Hvem er vi?

Hvem er vi?

Kort om Ege Carpets

Ege Carpets fremstiller væg-til-væg-tæpper, løse tæpper, tæppefliser og tæppeplanker til kommercielle bygninger, hoteller og krydstogtskibe ved at sammenvæve tidløst dansk design, holdbar kvalitet, naturlig komfort og en progressiv bæredygtig tankegang.

Vores langsigtede ambition
Vores langsigtede ambition

Vi vil skabe verdens mest bæredygtige tæpper

Hos Ege Carpets omskriver vi produktionsnormer og nytænker, hvordan kvalitet og bæredygtighed  – fra materiale til slutprodukt – kan kombineres. Og vi opfordrer dig til at følge den grønne tråd sammen med os. Ege Carpets er den eneste tæppeproducent i verden, der tilbyder et 100% Cradle to Cradle Bronze Certified® sortiment til kommercielt brug.


Læs mere om vores resultater og ambitiøse målsætninger for en bæredygtig fremtid

Anerkendt af globale brands

Virksomheder over hele verden vælger Ege Carpets. Vi fokuserer på kontraktmarkedet og har særlig fokus på den kommercielle sektor, hotel- og restaurationsbranchen og den maritime industri. Vi leverer smukt designede kvalitetstæpper og giver desuden vores kunder mulighed for at skabe deres egne individuelle designløsninger, som vi kan levere til deres lokaler, uanset hvor disse måtte være placeret.
Marriotts Marmorosch Bucharest Hotel
Bahrain International Airport
Royal Caribbean Cruises
osv.

Et udvalg af referencer

Danske rødder

Global rækkevidde

Ege Carpets har hovedkontor i Danmark og datterselskaber i Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Litauen, Kina, De Forenede Arabiske Emirater og USA. Vi har desuden et stærkt netværk af agenter og forhandlere og sælger vores produkter i mere end 80 lande. Vores danske rødder kommer til udtryk i vores tæppers design og kvalitet samt i de værdier og den mentalitet, der ligger til grund for vores måde at handle med vores kunder på.
Læs mere om Ege Carpets
Trends & Nyheder, ja tak