Epoca

Stiller du ekstremt høje krav til dit tæppes slidstyrke? Og er du vild med det minimalistiske look, hvor garnet, strukturen i tæppet og farvevalget definerer dit gulvdesign? Så skal du tage et nærmere kig på Epoca-kollektionerne, der er en hyldest til den skandinaviske designtradition. I Epoca-konceptets kollektioner er udtrykket nemlig underspillet og lækkert, og hele forskellen ligger i detaljen.

Forskellige udtryk i samme høje kvalitet
Epoca spænder over konstruktioner med vidt forskellige strukturer. I konceptet finder du for eksempel langhårede kollektioner, der med deres luksuriøse og let skinnende look egner sig perfekt til hotellets lobby og de rum, der skal forkæles med plysset wow-faktor.

Derudover er der også en række fladvævede Epoca-kollektioner, hvor strukturen i vævningen giver den enkelte kollektion en helt unik identitet. De fladvævede kollektioners fine finesser giver et tydeligt præg af "craftsmanship", og i hele vores produktsortiment udgør de den produktgruppe, der er allermest slidstærk. Selv under konstante og store belastninger fra eksempelvis møbler og gangtrafik vil de fremstå som nye i mange år.

Endelig er der også enkelte helt minimalistiske løkkevarer i konceptet. Det vil sige tæpper med lukkede løkker i forskellige størrelser. Kontorer, gangarealer og andre rum med stor aktivitet er oplagte steder at installere disse kollektioner.

Stort udvalg af farver
Den mangfoldige farvepalette i Epoca konceptet kombinerer klassiske beige, brune, grå og sorte toner med et væld af stærke og douchede trendfarver. Dermed imødekommes næsten enhver arkitekt eller interiørdesigners farvedrømme. Er det imod forventning ikke tilfældet, er der ved bestilling af minimum 200 m2 tæppe mulighed for at producere Epoca kollektionerne i en specialfarve helt efter dine ønsker. Muligheden for at producere dit tæppe i en specialfarve eksisterer ikke ved ReForm og Una koncepterne. Vælger du en specialfarve, skal du påregne en éngangsomkostning forbundet med omstillingen af vores produktionsapparat.

Enorm stor slidstyrke
På trods af de fladvævede kollektioners formidable performance i forhold til slidstyrke, berettiger de øvrige Epoca-kollektioner sig også til en kategorisering helt i top, når det gælder evnen til at modstå slid. Alle Epoca-kollektionerne er derfor yderst velegnede til kontormiljøer, gangarealer og andre lokaler med konstante belastninger fra eksempelvis hjulene på kontorstole og omflytninger af tunge konference- og kontormøbler. Dertil kommer også påvirkningerne fra fodtøj og deri siddende småsten og snavs, der naturligt kommer med ind udefra.

Se Epoca kollektionerne

Evnen til at modstå slid
Enorm stor slidstyrke
P√• trods af de fladv√¶vede kollektioners formidable performance i forhold til slidstyrke, berettiger de √łvrige Epoca-kollektioner sig ogs√• til en kategorisering helt i top, n√•r det g√¶lder evnen til at modst√• slid.
Prisniveauet på Epoca-konceptet

Prisniveau

Indenfor Epoca-konceptet er der et vist prissp√¶nd, som kan henledes til forbruget af garn og produktionsprocessen. De plyssede og langh√•rede kollektioner er derfor dyrest p√• grund af den store m√¶ngde garn i konstruktionerne. Indenfor konceptet ligger de fladv√¶vede kollektioner prism√¶ssigt i midten til trods for, at garnforbruget ikke er s√• h√łjt. Til geng√¶ld giver den avancerede v√¶veteknik prisen et lille hak opad. De billigste Epoca-kollektioner er de klassiske tuftede kollektioner.

Epoca kollektionerne ligger i den relativt dyre ende, men til gengæld får du et enestående og smukt tæppe, som er let at vedligeholde og vil fremstå flot i mange år.

Epoca helt kort

  • Skandinaviske design med karakteristiske og raffinerede konstruktioner
  • Stort udvalg af standardfarver og minimumsbestilling ved specialfarver på kun 200 m2
  • Enormt stor slidstyrke
  • Kort leveringstid på kun 10-17 dage
Epoca er den perfekte l√łsning, hvis du vil have sublim kvalitet med smukke strukturer i et stort udvalg af farver

Tæppefliser eller væg-til-væg tæpper

Hvad skal du vælge?

Fordele ved tæppefliser og væg-til-væg tæpper

N√•r du skal v√¶lge imellem t√¶ppefliser og v√¶g-til-v√¶g t√¶pper, er det is√¶r behovet for adgang til kabler og lignende i undergulvet, der spiller ind. Derudover giver de fladv√¶vede fliser ogs√• en sp√¶ndende visuel effekt, n√•r de l√¶gges ‚ÄĚi skak‚ÄĚ, hvilket betyder, at de ikke l√¶gges i samme m√łnsterretning. Ved kontorer i h√łje bygninger er der desuden nogle helt praktiske √•rsager til, at levering og installation af store t√¶pperuller kan v√¶re vanskelig. Til projekter med h√łje designambitioner eller store gulvflader kan et v√¶g-til-v√¶g t√¶ppe v√¶re det ideelle valg.
Find den rette l√łsning til dit projekt

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig.

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler