Highline konceptet

Med Highline-konceptet kan du udnytte tæppets evne til at fortælle en helt særlig historie om dit hotel, kontor, restaurant, uddannelsesinstitution, museum.

Over hele verden udtrykker vores kunder smukt deres virksomheds vison, brand style eller interiør design intentioner gennem særligt udvalgte designs fra vores højt profilerede Highline Designer Kollektioner eller vores populære Highline Express-kollektioner.

Vi tilbyder et udvalg af Highline uld konstruktioner, der varierer i tæthed og dermed blødhed. Uanset hvilken du vælger, tilføjer dit uldtæppes overflade en multi-sensorisk dimension til dit interiør, og det behagelige underlag påvirker endda rumtemperaturen, så den opfattes som højere end den egentlig er. Derudover medfører den bløde, tykke struktur forbedret akustik ved effektivt at fange og holde på støj.

Vores fire farvepaletter giver dig mange designmuligheder. Da hver palette består af grundfarver og et stort antal accentfarver, er det muligt at lave nuancerede farvegradueringer og tone-i-tone-kombinationer, som tilfører dit tæppe mere dybde og tekstur.

 

Se Highline kollektionerne

Express kollektioner

Express kollektioner
Express kollektioner
Perfektion ligger i detaljerne

Update: Highline Express 2

Seks kollektioner med et udvalg af designs, der er lavet på forhånd, parate til at blive udvalgt, produceret og brugt med det samme.
Highline Express kollektionerne spænder over mere end 2.000 færdige tæppedesigns, der er klar til produktion, og som allerede nu ligger i vores mønsterportefølje. Produktionstiden er således meget kort – kun 2 uger. Kollektionerne tilbyder en lang række færdige mønstre, som du kan vælge imellem og kombinere alt efter ønske. Det er let at vælge dine egne farver uden ekstra beregning, så du kan få et tæppe, der er 100 % skræddersyet til din smag og det sted, det skal ligge.

De seks kollektioner er nu opdaterede. Ikke kun finder du 44 nye, smukke designs, men mange af de eksisterende designs er også blevet opdateret for at få mest muligt ud af alle farveindstillingerne.
Stort udvalg af væg til væg-tæppedesign – vil du se dem?
Et utal af farvemuligheder
Rekolorer et standarddesign
Et utal af farvemuligheder
Vores Highline Express designs giver dig mulighed for selv at vælge farver, så tæppet passer til den farveskala, som du har defineret til dit projekt.

Highline specialdesign

Highline specialdesign
Highline specialdesign
4 unikke farvepaletter

100% design- og farvefrihed

Hos Ege Carpets er alle muligheder åbne, når du vil skabe unikke rum til et projekt. Takket være vores avancerede produktionsteknologi, kan du skabe et unikt design, der passer til det enkelte projekt – både hvad angår krav til design men i særdeleshed også kvalitet.
Find frem til dine design- og farvemuligheder
Perfektion ligger i detaljerne!

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler

Highline kvaliteter

Indenfor Highline konceptet har du 12 tuftede kvaliteter at vælge imellem - 100% uld, uld/nylon eller det regenererede og regenererbare nylongarn baseret på kasserede fiskenet, brugte tæpper og industrielt affald.

Vær opmærksom på at uldkvaliteten giver et mere douchet look end nylon pga. uldens naturlige cremefarvede og matte nuance. Nylonalternativerne tilfører derimod dit tæppe en blankere og mere skarp designdefinition.

Alle Highline kvaliteter har et integreret underlag og fås med flere forskellige bagsider i tekstil. Vælger du Highline tæppefliser, er de udstyret med vores patenterede Ecotrust bagside i 100% genbrugstekstil.

Du kan læse mere om hver kvalitet under de specifikke produkter.

Gå til produkter 

Tæppebagsider

Vi tilbyder et bredt udvalg af bagsideløsninger specialudviklet til at opfylde det krævende erhvervsmarkeds høje krav til opfyldelse af branchestandarder, komfort, akustik, slidstyrke og minimal miljøbelastning.

Læs mere om tæppebagsider.

Tag med på en reference tour

Trends & Nyheder, ja tak