ReForm-konceptet

Tænker du på miljøet? Og vil du afspejle din omtanke i dine og dine kunders produktvalg? Så er ReForm-konceptet oplagt til dig. Med ReForm vælger du et mere bæredygtigt tæppe, der ikke går på kompromis med designet – tværtimod! Indenfor konceptet kan du vælge imellem en række kollektioner, der enten allerede ligger klar til afsendelse på vores lager eller kan gå i produktion med det samme til afsendelse indenfor blot 2 uger.

Struktur i flere niveauer
Fælles for de fleste ReForm-kollektioner, men ikke alle, er den flerdimensionelle tæppestruktur. Overfladen er designet i forskellige lag, og kollektionernes udtryk defineres derfor ikke kun af farver og former i mønstret men i ligeså høj grad af teksturen i konstruktionen. Løkkernes forskellige højder og sammensætninger giver en stærk visuel effekt med en detaljerigdom, der understøtter tæppets mønster i en ekstra dimension.

Se ReForm kollektionerne

ReForm-konceptet
helt kort

  • Produceret af regenereret og regenererbart garn
  • Flisebagside fremstillet af brugte plastflasker
  • Tæppeflisens for- og bagside er hæftet sammen af genanvendt bindemiddel fremstillet af knuste bilruder
  • Flerdimensionel konstruktion med løkker i flere højder
  • Mange standardfarver at vælge imellem
  • Formidable akustik- og komfortegenskaber
  • Kort leveringstid på kun 10-17 dage

Lad os væve en grønnere fremtid

Periode 1. maj 2022 - 30. april 2023

Regenereret og regenererbart garn

Regenereret og regenererbart garn
En bæredygtig fremtid

Baseret på kasserede fiskenet, brugte tæpper og andet affald

Vi bidrager til en mere bæredygtig verden. Derfor har vi udviklet ReForm-konceptet med kollektioner udelukkende baseret på regenereret og regenererbart garn. Garnet er regenereret, fordi det er baseret på kasserede fiskenet, brugte tæpper og andet industrielt nylonaffald, der genfødes som et slidstærkt tæppegarn. Garnet er regenererbart, fordi det efter brug kan nedbrydes til sin oprindelige kemiske form og genfødes som et nyt nylonprodukt. Det kan være et nyt tæppegarn, fiskenet eller noget helt tredje.
Mere om en bæredygtig fremtid
Fremstillet af brugte plastflasker
Ecotrust filtbagsider
Fremstillet af brugte plastflasker
Alle ReForm-tæppefliser er udstyret med vores patenterede Ecotrust-bagside. Brugte plastflasker omdannes til et blødt, men meget slidstærkt filtmateriale, som gavner både akustik, komfort – og miljø!
Genanvendt lim fra knuste bilruder
Grøn ned til mindste detalje, bæredygtigt bindemiddel
Genanvendt lim fra knuste bilruder
For- og bagsider på alle tæppeflisekollektioner i ReForm-konceptet hæftes sammen af lim fra bilruder, der fx er blevet knust af stenslag. Dermed sikrer vi fuld udnyttelse af ressourcerne og reducerer samtidig CO2-aftrykket i produktionen væsentligt.
Be the cradle of sustainable design

Tæppefliser eller væg-til-væg tæpper

Tæppefliser eller væg-til-væg tæpper
Tæppefliser eller væg-til-væg tæpper
Hvad skal du vælge?

Fordele ved tæppefliser og væg-til-væg tæpper

Når du vælger et kommercielt tæppe, er en af de første beslutninger, om du skal gå med væg-til-væg tæppe eller tæppefliser. Der er ikke noget rigtigt eller forkert svar, men istedet dit projekt, der bestemmer, hvad der er det rigtige valg for dig. Langt de fleste ReForm kollektioner er udviklet som tæppeflisekollektioner, men fælles for alle kollektionerne er, at de fås som både tæppefliser, -planker og væg-til-væg tæpper.
Find den rette løsning til dit projekt
Prisniveau
Fortæl mig om prisnvieauet

Hvad koster ReForm tæpperne?

Prisen for et ReForm-produkt afhænger af dit valg af kollektion, mængde og design (farver). I overensstemmelse med kollektionernes unikke, flerdimensionelle look, har hver kollektion sin helt egen konstruktion. Det vil sige, at løkkernes højder og tætheder varierer fra kollektion til kollektion, og det har betydning for forbruget af garn og dermed prisen. Vælger du en specialfarve til dit ReForm-tæppe, det vil sige en nuance, som ikke indgår i kollektionens standardpalette, er det forbundet med en ekstra engangsomkostning.

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler