Hvem er vi?

Hvem er vi?

Kort om Ege Carpets

Ege Carpets fremstiller væg-til-væg-tæpper, løse tæpper, tæppefliser og tæppeplanker til kommercielle bygninger, hoteller og krydstogtskibe ved at sammenvæve tidløst dansk design, holdbar kvalitet, naturlig komfort og en progressiv bæredygtig tankegang.

Vores langsigtede ambition
Vores langsigtede ambition

Vi vil skabe verdens mest bæredygtige tæpper

Vores langsigtede ambition er at skabe verdens mest bæredygtige tæpper Det er en stor udfordring, der har et brancheforandrende potentiale.
Der er et stort potentiale for at forbedre miljøet markant ved at tænke og handle anderledes. Hos Ege Carpets er vi allerede nået langt. Det er en løbende proces, hvor vi konstant sætter nye mål og initiativer op for at komme tættere på at indfri vores langsigtede ambition.
Vi sigter mod senest i 2030 at nå nedenstående erklærede bæredygtighedsmål.
Læs mere om vores resultater og ambitiøse målsætninger for en bæredygtig fremtid

Anerkendt af globale brands

Virksomheder over hele verden vælger Ege Carpets. Vi fokuserer på kontraktmarkedet og har særlig fokus på den kommercielle sektor, hotel- og restaurationsbranchen og den maritime industri. Vi leverer smukt designede kvalitetstæpper og giver desuden vores kunder mulighed for at skabe deres egne individuelle designløsninger, som vi kan levere til deres lokaler, uanset hvor disse måtte være placeret.
Marriotts Marmorosch Bucharest Hotel
Bahrain International Airport
Royal Caribbean Cruises
osv.

Et udvalg af referencer

Danske rødder

Global rækkevidde

Ege Carpets har hovedkontor i Danmark og datterselskaber i Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Litauen, Kina, De Forenede Arabiske Emirater og USA. Vi har desuden et stærkt netværk af agenter og forhandlere og sælger vores produkter i mere end 80 lande. Vores danske rødder kommer til udtryk i vores tæppers design og kvalitet samt i de værdier og den mentalitet, der ligger til grund for vores måde at handle med vores kunder på.
Læs mere om Ege Carpets
Trends & Nyheder, ja tak