Scroll

Colortec konceptet

I denne eksklusivt designede premiumkollektion går æstetik på højt plan og luksuriøs komfort op i en højere enhed og skaber tidløs elegance. Perfekt, når du vil opnå den ultimative sanseoplevelse. 

Er der behov for en 100% skræddersyet løsning, giver Colortec-konceptet fuld designfrihed. Vores markedsledende produktionsteknologi og brugen af forfarvet garn giver skarpt definerede mønster- og designresultater. Resultatet er et spektakulært skræddersyet design, der fuldender og forstærker helhedsfornemmelsen i dit rum.

Vores standardbredder er 400 og 500 cm. Vi tilbyder dog efter ønske smallere bredder for at minimere spild og optimere installationen.

Colortec er Cradle to Cradle®- og Indoor Air Comfort Gold-certificeret, så du er garanteret en af de bedste gulvløsninger på markedet, når det gælder om at beskytte mennesker og miljø.

SKAB EN VISUEL FORTÆLLING

Mulighed for signaturdesign

Ved at bruge specialfarver eller andre signaturelementer fra din brandidentitet kan du skabe en visuel fortælling ved hjælp af dine egne kreative ideer.

Uanset hvad du vælger, arbejder vi tæt sammen om at sikre, at det skræddersyede design lever op til dine krav, både hvad angår kvalitet, mønster og farver, og når det gælder vores proaktive og praktiske tilgang samt projektledelse og support.
Vi vælger kun de bedste forfarvede uld- og nylonkvaliteter og sætter en ære i at skabe tæpper med et skarpt defineret udtryk.

Minimering af spild

Minimering af spild
Minimering af spild
Minimering af spild

Specialbredder sparer tid og penge

I modsætning til mange andre producenter af væg-til-væg-tæpper kan vi ændre produktionsbredden og derved reducere mængden af spild, omkostningerne og monteringstiden. Vi tilbyder to standardbredder på 400 og 500 cm, men alle bredder fra 300 cm er mulige, så tæppet passer bedst muligt til rummets reelle størrelse.

Pre-cut to size
Benyt dig af vores tilskæringsservice, hvor vi tilskærer dit tæppe inden forsendelsen. En ideel mulighed til værelser og gangarealer på krydstogtskibe og hoteller, som giver dig en væsentligt kortere monteringstid. Kantlister kan også udføres inden forsendelsen og sammenrulles separat, så håndteringen på stedet lettes betydeligt.
En uendelig farvepalet
ALVERDENS MULIGHEDER
En uendelig farvepalet
Uanset hvilke farver du er inspireret af, kan vi matche nuancen perfekt med vores forfarvede garn. Dette kombineret med muligheden for at vælge forskellige farver i et enkelt design garanterer dig et kreativt udtryk, der fører din vision ud i livet.

Større komfort og bedre akustik

Større komfort og bedre akustik
Større komfort og bedre akustik
Større komfort og bedre akustik

Nem montering med letvægtsbagside

Vores enestående laminerede bagsider fås i tekstil eller filt, der begge skaber øget komfort og forbedret akustik og samtidig sikrer, at tæppet er tilstrækkeligt understøttet.
Vores lamineringsproces reducerer tæppets samlede vægt, da det rå tæppe og bagsiden fastholdes af et tyndt lamineringslag. Der anvendes ingen fyldstoffer eller lim, hvilket gør tæppet meget formstabilt og nemt at tilpasse.
Den mere traditionelle tekstilbagside kan anvendes med separat underlag og gribelister eller dobbeltklæbning, mens den lette og fleksible integrerede filtbagside er en mere bæredygtig løsning, der indeholder 80% regenereret polyester og muliggør en hurtigere montering (fuldklæbning).
Læs mere om tæppebagsider

Visualiser dine ideer

Visualiser dine ideer
Vi gør det nemt for dig at vælge

Visualiser dine ideer

Visualisering ved hjælp af naturtro tæppeprøver og tryk på papir i storformat hjælper dig i beslutningsprocessen. En lille prototype i de rigtige materialer giver dig mulighed for at mærke det udsøgte garn, vurdere mønstrets detaljer og fornemme de imponerende farvekombinationer. Du modtager også et print på papir i storformat, som visualiserer mønstrets størrelsesforhold.
Prøv vores rekoloreringsværktøj og bestil prøver af dit design
Gulv- og monteringsplan
Nem montering
Gulv- og monteringsplan
For at illustrere dit design og din farvekombination i et rum, kan vi levere en 2D- eller 3D-illustration, som giver dig en fornemmelse af atmosfæren i rummet. Når ordren er leveret, modtager du en monteringsplan, som sikrer perfekt montering

Kom med på en rundvisning blandt vores referencer...

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler

Trends & Nyheder, ja tak