Scroll

Ege Design Studio

På vores lokationer rundt omkring i verden finder du erfarne og yderst specialiserede designere, der altid er klar til at skabe tæppeløsninger, der er specifikt skræddersyet til dit projekt. Sammen danner vores interne designere det anerkendte "Ege Design Studio".

Ege Design Studio hjælper dig med at kuratere en blanding af foruddefinerede mønstre, der dækker enhver funktionelt ønske og visuelt behov. Derudover kombinerer vores designere entusiastisk deres kreative færdigheder og forskellige projektoplevelser i at skabe præcis den skræddersyede løsning, der fremhæver det bedste i dit projekt.

Om Ege Design Studio
Designerne hos Ege Design Studio specialiserer sig i internationalt interiørdesign, og uanset hvilket niveau af input du søger, vil du møde den ekspertviden og assistance, der vil gøre dit projekt til en succes.

Patterns and Colors for Every Project
Patterns and Colors for Every Project
Ege Design Studio

Mønstre og farver til ethvert projekt

Ege Design Studio står bag en række af vores bedst sælgende kreationer – heriblandt de populære Highline-kollektioner, der er struktureret omkring designtemaerne Arts & Crafts, Classic, Cultures, Essentials, Graphic og Nature. Fra disse kollektioner kan du frit vælge dit absolutte yndlingsdesign eller kombinere flere mønstre til en interessant interiørløsning med variation og wow-faktor. Ege Design Studios omfattende designportefølje imødekommer ethvert ønske, uanset om du stræber efter et energifuldt rumdesign med knald på farver og detaljer, eller om du ønsker et nedtonet look & feel som den perfekte ramme omkring en rolig og afslappet atmosfære. Og husk: alle prædesignede mønstre kan rekoloreres og leveres indenfor ganske få uger.
Kollektioner af Ege Design Studio
Vores in-house designere i Ege Design Studio skræddersyer det perfekte specialdesignede tæppe til dit kommercielle projekt
Specialdesign

Ege Design Studio

Ege Design Studio
Ege Design Studio
Ege Design Studio

Vi gør visioner til virkelighed

Hvis du ønsker den ultimative designløsning, hvor tæppet skræddersyes til at fortælle historien om din ambitiøse vision, dit stærke brand, din bygnings smukke arkitektur eller den totaloplevelse, du ønsker at berige dine kunder med, kan Ege Design Studio hjælpe med at realisere din fortælling.
Du skal blot fortælle os om målet for dit projekt og om de tanker, du allerede har gjort dig i forhold til dit specialdesignede tæppe. Uanset om din briefing er baseret på et foto, en farveprøve, et afklippet stykke tekstil eller noget helt fjerde, så hjælper vi dig med at føre dine idéer ud i livet.
På baggrund af dine input udarbejder vi en række designforslag med særlig vægt på lige netop dét, du gerne vil fremhæve. Ved større projekter besøger vi gerne dit venue, da oplevelsen af de fysiske omgivelser kan give endnu større forståelse for projektets karakter og potentiale.
Vis mig kollektionen
Trends & Nyheder, ja tak