Eco konceptet

Eco-konceptet er det perfekte valg, når du søger en tæppeløsning med ekstrem høj slidstyrke og et luksuriøst men underspillet look & feel. Eco omsætter stolte, klassiske håndværksdyder til enestående design og består af en række fladvævede kollektioner, hvor det er garnet, strukturen og dit farvevalg, der bestemmer det visuelle udtryk. Selvom kollektionerne er vidt forskellige, har de elegant minimalisme til fælles.

Ekstrem høj slidstyrke
Eco-tæpperne udgør den produktgruppe i vores sortiment, der er allermest slidstærk. Selvom de belastes af friktion og konstant pres fra møbler, høj gangtrafik og naturligt forekommende snavs og småsten udefra, fremstår de smukke og helt som nye i mange år.
De kompakte kollektioner er ideelle til højtrafikerede rum som kontorer, receptioner og gangarealer, hvor de mere vamsede tæpper tilfører varme og komfort til fx konferencerum, lounges og værelser.

Underspillet, eksklusivt design

Serien spænder over forskellige strukturer, og det er derfor detaljerigdommen i vævningen, der definerer den enkelte kollektions identitet. I konceptet finder du både konstruktioner med helt små og tætte garnløkker samt mere luksuriøse styles med stor volumen og sanselighed. Hvor løkkerne i nogle kollektioner ligger helt tæt som perler på en snor, eksperimenterer andre vævninger med en højere grad af tilfældighed, som kommer til udtryk i innovative design med varierende mønstre og tredimensionelle effekter.
Flere af konceptets kollektioner har en mangfoldig farvepalet, der kombinerer klassiske interiørfavoritter som beige, brun og grå med farverige toner til stimulering af sanserne.
Enkelte kollektioner holdes derimod i få, omhyggeligt udvalgte og naturlige nuancer, som passer perfekt til de pågældende strukturers identitet.

 

Ja, tak vis mig Eco kollektionerne

Enorm stor slidstyrke
Så smukke som nye i mange år
Enorm stor slidstyrke
Eco-kollektionernes ekstreme slidstyrke giver dem en formidabel klassificering i forhold til at modstå slid fra inventar og mennesker i højtrafikerede rum.
Price
Prisniveauet på Eco-konceptet

Prisniveau

Eco har et vist prisspænd, der kan relateres til variationer i garnforbruget og produktionsprocessen. De rustikke vævninger med mere garn i konstruktionen er seriens dyreste, hvorimod kollektioner med mindre løkker befinder sig i mellemniveauet rent prismæssigt til trods for, at garnforbruget ikke er så stort – her giver den avancerede væveteknik nemlig prisen et lille hak opad. På tværs af vores koncepter befinder Eco sig i den relativt dyre ende. Til gengæld får du et enestående smukt tæppe, som er let at vedligeholde og fremstår flot i mange år.

Epoca kollektionerne ligger i den relativt dyre ende, men til gengæld får du et enestående og smukt tæppe, som er let at vedligeholde og vil fremstå flot i mange år.

Eco helt kort

  • Fladvævede konstruktioner med underspillet luksus
  • Meget høj slidstyrke
  •  Stort udvalg af standardfarver
  •  Klar til forsendelse indenfor 2-3 uger
Eco er synonym med fladvævede og luksuriøse kvaliteter i både rustikke og fine strukturer med ekstrem høj slidstyrke

Optimér dit akustiske design

Optimér dit akustiske design
Optimér dit akustiske design

Lyddæmpning en ekstra fordel

Alle fladvævede tæpper bidrager til forbedret akustik, men de mere kraftige konstruktioner har størst lyddæmpende effekt. Med deres minimalistiske udtryk er kollektionerne gode lyddæmpere, som er nemme at integrere i fx et stramt kontordesign – især med ECC 550-bagsiden, som kan tilvælges.
Sådan arbejder du med akustisk design

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler

Trends & Nyheder, ja tak