Scroll

Eco konceptet

Eco-konceptet er det perfekte valg, når du søger en tæppeløsning med ekstrem høj slidstyrke og et luksuriøst men underspillet look & feel. Eco omsætter stolte, klassiske håndværksdyder til enestående design og består af en række fladvævede kollektioner, hvor det er garnet, strukturen og dit farvevalg, der bestemmer det visuelle udtryk. Selvom kollektionerne er vidt forskellige, har de elegant minimalisme til fælles. Og derudover er størstedelen fremstillet af regenereret og regenererbart garn.

Ekstrem høj slidstyrke
Eco-tæpperne udgør den produktgruppe i vores sortiment, der er allermest slidstærk. Selvom de belastes af friktion og konstant pres fra møbler, høj gangtrafik og naturligt forekommende snavs og småsten udefra, fremstår de smukke og helt som nye i mange år.
De kompakte kollektioner er ideelle til højtrafikerede rum som kontorer, receptioner og gangarealer, hvor de mere vamsede tæpper tilfører varme og komfort til fx konferencerum, lounges og værelser.

Eco helt kort

  • Fladvævede konstruktioner med underspillet luksus
  • Meget høj slidstyrke
  •  Stort udvalg af standardfarver
  •  Klar til forsendelse indenfor 2-3 uger

56 farver af Margrethe Odgaard

56 farver af Margrethe Odgaard
56 farver af Margrethe Odgaard
Kompetente farver

Poesi på gulvfladen

Med udgangspunkt i interaktionen imellem farver, materialer, lys og rum har tekstildesigner og farvealkymist Margrethe Odgaard udviklet 56 evigt relevante farver til gulvfladen. Paletten består af sociale farver, der komplementerer og løfter hinanden, men den indeholder også enkelte såkaldte divafarver, der skiller sig ud og tilfører pulserende dynamik.
Dermed kan du skabe et uendeligt antal kombinationer, hvori farverne relaterer og reagerer vidt forskelligt på hinanden. De 56 farver tilbydes i væg-til-væg-kollektionerne Compact, Pro, Rustic (inkl. tæppefliser og planker) og Structure.
56 farver af Margrethe Odgaard

Ja, tak vis mig Eco kollektionerne

Eco er synonym med fladvævede og luksuriøse kvaliteter i både rustikke og fine strukturer med ekstrem høj slidstyrke
Regenereret garn
Vi tager hensyn
– gør du?

Regenereret garn

Vores 100% regenererede og regenererbare garn er fremstillet af nylonaffald såsom kasserede fiskenet, industrielle rester og brugte tæpper. At garnet er regenereret betyder ganske enkelt, at det er produceret af affaldsprodukter i en bestemt type nylon.
At garnet er regenererbart betyder, at det efter brug kan omdannes til nye nylonprodukter og dermed vil kunne indgå i et lukket kredsløb. Vi gør det nemt for dig at sætte handling bag dine egne og dine kunders bæredygtige intentioner ved at specificere tæppe, som er produceret med omtanke for mennesker og miljø.
Lær mere om vores regenererede garn
Enorm stor slidstyrke
Så smukke som nye i mange år
Enorm stor slidstyrke
Eco-kollektionernes ekstreme slidstyrke giver dem en formidabel klassificering i forhold til at modstå slid fra inventar og mennesker i højtrafikerede rum.
Price
Prisniveauet på Eco-konceptet

Prisniveau

Eco har et vist prisspænd, der kan relateres til variationer i garnforbruget og produktionsprocessen. De rustikke vævninger med mere garn i konstruktionen er seriens dyreste, hvorimod kollektioner med mindre løkker befinder sig i mellemniveauet rent prismæssigt til trods for, at garnforbruget ikke er så stort – her giver den avancerede væveteknik nemlig prisen et lille hak opad. På tværs af vores koncepter befinder Eco sig i den relativt dyre ende. Til gengæld får du et enestående smukt tæppe, som er let at vedligeholde og fremstår flot i mange år.

Epoca kollektionerne ligger i den relativt dyre ende, men til gengæld får du et enestående og smukt tæppe, som er let at vedligeholde og vil fremstå flot i mange år.

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler

Trends & Nyheder, ja tak