Tæppefliser
og -planker

Tæppefliser i høj kvalitet tilbyder så meget mere end praktiske fordele. Med vores design fleksibilitet får du en stærk visuel værktøjskasse, som du kan lege med til dit næste gulvdesign. 

Der er et stort udvalg af farver at vælge mellem i langt de fleste af vores kollektioner, og du kan endda vælge dine egne farver til nogle af vores eksisterende mønstre eller skabe dit helt eget specialdesign. Miks forskellige kollektioner og eksperimentér med rumdesign i forhold til at definere gangpassager, aktivitets-, stille- og mødezoner. Du kan også få hjælp af vores dygtige inhouse designere til at skabe den helt rigtige kombination. 

Ege Carpets' fliser og planker er specielt velegnede til brug i moderne kontormiljøer med deres fleksibilitet, høje komfort og æstetik. Teknikere kan nemt få adgang til kabler under gulvet, hvilket er særligt vigtigt i rum, der forandres hele tiden.

Fliser og planker fra Ege Carpets er nemme at bruge, montere og udskifte, da de vejer mindre end konventionelle tæppefliser. De lette fliser og planker gør livet lettere for montøren, som ikke skal løfte tunge tæpperuller. På trods af deres lave vægt er tæppefliser og planker nemme at arbejde med, da de har en stabil tekstilbagside.

Fliser og planker fås i tre forskellige formater: 48x48 cm, 96x96 cm og 24x96 cm. Nogle af vores kollektioner fås også i Figura konceptet.

 

 

Nu trender: tæppeplanker

Fuld flexibilitet

Planker fremmer kreativiteten

Det er ikke underligt, at planker bliver mere og mere popul√¶re inden for gulvdesign. Med firkantede fliser i forskellige m√•l, der tilbyder den klassiske, men stadig raffinerede standardl√łsning, tilf√łjer de rektangul√¶re planker en r√¶kke √¶stetiske muligheder og praktiske fordele.
Ved anvendelse af den samme geometriske skala på Ege Carpets fliser og planker kan du blande kvadratet med det rektangulære.Vis du har kant, og vælg planker
T√¶ppefliser genererer minimalt spild i monteringsfasen. Mindre spild betyder, at der bruges f√¶rre penge, men det er ogs√• attraktivt for kunder, der t√¶nker p√• milj√łet
Eksperimentér med dine egne kombinationer
Leg med kreative former
Skub det konventionelle gulvdesign i en helt ny retning. Med Figura-konceptet kan du vælge former, materialer og farver og frit skræddersy dit gulv, så det skaber en helt unik oplevelse med nye, interessante og spændende effekter.
Dear plastic.
We have your back!

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler

Trends & Nyheder, ja tak