Tæppefliser og -planker

Tæppefliser og -planker

Tæppefliser og -planker

Vælg {{filter.type}} {{filter.checked.length}}
Vælg {{filter.type}} {{filter.checked.length}}

Du ser 32 af 1044 produkter

Tæppefliser
og -planker
til erhverv

Tæppefliser i høj kvalitet tilbyder så meget mere end praktiske fordele. Med vores designfleksibilitet får du en stærk visuel værktøjskasse, som du kan lege med til dit næste gulvdesign. Moderne tæppefliser tilbyder mange iøjnefaldende designmuligheder og er lette at installere og vedligeholde.

Hos os finder du et stort udvalg af farver i vores tæppeflisekollektioner, og du kan endda tilpasse farverne på eksisterende mønstre eller skabe dine helt egne specialdesignede tæppefliser. Brug vores design-tool til at mikse forskellige kollektioner af tæppefliser og eksperimentér med rumdesign i forhold til at definere gangpassager, aktivitets-, stille- og mødezoner. Du kan også få hjælp af vores dygtige inhouse designere til at skabe den helt rigtige kombination.
 
Ege Carpets slidstærke tæppefliser og -planker er specielt velegnede til brug i moderne kontormiljøer på grund af deres fleksibilitet, høje komfort og æstetik. Teknikere kan nemt få adgang til kabler under gulvet, hvilket er særligt vigtigt i rum, der ofte forandres.

Tæppefliser og -planker fra Ege Carpets er nemme at montere og udskifte, da de vejer mindre end konventionelle tæppefliser og -planker. Det gør livet lettere for montøren, som ikke skal løfte tunge tæpperuller. Og på trods af deres lave vægt er de nemme at arbejde med, da de har en stabil tekstilbagside.

Vores tæppefliser til erhverv fås i tre forskellige størrelser: 48x48 cm, 96x96 cm og 24x96 cm. Nogle kollektioner fås også i Figura konceptets innovative geometriske former, der gør det muligt at skræddersy dine tæppefliser og skabe unikke oplevelser med optiske illusioner og spændende effekter.

Tæppefliser og -planker i design, som er nemme at rekolorere

Tæppefliser og -planker i design, som er nemme at rekolorere
Tæppefliser og -planker i design, som er nemme at rekolorere
Highline Express tæppeflisekollektion

Et virkningsfuldt designværktøj

Highline Express tæppeflisekollektion er et helt nyt og revolutioneret koncept af tæppefliser og -planker, som gør det nemt og inspirerende at vælge forhåndsdesignede mønstre, der kan rekoloreres uden beregning. Hvert design fås som kvadratiske tæppefliser på 48 x 48 cm eller 96 x 96 cm eller rektangulære tæppeplanker på 24 x 96 cm.
Størrelserne kan kombineres, da de har samme geometriske størrelsesforhold, og desuden kan du vælge mellem seks forskellige kvaliteter. Du får således den ultimative fleksibilitet, når du skal designe dit næste gulv.
Så træd ud på bløde og beroligende gulvdesign med diskrete, men spændende og raffinerede udtryk. Smukke og tidløse strukturer, farvegradueringer og materialemix, der er nemme at holde af, og som holder for evigt.
Se alle design

Tile Creator - Du bliver overrasket over, hvor nemt det er!

Tile Creator - Du bliver overrasket over, hvor nemt det er!
Tile Creator - Du bliver overrasket over, hvor nemt det er!
Det brugervenlige designværktøj til dit gulv

Tile Creator

Når du prøver vores nye designværktøj til tæppefliser, kan du skabe dine helt egne virkelighedstro visualiseringer med dine favoritter blandt vores tæppefliser – og eksperimentere med farveovergange eller med at skabe gangarealer, arbejdsområder eller fælleszoner. Dette fantastiske nye designværktøj giver dig også mulighed for at downloade dit færdige design som gratis digitale filer.
Prøv vores Tile Creator
Leg med kreative former
Eksperimentér med dine egne kombinationer
Leg med kreative former
Skub det konventionelle gulvdesign i en helt ny retning. Med Figura konceptet kan du vælge former, materialer og farver og frit skræddersy dit gulv med tæppefliser, der skaber en helt unik oplevelse med optiske illusioner og spændende effekter.

Tæppeflisefarver

Start dit tæppeprojekt med farveinspiration
Trends & Nyheder, ja tak