Kontor

Trivslen i det moderne storrumskontor udfordres af telefonsamtaler og anden støj, som helt naturligt opstår i lokaler, hvor mennesker opholder sig sammen. Derfor vælger mange at indrette kontorer med tæpper, som har en stor akustikdæmpende fordel og dermed skaber en større grad af frihed for den enkelte. Indeklimaet forbedres yderligere af, at tæppet binder støvpartikler og naturligvis ikke afgiver nogen form for gasser.

Tæpper kan desuden inddele rummet i mindre zoner og vise vej til udvalgte områder. Både væg-til-væg tæpper og tæppefliser er meget velegnede til kontormiljøer. I tilfælde af hævede gulve vil tæppefliserne dog være det helt ideelle valg, som sikrer nem adgang til ledninger.

Tæppets slidstyrke er afgørende for komforten på kontoret – for eksempel er det vigtigt, at tæppet er testet for brug at kontorstole. Det gode tæppe kan holde i meget lang tid i selv det mest trafikerede kontor.

 

Kontor - Referencer

Over hele verden

Se, hvordan tæpper har medvirket til at skabe trendsættende stemninger i smukke kontorer rundt om i verden.
Vi er stolte over at gå forrest ved at udfordre indretningen af de rum, der danner rammen om vores liv. Vores lyst til at udforske rummet driver os til at eksperimentere med den grundlæggende opfattelse af ethvert rum, og derigennem får vi velkendte elementer til at synes nye og fængslende.

Nyd et lille udvalg af fantastiske rum, hvor gulvene er dækket med tæpper, væg til væg-tæpper, fliser eller planker fra Ege Carpets.
Tag med os på arbejde i fantastiske kontor projekter
Funktionaliteten og fleksibiliteten g√łr t√¶ppefliser specielt velegnede til moderne og dynamiske milj√łer som kontorer
VALG OG PLANLÆGNING AF TÆPPER TIL DIT KONTORPROJEKT

En komplet guide til tæppevalg til kontorer

Kontort√¶pper st√•r √łverst p√• listen for mange virksomheder, n√•r de skal v√¶lge gulvbel√¶gning til kontoret. Med fantastiske designsortimenter, suver√¶ne akustiske egenskaber og en overflod af andre fordele, der opfylder alle behov, er t√¶pper til kontorer et sikkert valg til gulve i virksomheder. Det har vi l√¶rt af erfaring.
Det er dog ikke helt så let at vælge de rigtige kontortæpper til alle dine projekter. Vi har derfor sammensat en omfattende guide, der kan hjælpe dig igennem processen med at vælge de bedste kontortæpper.
En komplet guide til gulvt√¶pper til kontorer ‚Äď ja tak!

Bestil gratis pr√łver

Vil du gerne se og føle tæppet, før du træffer en beslutning?‚Äč
Vi tilbyder eksklusive farveprøver af alle vores tæppedesign og kvaliteter – du skal blot vælge det design, du kan lide, og tilføje det i din indkøbsvogn. Udfyld et par adresseoplysninger, og vi sender de gratis prøver direkte til dig.

Er du på udkig efter yderligere inspiration, kan du downloade et af vores mange kataloger og blive inspireret til at skabe præcis det rum og den atmosfære, du ønsker.

Udforsk vores kollektioner, og find det tæppe, der egner sig til dit projekt.

 

 

Perfekte kollektioner til kontor

Projekt foresp√łrgsler

Lad os hjælpe dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig, eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler.

Trends & Nyheder, ja tak