Monsieur Christian Lacroix

Modeskaberen Monsieur Christian Lacroix og Ege Carpets har nydt godt af hinandens kompetencer i mere end 10 år. I tæt samarbejde med vores designteam har Monsieur Christian Lacroix skræddersyet en række imponerende tæpper til f.eks. det franske modemuseum Palais Galliera i Paris, Musée Réattu, Musée Cognacq-Jay, samt Hôtel du Petit Moulin, Hôtel l'Antoine, Hôtel Notre Dame og Hôtel Jules César. Mønstrene tager udgangspunkt i komplekse farvestillinger og figurer, og graden af detaljer i både mønstre og farver gør Ege Carpets til et naturligt valg for den ekstravagante haute couture-designer.

Om Monsieur Christian Lacroix
Født i Arles den 16. maj 1951. Efter at have læst klassisk litteratur og kunsthistorie i Montpellier og derefter på Sorbonne og Ecole du Louvre skiftede Monsieur Christian Lacroix til kostumedesign og skabte sit eget modehus i 1987. Siden 1980’erne har han stået for kostumerne og scenografien til utallige teater-, opera- og balletforestillinger samt museumsudstillinger. Siden 2000 har han også været involveret i flere projekter indenfor industrielt design såsom højhastighedstog, hoteller og biografer.
  

For mig er t√¶ppet en m√•de at kommunikere p√•; det er ligesom ord, det er ligesom musik. Et t√¶ppe er ogs√• ligesom make-up; det √¶ndrer overfladen. Det g√łr rummet st√łrre, bredere eller mindre. Det understreger hvad man √łnsker at udtrykke.
Monsieur Christian Lacroix

Atelier by Monsieur Christian Lacroix

Atelier af Monsieur Christian Lacroix

En kollektion med ekspressive og overdådige tæppedesigns

Monsieur Christian Lacroix og Ege Carpets har taget det succesfulde og langvarige samarbejde til et endnu h√łjere niveau med lanceringen af en t√¶ppekollektion med ekspressive og overd√•dige t√¶ppedesign. Kollektionen hedder ATELIER BY MONSIEUR CHRISTIAN LACROIX.
Oui, lad mig se kollektionen af Monsieur Lacroix

Projekter med kollektionen

Trends & Nyheder, ja tak