Scroll

Tæpper til hotel og restaurant

Den sublime rejseoplevelse opnås, når hotellets skarpe profil kombineres med et strejf af hjemlig hygge. Tæppet er et stærkt virkemiddel til at skabe et anderledes udtryk i lobbyer, korridorer, restauranter og på værelser.
Et specialfremstillet design har ingen begrænsninger og kan bruges til at understøtte hotellets historie, identitet og placering – ja, kun fantasien sætter grænser.

Samtidig er den luksuriøse fornemmelse af et blødt tæppe, der giver efter under fødderne, helt unik. Tæppet har desuden en lydisolerende effekt, som reducerer lydene fra tilstødende værelser og korridorer og dermed sikrer optimal afslapning for både turisten og den forretningsrejsende.

Tæpper fra Ege Carpets er af meget høj og certificeret kvalitet og derfor en god investering, når det drejer sig om slidstyrke og vedligehold. Tæpperne holder i mange år og giver gæsterne et godt indtryk af værelset selv efter mange indlogeringer. På samme tid optimerer tæppet indeklimaet, idet det forhindrer støvpartikler i at hvirvle rundt i luften – og naturligvis afgiver det gode tæppe ingen VOC-gasser.

 

Med en kæmpe design og stil mangfoldighed, fantastiske akustiske egenskaber og ubestridelig komfort er tæpper en ideel mulighed til dit næste hospitality projekt
Projekter fra hele verden
Projekter fra hele verden
Hospitality - Referencer

Over hele verden

Se, hvordan tæpper har medvirket til at skabe trendsættende stemninger i smukke hoteller og restaurationer rundt om i verden.
Vi er stolte over at gå forrest ved at udfordre indretningen af de rum, der danner rammen om vores liv. Vores lyst til at udforske rummet driver os til at eksperimentere med den grundlæggende opfattelse af ethvert rum, og derigennem får vi velkendte elementer til at synes nye og fængslende.

Nyd et lille udvalg af fantastiske rum, hvor gulvene er dækket med væg-til-væg tæpper, løse tæpper, fliser eller planker fra Ege Carpets.
Tag mig med til inspirerende projekter
Skab en førsteklasses oplevelse
Den komplette guide til hospitality tæpper
Skab en førsteklasses oplevelse
God service handler om at skabe en særlig oplevelse i hospitality branchen. Uanset om du designer eller vælger tæpper til hoteller, restauranter, barer eller klubber, så starter oplevelsen med et smukt og fejlfrit interiør.

Bestil gratis prøver

Vil du gerne se og føle tæppet, før du træffer en beslutning?​
Vi tilbyder eksklusive farveprøver af alle vores tæppedesign og kvaliteter – du skal blot vælge det design, du kan lide, og tilføje det i din indkøbsvogn. Udfyld et par adresseoplysninger, og vi sender de gratis prøver direkte til dig.

Er du på udkig efter yderligere inspiration, kan du downloade et af vores mange kataloger og blive inspireret til at skabe præcist det rum og den atmosfære, du ønsker.

Udforsk vores kollektioner, og find det tæppe, der egner sig til dit projekt.

 

 

Perfekte kollektioner til hospitality

Projekt forespørgsler

Lad os hjælpe dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig, eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler.

Trends & Nyheder, ja tak