Colortec konceptet

I denne eksklusivt designede premiumkollektion går æstetik på højt plan og luksuriøs komfort op i en højere enhed og skaber tidløs elegance. Perfekt, når du vil opnå den ultimative sanseoplevelse. Fås i forfarvet uldblanding eller gennemfarvet nylongarn regenereret af fiskenet og andet industriaffald.

Er der behov for en 100% skræddersyet løsning, giver Colortec-konceptet fuld designfrihed. Vores markedsledende produktionsteknologi og brugen af forfarvet garn giver skarpt definerede mønster- og designresultater. Resultatet er et spektakulært skræddersyet design, der fuldender og forstærker helhedsfornemmelsen i dit rum.

Og med bredder på 4 og 5 meter udskåret efter dit behov reduceres mængden af spild og antallet af samlinger betydeligt, hvilket samlet set giver en montering i en højere kvalitet.

Med Colortec er det kun din fantasi, der sætter grænser.

Gå på opdagelse i Colortec-kollektionerne

SKAB EN VISUEL FORTÆLLING

Mulighed for signaturdesign

Ved at bruge specialfarver eller andre signaturelementer fra din brandidentitet kan du skabe en visuel fortælling ved hjælp af dine egne kreative ideer.

Da vores 80/20 uld/nylon-garn og vores regenererede nylongarn er forfarvede, kan du vælge enhver tænkelig farve. Med ét garn i én farve opnår du en optimal designdefinition. Og du kan anvende op til 8 forskellige farver i et enkelt tæppedesign.

Uanset hvad du vælger, arbejder vi tæt sammen om at sikre, at det skræddersyede design lever op til dine krav, både hvad angår kvalitet, mønster og farver, og når det gælder vores proaktive og praktiske tilgang samt projektledelse og support.
En uendelig farvepalet
ALVERDENS MULIGHEDER
En uendelig farvepalet
Uanset hvilke farver du er inspireret af, kan vi matche nuancen perfekt med vores forfarvede garn. Dette kombineret med muligheden for at vælge op til 8 farver i et enkelt design garanterer dig et kreativt udtryk, der fører din vision ud i livet.

KUN DE BEDSTE KVALITETER

Vi anvender en 80/20-blanding af ren uld og nylon eller ren gennemfarvet nylon, som fås i forskellige vægte, der egner sig til alt fra kraftigt trafikerede områder til de mest luksuriøse hotelværelser.
Vi foretager løbende kontrol af vores uld og benytter bæredygtige leverandører for at sikre den bedste kvalitet, og vores nylon er fremstillet af regenererede og regenererbare komponenter.

 

Større komfort og bedre akustik

Større komfort og bedre akustik
Større komfort og bedre akustik
Større komfort og bedre akustik

Tæppebagsider


Vores enestående laminerede bagsider fås i tekstil eller filt, der begge skaber øget komfort og forbedret akustik og samtidig sikrer, at tæppet er tilstrækkeligt understøttet.
Den mere traditionelle tekstilbagside kan anvendes med separat underlag og gribelister, mens den lette og fleksible integrerede filtbagside er en mere bæredygtig løsning, der indeholder 80% regenereret polyester og muliggør en hurtigere montage.
Læs mere om tæppebagsider
Vi vælger kun de bedste forfarvede uld- og nylonkvaliteter og sætter en ære i at skabe tæpper med et skarpt defineret udtryk.

Kom med på en rundvisning blandt vores referencer...

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler

Trends & Nyheder, ja tak