Hvem er vi?

Hvem er vi?

Ege Fonden
Vibeke og Mads
Eg Damgaards fond

Design af smukke tæpper til en bæredygtig fremtid 
Vi lever for at designe smukke tæpper til en bæredygtig fremtid. Ved løbende at nytænke produktionsmetoderne og bane vejen for kreativt design tror vi på at gøre bæredygtighed til et smukt valg. 

Det hele startede i 1938 med vores grundlæggers iværksætterånd. Han forestillede sig og virkeliggjorde nye tæppekreationer ved at væve kunsttraditioner ind i håndværk af industriel kvalitet. Han gjorde en dyd ud af vedholdenhed, idet han mente, at hvis du bliver ved og arbejder hårdt, er alt muligt.

 

Ege Fonden

Ege Fonden
Ege Fonden
Vibeke og Mads Eg Damgaards fond

Fondens formål

Fondens formål er at støtte almennyttige og almenvelgørende aktiviteter:
Det drejer sig om kunstneriske og kulturelle formål samt aktiviteter, der har et humanitært og velgørende formål. Vi støtter hovedsageligt aktiviteter i områder, hvor Ege Carpets er til stede (Midtjylland), men også formål af national interesse.
Læs mere og søg her
Danske rødder

Global rækkevidde

Ege Carpets har hovedkontor i Danmark og datterselskaber i Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Litauen, Kina, De Forenede Arabiske Emirater og USA. Vi har desuden et stærkt netværk af agenter og forhandlere og sælger vores produkter i mere end 80 lande.
Vores danske rødder kommer til udtryk i vores tæppers design og kvalitet samt i de værdier og den mentalitet, der ligger til grund for vores måde at handle med vores kunder på.
Læs mere om Ege Carpets

Lad os væve en grønnere fremtid

Periode 1. maj 2023 - 30. april 2024
Selv om det er vores opgave at skabe ekstraordinære tæpper, har vi altid set det som vores etiske pligt at fungere som inspirationskilde til samfundets udvikling
Trends & Nyheder, ja tak