Manganèse Éditions

Manganèse Éditions blev etableret i 2004 og er lillesøster til det internationalt anerkendte design- og brandingbureau Saguez & Partners. Manganèse har base i Paris og bruger en raffineret, poetisk og tidløs tilgang til at skabe et steds historie. Med grundig viden og research i stil og farver designer de steder og inventar, der er nemme at leve med og behagelige at bruge.

Naturen forbløffer os stadig
ReForm Transition-kollektionen er udført ud fra et ønske om at overføre naturens egenskaber til moderne, professionelt interiør. Direkte inspireret af naturens egen regulære genanvendelsesproces med frø, der omdannes til modent, blomstrende løv, som med tiden forvitres til skrøbelige teksturer, der igen bliver til frø, så det hele starter forfra.
 

Farvehåndværk

Farvehåndværk
Afspejler naturens nuancer

Stort udvalg af bløde og tonede farver

Transition-designene er tilgængelige i en lang række bløde og tonede farver, der afspejler naturens nuancer. De er blevet researchet nøje samt koordineret og udvalgt i forhold til den rolle, de spiller i at skabe et godt fysisk og mentalt helbred. De grå og brune jordfarver giver en beroligende, sikker og solid atmosfære, mens de grønne og blå farver bringer ny energi, kreativitet og optimisme. Alt sammen baseret på Manganèse Éditions' ekspertise, erfaring og indgående viden.
Se kollektionen
Naturen har aldrig dårlig smag.
Den er beroligende og energigivende, og jeg er besat af tanken om at bringe naturen indenfor.
Olivier Saguez

Transition Mix

Transition Mix
Transition Mix
Et kreativt designværktøj

Bland fliser for at få en blød farveovergang

Manganèse Éditions har skabt en ekstraordinær og yderligere designdimension med Transition-kollektionen. Et værktøj til at skabe en jævn, ubesværet farvevariation hen over gulvet uden bratte afbrydelser, hvilket muliggør designkombinationer med organiske, bløde bevægelser i rummene.
Sådan arbejder du med Transition Mix

Fremstillet af regenereret garn, som kan regenereres igen

Trends & Nyheder, ja tak