Nicolette Brunklaus

Hollandske Nicolette Brunklaus har designet den unikke tæppekollektion Canvas Collage, der afspejler hendes kærlighed til kraftige tekstilstrukturer. Et lille stykke slidt lærred, løst vævet og falmet, startede Nicolette Brunklaus' kreative proces med at arrangere teksturer, farver og minder. På fineste vis manipulerer hun sine egne fotografier, som vælges efter deres farvepalet og poetiske betydning. Den vævede struktur er anvendt til alle variationer af Canvas Collage-kollektionen: med billeder af visnende dahlia-blomster, i et patchwork af farver og kombineret med nye former.

Om Nicolette Brunklaus
Nicolette Brunklaus, født i 1959, er en hollandsk produktdesigner, som udstiller kunst og design over hele verden. Nicolette Brunklaus’ passion for fotografi og natur er tydelig i de fleste af hendes designs, som fortæller hver deres poetiske historie.

Canvas Collage af Nicolette Brunklaus

Nye m√łnstre,
farver og designmuligheder

Canvas Collage blev oprindelig lanceret i 2014 og har udviklet sig til en bestsellerkollektion, der nu udsmykker gulve og skaber stemning i utallige kontorer, hoteller og restauranter rundt om i verden. I anledning af 5-√•rs jubil√¶et er Canvas Collage blevet fuldst√¶ndig genopfrisket og f√•et et nyt pust med nye m√łnstre og farvekombinationer.
Vis mig effektfulde, perfekte kombinationer.
Tekstiler leverer bl√łdhed, bev√¶gelse, tekstur og selvf√łlgelig stilhed. Der er ingen st√łj eller bare en bl√łd, behagelig lyd, n√•r du r√łrer ved et stykke stof eller g√•r p√• et t√¶ppe.
Nicolette Brunklaus, specialist i tekstildesign

Canvas Collage af Nicolette Brunklaus

Canvas Collage af Nicolette Brunklaus

Æstetik af håndlavet taktilitet

Canvas Collage er designet af den hollandske designer Nicolette Brunklaus. Hendes k√¶rlighed til kraftige tekstilstrukturer er tydelig, og den v√¶vede struktur er anvendt til alle variationer af kollektionen ‚Äď med billeder af t√łrrede dahlia-blomster, i et patchwork af farver og kombineret med nye former.
Se kollektionen - Canvas Collage af Nicolette Brunklaus

Projekter med kollektionen

Trends & Nyheder, ja tak