Scroll

Tæpper til kunst og udstilling

Vil du bringe dit designprojekt til helt nye højder? Vil du sammensætte de stærkeste effekter til at fortælle din historie, eller gøre brug af et overraskende element, som gør kunst- eller designoplevelsen meget større?

Ofte er gulvet en overset flade, som kun venter på, at du tager det i brug. Det visuelle udtryk af catwalks, modeshows, VIP-områder, events og kunstudstillinger nærmest forvandles, når tæppet til fulde udnyttes, som den stærke kommunikatør, det reelt er.

Med sin ofte imponerende størrelse kan gulvet stå alene i din formidling eller indgå som et del af en større helhed, hvor det kan udvælges eller designes til at udgøre det helt perfekte mod- eller samspil til projektets øvrige objekter.

Specialdesignet er de fleste designeres drøm. Heri ligger der uendelige muligheder, når et skræddersyet mønster og ditto farvevalg omdanner gulvet eller andre flader til bløde skulpturer.

Projekter fra hele verden

Projekter fra hele verden
Projekter fra hele verden
Kunst og design referencer

Over hele verden

Se, hvordan tæpper har medvirket til at skabe trendsættende stemninger i smukke kunst- og designmiljøer rundt om i verden.
Vi er stolte over at gå forrest ved at udfordre indretningen af de rum, der danner rammen om vores liv. Vores lyst til at udforske rummet driver os til at eksperimentere med den grundlæggende opfattelse af ethvert rum, og derigennem får vi velkendte elementer til at synes nye og fængslende.

Nyd et lille udvalg af fantastiske rum, hvor gulvene er dækket med tæpper, væg til væg-tæpper, fliser eller planker fra Ege Carpets.
Kom med en tur rundt i verden
LOVE Party er et af de øjeblikke på den røde løber, der virkelig skiller sig ud på filmfestivalen i Cannes, og sammen med Chopard er vi glade for at se alle aspekter af bæredygtigt design integreret, lige fra smykkerne til gulvtæppet.
Giulio Bonazzi, bestyrelsesformand og administrerende direktør for Aquafil
Chopard LOVE Party
Chopard LOVE Party

Cannes Film Festival 2019

På filmfestivalen i Cannes, Frankrig, indgik vi et samarbejde med Chopard og Aquafil med henblik på at lave et flerfarvet tæppe med et grønt islæt til Chopard LOVE Party. Alle elementer fra dekorationer til cocktails var specielt udvalgt – herunder det skræddersyede tæppe fra Ege Carpets i ECONYL® garn fra Aquafil.
Ja tak, tag mig med til Chopard LOVE Party projektet

Bestil gratis prøver

Vil du gerne se og føle tæppet, før du træffer en beslutning?​
Vi tilbyder eksklusive farveprøver af alle vores tæppedesign og kvaliteter – du skal blot vælge det design, du kan lide, og tilføje det i din indkøbsvogn. Udfyld et par adresseoplysninger, og vi sender de gratis prøver direkte til dig.

Er du på udkig efter yderligere inspiration, kan du downloade et af vores mange kataloger og blive inspireret til at skabe præcis det rum og den atmosfære, du ønsker.

Udforsk vores kollektioner og find det tæppe, der egner sig til dit projekt.

 

 

Highline specialdesign

Highline specialdesign
Highline specialdesign
Highline Specialdesign

100% designfrihed

Hos Ege Carpets er alle muligheder åbne, når du vil skabe unikke rum til et projekt.
Takket være avanceret produktionsteknologi, kan du skabe et unikt design, der passer til det enkelte projekt – både hvad angår krav til design og kvalitet.
Ja, jeg vil gerne skabe unikke designs

Projekt forespørgsler

Lad os hjælpe dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig, eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler.

Trends & Nyheder, ja tak