Tom Dixon

Det første samarbejde mellem Tom Dixon og Ege Carpets resulterede i et smukt tæppebelagt loft med et akvarelinspireret motiv i Greenwich på restaurant og cocktailbar Craft London.

Det innovative projekt gjorde Tom Dixon ivrig efter at udforske de endeløse designmuligheder hos Ege Carpets yderligere, hvilket førte til den London inspirerede designerkollektion Industrial Landscape.

Om Tom Dixon
Om

Tom Dixon

Tom Dixon (OBE) er selvlært og en internationalt anerkendt britisk designer, som også er kreativ direktør for sit eget brand Tom Dixon (grundlagt 2002). Hans værker er med i de permanente udstillinger i verdens mest prestigefyldte museer, herunder Victoria and Albert Museum og MoMA. Tom Dixon har opbygget sit univers gennem meget forskellige erfaringer – fra musik, moderne belysning, møbler og tilbehør til højprofilerede projekter, herunder restauranten i kunstakademiet Royal Academy i London, Jamie Olivers restaurant Barbecoa samt Shoreditch House. For nylig færdiggjorde Toms Dixons Design Research Studio sit første hotelprojekt nogensinde med redesignet af den ikoniske Mondrian Sea Containers-bygning ved Themsen i London.
Læs interviewet: Tom Dixon "The idea of being involved is my motive".
Tæppe er faktisk basen i hele rummet. Det er den første byggesten i et rum. Det er ikke kun et farveredskab men et lyddæmpende redskab, der også skaber komfort. Det bløder rummet langt mere op end noget andet interiør.
Tom Dixon, Creative Director

Industrial Landscape af Tom Dixon

Industrial Landscape af Tom Dixon
Industrial Landscape af Tom Dixon
Kollektion - Industrial Landscape af Tom Dixon

London – Tom Dixons uudtømmelige kilde til inspiration

Industrial Landscape afspejler det ægte London med alle de rå og til tider barske elementer, der skaber byen. Ældet og patineret af årenes gang, hvor vejr, mennesker og industri sætter tydelige præg på materialerne – og hvor helt nye udtryk løbende opstår. Dét er essensen af Industrial Landscape.
Tag med til London - Industrial Landscape af Tom Dixon

Projekter fra kollektionen

Trends & Nyheder, ja tak