Elev hos
Ege Carpets

Uddannelsesforløb hos Ege Carpets

Ege Carpets er en international virksomhed i vækst og for at følge med udviklingen, arbejder vi konstant med at uddanne og udvikle talenter.
Hos Ege Carpets er der mange muligheder for at blive ansat under uddannelse, hvad end det er som elev, lærling, praktikant eller studiemedhjælper.
Fælles for dem alle er, at de bidrager med den nyeste viden og teknologi til virksomheden, og netop derfor ved vi, at talenter under uddannelse er en god investering for os.

 

Som elev hos Ege Carpets, har jeg haft gode kollegaer, fået plads til at udvikle og dygtiggøre mig selv og det skaber arbejdsglæde
Conny, Ege Carpets Herning

Vores forventninger

Når du bliver ansat som elev/lærling hos Ege Carpets, får du en uddannelsesplan, som er med til at sikre, at du i løbet af din uddannelse når dine mål. Målene sættes i samarbejde mellem os, dig og skolen. Du bliver lært op af dygtige kolleger og får allerede under uddannelsesforløbet egne ansvarsområder, hvor du bidrager på lige fod med dine kolleger.
Vi forventer et stort engagement og villighed til at lære nyt, både i praktikken hos os og under evt. skoleophold. Vi forventer, at du tager ansvar for de opgaver, der bliver stillet og kan til gengæld love dig, at du ikke kun bliver sat til at lave kaffe og hente værktøj for de andre i afdelingen. Det kan vi nemlig alle sammen selv.

 

 

Elevuddannelser
Elevuddannelser

En verden af muligheder

Hos Ege Carpets tilbyder vi 9 forskellige uddannelser, så der er rig mulighed for at lære nyt og udvikle sig, uanset om du er til kontor eller produktion.
Vil du gerne samarbejde med kolleger fra hele verden, så tag et kig på vores kontoruddannelser inden for salg eller økonomi eller kig måske på design, hvis du har kreative evner.
Har du det bedst med at bruge dine hænder, så er industrioperatør, smed eller gastronom måske noget for dig. Hvis du gerne vil have en kombination af kontor og produktion, så klik på vores uddannelser inden for lager og logistik.


Klik på knapperne og læs mere om uddannelserne

Vores dyder

Kernen i vores DNA er en pionerånd, en menneskelig tilgang og viljen til altid at gøre mere end forventet. Sammen er vi styret af vores tre grundlæggende dyder:

Trends & Nyheder, ja tak