Tæpper
til skole og uddannelsessteder

Lad design skabe rammerne om det gode læringsmiljø med et tæppe, der lever op til alle designønsker, en uddannelsesinstitution kan tænkes at have. Farver, mønstre og strukturer kan vælges frit ud fra personlige præferencer og omdannes til en gulvløsning, der sikrer optimal akustik i rum, der ofte er udfordret på netop det punkt.

Tæppet vil desuden bidrage til et forbedret indeklima, idet det forhindrer støvpartikler i at hvirvle rundt i luften. Tæppet har naturligvis bestået alle brandtests.

Vi installerede tæppet først, og den ønskede effekt var imponerende.
Akustikken forbedrede sig dramatisk!
Peter Schjøtt Andersen, Arkitekt for University of Copenhagen
Projekter fra hele verden
Projekter fra hele verden
Uddannelse - Referencer

Over hele verden

Oplev, hvordan tæpper har medvirket til at skabe trendsættende stemninger på smukke uddannelsessteder rundt om i verden.
Vi er stolte over at gå forrest ved at udfordre indretningen af de rum, der danner rammen om vores liv. Vores lyst til at udforske rummet driver os til at eksperimentere med den grundlæggende opfattelse af ethvert rum, og derigennem får vi velkendte elementer til at synes nye og fængslende.

Nyd et lille udvalg af fantastiske rum, hvor gulvene er dækket med tæpper, væg til væg-tæpper, fliser eller planker fra Ege Carpets.
Lad os besøge skoler og vis mig uddannelsesprojekter

Bestil gratis prøver

Vil du gerne se og føle tæppet, før du træffer en beslutning?​
Vi tilbyder eksklusive farveprøver af alle vores tæppedesign og kvaliteter – du skal blot vælge det design, du kan lide, og tilføje det i din indkøbsvogn. Udfyld et par adresseoplysninger, og vi sender de gratis prøver direkte til dig.

Er du på udkig efter yderligere inspiration, kan du downloade et af vores mange kataloger og blive inspireret til at skabe præcis det rum og den atmosfære, du ønsker.

Udforsk vores kollektioner og find det tæppe, der egner sig til dit projekt.

 

 

Perfekte kollektioner til uddannelsesinstitutioner

Projekt forespørgsler

Lad os hjælpe dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig, eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler.

Trends & Nyheder, ja tak