ReForm-konceptet

Tænker du på miljøet? Og vil du afspejle din omtanke i dine og dine kunders produktvalg? Så er ReForm-konceptet oplagt til dig. Med ReForm vælger du et bæredygtigt tæppe, der ikke går på kompromis med designet – tværtimod! Indenfor konceptet kan du vælge imellem en række kollektioner, der enten allerede ligger klar til afsendelse på vores lager eller kan gå i produktion med det samme til afsendelse indenfor blot 2 uger.

Struktur i flere niveauer
Fælles for de fleste ReForm-kollektioner, men ikke alle, er den flerdimensionelle tæppestruktur. Overfladen er designet i forskellige lag, og kollektionernes udtryk defineres derfor ikke kun af farver og former i mønstret men i ligeså høj grad af teksturen i konstruktionen. Løkkernes forskellige højder og sammensætninger giver en stærk visuel effekt med en detaljerigdom, der understøtter tæppets mønster i en ekstra dimension.

Se ReForm kollektionerne

ReForm-konceptet
helt kort

  • Produceret af regenereret og regenererbart ECONYL® garn
  • Flisebagside fremstillet af brugte plastflasker
  • Flerdimensionel konstruktion med løkker i flere højder
  • Mange standardfarver at vælge imellem
  • Formidable akustik- og komfortegenskaber
  • Kort leveringstid på kun 10-17 dage

Som altid k√¶mper vi den gr√łnne kamp

Nogle gange er den st√łrste forskel usynlig

ECONYL¬ģ garn

ECONYL¬ģ garn
En bæredygtig fremtid

ECONYL¬ģ - baseret p√• brugte fiskenet og andet affald

Vi bidrager til en mere b√¶redygtig verden. Derfor har vi udviklet ReForm-konceptet med kollektioner udelukkende baseret p√• regenereret og regenererbart ECONYL¬ģ garn. Garnet er regenereret, fordi det er baseret p√• brugte fiskenet og andet industrielt nylonaffald, der genf√łdes som et slidst√¶rkt t√¶ppegarn. Garnet er regenererbart, fordi det efter brug kan nedbrydes til sin oprindelige kemiske form og genf√łdes som et nyt nylonprodukt. Det kan v√¶re et nyt t√¶ppegarn, fiskenet eller noget helt tredje.
Mere om ECONYL¬ģ og en b√¶redygtig fremtid
Fremstillet af brugte plastflasker
Ecotrust filtbagsider
Fremstillet af brugte plastflasker
Alle ReForm-t√¶ppefliser er udstyret med vores patenterede Ecotrust-bagside. Brugte plastflasker omdannes til et bl√łdt, men meget slidst√¶rkt filtmateriale, som gavner b√•de akustik, komfort ‚Äď og milj√ł!
Be the cradle of sustainable design

Tæppefliser eller væg-til-væg tæpper

Tæppefliser eller væg-til-væg tæpper
Tæppefliser eller væg-til-væg tæpper
Hvad skal du vælge?

Fordele ved tæppefliser og væg-til-væg tæpper

N√•r du v√¶lger et kommercielt t√¶ppe, er en af de f√łrste beslutninger, om du skal g√• med v√¶g-til-v√¶g t√¶ppe eller t√¶ppefliser. Der er ikke noget rigtigt eller forkert svar, men istedet dit projekt, der bestemmer, hvad der er det rigtige valg for dig. Langt de fleste ReForm kollektioner er udviklet som t√¶ppeflisekollektioner, men f√¶lles for alle kollektionerne er, at de f√•s som b√•de t√¶ppefliser, -planker og v√¶g-til-v√¶g t√¶pper.
Find den rette l√łsning til dit projekt
Prisniveau
Fortæl mig om prisnvieauet

Hvad koster ReForm tæpperne?

Prisen for et ReForm-produkt afh√¶nger af dit valg af kollektion, m√¶ngde og design (farver). I overensstemmelse med kollektionernes unikke, flerdimensionelle look, har hver kollektion sin helt egen konstruktion. Det vil sige, at l√łkkernes h√łjder og t√¶theder varierer fra kollektion til kollektion, og det har betydning for forbruget af garn og dermed prisen. V√¶lger du en specialfarve til dit ReForm-t√¶ppe, det vil sige en nuance, som ikke indg√•r i kollektionens standardpalette, er det forbundet med en ekstra engangsomkostning.

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler