Nicolette Brunklaus

Hollandske Nicolette Brunklaus har designet den unikke tæppekollektion Canvas Collage, der afspejler hendes kærlighed til kraftige tekstilstrukturer. Et lille stykke slidt lærred, løst vævet og falmet, startede Nicolette Brunklaus' kreative proces med at arrangere teksturer, farver og minder. På fineste vis manipulerer hun sine egne fotografier, som vælges efter deres farvepalet og poetiske betydning. Den vævede struktur er anvendt til alle variationer af Canvas Collage-kollektionen: med billeder af visnende dahlia-blomster, i et patchwork af farver og kombineret med nye former.

Om Nicolette Brunklaus
Nicolette Brunklaus, født i 1959, er en hollandsk produktdesigner, som udstiller kunst og design over hele verden. Nicolette Brunklaus’ passion for fotografi og natur er tydelig i de fleste af hendes designs, som fortæller hver deres poetiske historie.

Nye mønstre, farver og designmuligheder
Canvas Collage af Nicolette Brunklaus

Nye mønstre,
farver og designmuligheder

Canvas Collage blev oprindelig lanceret i 2014 og har udviklet sig til en bestsellerkollektion, der nu udsmykker gulve og skaber stemning i utallige kontorer, hoteller og restauranter rundt om i verden. I anledning af 5-års jubilæet er Canvas Collage blevet fuldstændig genopfrisket og fået et nyt pust med nye mønstre og farvekombinationer.
Vis mig effektfulde, perfekte kombinationer.
Tekstiler leverer blødhed, bevægelse, tekstur og selvfølgelig stilhed. Der er ingen støj eller bare en blød, behagelig lyd, når du rører ved et stykke stof eller går på et tæppe.
Nicolette Brunklaus, specialist i tekstildesign

Canvas Collage af Nicolette Brunklaus

Canvas Collage af Nicolette Brunklaus
Canvas Collage af Nicolette Brunklaus
Canvas Collage af Nicolette Brunklaus

Æstetik af håndlavet taktilitet

Canvas Collage er designet af den hollandske designer Nicolette Brunklaus. Hendes kærlighed til kraftige tekstilstrukturer er tydelig, og den vævede struktur er anvendt til alle variationer af kollektionen – med billeder af tørrede dahlia-blomster, i et patchwork af farver og kombineret med nye former.
Se kollektionen - Canvas Collage af Nicolette Brunklaus

Projekter med kollektionen

Trends & Nyheder, ja tak