sustainable design

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig.

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler

Trends & Nyheder, ja tak