Tæpper til butikker og shoppingcentre

Det rigtige tæppe kan fuldende udtrykket i butikker og shoppingcentre til perfektion. 100% frihed med hensyn til mønstre og farver muliggør et tæppedesign, som understøtter koncept og produkter optimalt.
Både væg-til-væg tæpper og tæppefliser er velegnede til butikker og shopping centre, hvor spændende designløsninger kan bruges til at fremhæve enkelte zoner og guide kundens gang rundt i butikken.

Kvalitetstæppet holder i mange år og er derfor en god investering, som giver kunderne et godt indtryk af butikken – hver dag. På samme tid optimerer tæppet indeklimaet, idet det forhindrer støvpartikler i at hvirvle rundt i luften.

Det gode tæppe er desuden modstandsdygtig over for snavs og pletter, så minimal rengøring og pleje vil sikre tæppets smukke udseende i lang tid.

...ved at skabe forskellige oplevelseszoner og områder med tid til at vurdere og mærke produkterne bedre, har vi skabt en eksklusiv fornemmelse af en walk-in garderobe
Thomas Jensen, Jensen Retail Group - design for Beauty by Bootz CPH store
Projekter fra hele verden
Projekter fra hele verden
Retail referencer

Over hele verden

Se, hvordan tæpper har medvirket til at skabe trendsættende stemninger i smukke butikker rundt om i verden.
Vi er stolte over at gå forrest ved at udfordre indretningen af de rum, der danner rammen om vores liv. Vores lyst til at udforske rummet driver os til at eksperimentere med den grundlæggende opfattelse af ethvert rum, og derigennem får vi velkendte elementer til at synes nye og fængslende.

Nyd et lille udvalg af fantastiske rum, hvor gulvene er dækket med tæpper, væg til væg-tæpper, fliser eller planker fra Ege Carpets.
Tag mig med til inspirerende projekter
Let's get physical with beauty by Boozt
Reference retail projekt

Kom indenfor hos Beauty by Boozt

Et afdæmpet, farvet tæppe står godt til så forskellige detaljer som messing, glas, velour, pasteller og dybe nuancer, når det vælges med omhu.
Det enkle gulv blødgør hårde overflader, nedtoner skinnende materialer og supplerer stærke nuancer på smukkeste vis og bibringer indretningen en ekstra dimension, som inspirerer gæsten til at udforske butikken fra ende til anden.

Oplev den virkelige verden hos Boozt

Bestil gratis prøver

Vil du gerne se og føle tæppet, før du træffer en beslutning?​
Vi tilbyder eksklusive farveprøver af alle vores tæppedesign og kvaliteter – du skal blot vælge det design, du kan lide, og tilføje det i din indkøbsvogn. Udfyld et par adresseoplysninger, og vi sender de gratis prøver direkte til dig.

Er du på udkig efter yderligere inspiration, kan du downloade et af vores mange kataloger og blive inspireret til at skabe præcis det rum og den atmosfære, du ønsker.

Udforsk vores kollektioner, og find det tæppe, der egner sig til dit projekt.

 

 

Perfekte kollektioner til retail

Projekt forespørgsler

Lad os hjælpe dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig, eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler.

Trends & Nyheder, ja tak