Flere unikke muligheder

For at være på forkant med fremtidens trends og tilpasse vores sortiment af tæpper perfekt til alle dine behov, mestrer vi forskellige produktionsteknologier. Hver af disse omfatter flere unikke muligheder og fordele, når det gælder tæppets udseende, herunder farver.

Mens Highline-designene bliver bragt til live gennem en af fire foruddefinerede farvepaletter, der kombinerer adskillige grundfarver og accentfarver, tilbyder Colortec- og Graphic-kollektionerne et udsøgt udvalg af 140 forskellige Chromatone-farver. Vælg din egen kombination, herunder op til seks farver til Colortec-designene og op til fire farver til Graphic-designene.

4 Highline-farvepaletter
Et uendeligt antal nuancer
4 Highline-farvepaletter
Vores Highline-farvepaletter med 12 grundfarver og 65 accentfarver skaber meget detaljerede gradueringer og tone-i-tone-kombinationer.
Colortec- & Graphic-farver
Varm kolorering med indfarvet garn
Colortec- & Graphic-farver
Med 140 forskellige farver til Colortec- og Graphic-designene kan du skabe den perfekte kombination af detaljer i dit mønster, så det virkelig skiller sig ud.
56 Eco-farver af Margrethe Odgaard
Inspireret af mineralernes skønhed
56 Eco-farver af Margrethe Odgaard
Tekstildesigner og farvealkymist Margrethe Odgaard har udviklet en palette af sociale farver, der komplementerer og løfter hinanden samt enkelte såkaldte divafarver, der skiller sig ud og tilfører pulserende dynamik.

Rekolorering

Rekolorering
Rekolorering
Ingen ekstra omkostninger

Rekolorer et standarddesign

Rekolorering uden ekstra omkostninger gør det nemmere at skabe det perfekte tæppedesign fra vores brede udvalg af Highline Express kollektioner. På grund af vores Highline-farveteknik er niveauet af detaljer ekstremt højt, og da hver af vores fire farvepaletter omfatter tolv grundfarver og 65 accentfarver, giver hidtil usete gradueringer og tone-i-tone-kombinationer dybde og tekstur i dit tæppe. Accentfarver er velegnede til områder, der er mindre end 50 x 50 cm.

Når det gælder Colortec 80/20- og Graphic 80/20-design, har det indfarvede garn en enestående evne til at skabe skarpt definerede mønstre i overdådige farver. Du kan vælge mellem 140 Chromatone-farver, når du kombinerer op til seks farver til Colortec-designene og op til fire farver til Graphic-designene.
Rekolerering og visualisering

Tæppefarver

Start dit tæppeprojekt med farveinspiration

Projekt forespørgsler

Lad os hjælpe dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig, eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler.

Trends & Nyheder, ja tak