Eco Concept

Eco Concept

Skabt til at interagere med andre farver, materialer, lys og rum

Hos Ege Carpets betragter vi bæredygtighed som en fuldt ud cirkulær proces, og vores Eco-kollektioner bærer vidnesbyrd om vores tilgang til cirkularitet. Eco-konceptet er beviset på, at tekstilgulve sagtens kan være grønne – uanset hvilken farve, form og konstruktion du vælger. 
 
56 nye grønne farver
De 56 farver i Eco kollektionerne er skabt til at interagere med andre farver, materialer, lys og rum - og forbliver derfor stilfulde og relevante i mange år. Vi kalder farverne grønne, fordi de konstant recirkuleres under produktionsprocessen. Det sikrer, at 80 % af farvestoffet genbruges. Alle tæpperne er kun lavet af garn, som er lavet af gamle fiskenet, industrielt affald og brugte tæpper.

Regenereret garn
Vi tager hensyn
– gør du?

Regenereret garn

Vores 100% regenererede og regenererbare garn er fremstillet af nylonaffald såsom kasserede fiskenet, industrielt affald og brugte tæpper. At garnet er regenereret betyder ganske enkelt, at det er produceret af affaldsprodukter i en bestemt type nylon. At garnet er regenererbart betyder, at det efter brug kan omdannes til nye nylonprodukter og dermed vil kunne indgå i et lukket kredsløb. Vi gør det nemt for dig at sætte handling bag dine egne og dine kunders bæredygtige intentioner ved at specificere tæppe, som er produceret med omtanke for mennesker og miljø.
Lær mere om vores regenererede garn

56 farver af Margrethe Odgaard

56 farver af Margrethe Odgaard
56 farver af Margrethe Odgaard
Kompetente farver

Poesi på gulvfladen

Med udgangspunkt i interaktionen imellem farver, materialer, lys og rum har tekstildesigner og farvealkymist Margrethe Odgaard udviklet 56 evigt relevante farver til gulvfladen. Paletten består af sociale farver, der komplementerer og løfter hinanden, men den indeholder også enkelte såkaldte divafarver, der skiller sig ud og tilfører pulserende dynamik.
Dermed kan du skabe et uendeligt antal kombinationer, hvori farverne relaterer og reagerer vidt forskelligt på hinanden. De 56 farver tilbydes i væg-til-væg-kollektionerne Compact, Pro, Rustic (inkl. tæppefliser og planker) og Structure.
56 farver af Margrethe Odgaard
Eco er synonym med fladvævede og luksuriøse kvaliteter i både rustikke og fine strukturer med ekstrem høj slidstyrke

Eco kollektioner

Eco helt kort

  • Fladvævede konstruktioner med underspillet luksus
  • Meget høj slidstyrke
  •  Stort udvalg af standardfarver
  •  Klar til forsendelse indenfor 2-3 uger

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler

Trends & Nyheder, ja tak