Kunst og design projekter

Vil du bringe dit designprojekt til helt nye højder? Vil du sammensætte de stærkeste effekter til at fortælle din historie, eller gøre brug af et overraskende element, som gør kunst- eller designoplevelsen meget større?

Ofte er gulvet en overset flade, som kun venter på, at du tager det i brug. Det visuelle udtryk af catwalks, modeshows, VIP-områder, events og kunstudstillinger nærmest forvandles, når tæppet til fulde udnyttes, som den stærke kommunikatør, det reelt er.

Med sin ofte imponerende størrelse kan gulvet stå alene i din formidling eller indgå som et del af en større helhed, hvor det kan udvælges eller designes til at udgøre det helt perfekte mod- eller samspil til projektets øvrige objekter.

Specialdesignet er de fleste designeres drøm. Heri ligger der uendelige muligheder, når et skræddersyet mønster og ditto farvevalg omdanner gulvet eller andre flader til bløde skulpturer.

Projekter fra hele verden

Kunst og design referencer

Over hele verden

Se, hvordan t√¶pper har medvirket til at skabe trends√¶ttende stemninger i smukke kunst- og designmilj√łer rundt om i verden.
Vi er stolte over at gå forrest ved at udfordre indretningen af de rum, der danner rammen om vores liv. Vores lyst til at udforske rummet driver os til at eksperimentere med den grundlæggende opfattelse af ethvert rum, og derigennem får vi velkendte elementer til at synes nye og fængslende.

Nyd et lille udvalg af fantastiske rum, hvor gulvene er dækket med tæpper, væg til væg-tæpper, fliser eller planker fra Ege Carpets.
Kom med en tur rundt i verden
LOVE Party er et af de √łjeblikke p√• den r√łde l√łber, der virkelig skiller sig ud p√• filmfestivalen i Cannes, og sammen med Chopard er vi glade for at se alle aspekter af b√¶redygtigt design integreret, lige fra smykkerne til gulvt√¶ppet.
Giulio Bonazzi, bestyrelsesformand og administrerende direkt√łr for Aquafil
Chopard LOVE Party

Cannes Film Festival 2019

P√• filmfestivalen i Cannes, Frankrig, indgik vi et samarbejde med Chopard og Aquafil med henblik p√• at lave et flerfarvet t√¶ppe med et gr√łnt isl√¶t til Chopard LOVE Party. Alle elementer fra dekorationer til cocktails var specielt udvalgt ‚Äď herunder det skr√¶ddersyede t√¶ppe fra Ege Carpets i ECONYL¬ģ garn fra Aquafil.
Ja tak, tag mig med til Chopard LOVE Party projektet

Bestil gratis pr√łver

Vil du gerne se og føle tæppet, før du træffer en beslutning?‚Äč
Vi tilbyder eksklusive farveprøver af alle vores tæppedesign og kvaliteter – du skal blot vælge det design, du kan lide, og tilføje det i din indkøbsvogn. Udfyld et par adresseoplysninger, og vi sender de gratis prøver direkte til dig.

Er du på udkig efter yderligere inspiration, kan du downloade et af vores mange kataloger og blive inspireret til at skabe præcis det rum og den atmosfære, du ønsker.

Udforsk vores kollektioner og find det tæppe, der egner sig til dit projekt.

 

 

Highline specialdesign

Highline Specialdesign

100% designfrihed

Hos Ege Carpets er alle muligheder åbne, når du vil skabe unikke rum til et projekt.
Takket v√¶re avanceret produktionsteknologi, kan du skabe et unikt design, der passer til det enkelte projekt ‚Äď b√•de hvad ang√•r krav til design og kvalitet.
Ja, jeg vil gerne skabe unikke designs

Project support

Let's help you

Are you planning a project? Let us help you through the entire process, from idea to unique carpet solution.

Fill in your details and we will revert to you or find your dealer and call us.

Trends & Nyheder, ja tak