Tæppefliser
og -planker
til erhverv

Tæppefliser i høj kvalitet tilbyder så meget mere end praktiske fordele. Med vores designfleksibilitet får du en stærk visuel værktøjskasse, som du kan lege med til dit næste gulvdesign. Moderne tæppefliser tilbyder mange iøjnefaldende designmuligheder og er lette at installere og vedligeholde.

Hos os finder du et stort udvalg af farver i vores tæppeflisekollektioner, og du kan endda tilpasse farverne på eksisterende mønstre eller skabe dine helt egne specialdesignede tæppefliser. Brug vores design-tool til at mikse forskellige kollektioner af tæppefliser og eksperimentér med rumdesign i forhold til at definere gangpassager, aktivitets-, stille- og mødezoner. Du kan også få hjælp af vores dygtige inhouse designere til at skabe den helt rigtige kombination.
 
Ege Carpets slidstærke tæppefliser og -planker er specielt velegnede til brug i moderne kontormiljøer på grund af deres fleksibilitet, høje komfort og æstetik. Teknikere kan nemt få adgang til kabler under gulvet, hvilket er særligt vigtigt i rum, der ofte forandres.

Tæppefliser og -planker fra Ege Carpets er nemme at montere og udskifte, da de vejer mindre end konventionelle tæppefliser og -planker. Det gør livet lettere for montøren, som ikke skal løfte tunge tæpperuller. Og på trods af deres lave vægt er de nemme at arbejde med, da de har en stabil tekstilbagside.

Vores tæppefliser til erhverv fås i tre forskellige størrelser: 48x48 cm, 96x96 cm og 24x96 cm. Nogle kollektioner fås også i Figura konceptets innovative geometriske former, der gør det muligt at skræddersy dine tæppefliser og skabe unikke oplevelser med optiske illusioner og spændende effekter.

Nu trender: tæppeplanker

Nu trender: tæppeplanker
Nu trender: tæppeplanker
Fuld fleksibilitet

Tæppeplanker fremmer kreativiteten

Det er ikke underligt, at tæppefliser og -planker bliver mere og mere populære inden for gulvdesign. Med kvadratiske fliser i forskellige mål, der tilbyder den klassiske, men stadig raffinerede standardløsning, tilføjer de rektangulære planker en række æstetiske muligheder og praktiske fordele. Ved anvendelse af den samme geometriske skala på Ege Carpets tæppefliser og -planker kan du kombinere kvadratiske og rektangulære former.
Vis du har kant – sådan kan du bruge tæppeplanker i dit design
Tæppefliser genererer minimalt spild i monteringsfasen. Mindre spild betyder, at der bruges færre penge, men det er også attraktivt for kunder, der tænker på miljøet
Leg med kreative former
Eksperimentér med dine egne kombinationer
Leg med kreative former
Skub det konventionelle gulvdesign i en helt ny retning. Med Figura konceptet kan du vælge former, materialer og farver og frit skræddersy dit gulv med tæppefliser, der skaber en helt unik oplevelse med optiske illusioner og spændende effekter.
Dear plastic. <br> We have your back!
Dear plastic.
We have your back!

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler

Trends & Nyheder, ja tak