Graphic konceptet

Navnet Graphic henviser til de klare og levende detaljer, og denne ambitiøse kollektion af småmønstrede design vil uvægerligt vække opsigt. 
Mønstre er med til at frembringe en visuel rytme, der skaber harmoni i vores omgivelser, og det bløde Graphic-koncept under fødderne er perfekt, når du vil tilføre det altafgørende sansemæssige designstatement.

Fordi vores garn er færdigfarvet, kan du vælge enhver tænkelig farve, og et garn i en farve betyder optimal designdefinition med op til fire farver i et enkelt design. Graphic er det perfekte koncept til mindre mønsterrapporter. Du kan skabe dit design selv, eller du kan arbejde sammen med vores eget fantastiske team af designeksperter, der altid står klar til at hjælpe.

Har du brug for hurtig levering tæt på projektdeadline, skal du vælge vores Graphic stock collection af design i udvalgte farvekompositioner.

Vores standardbredder er 400 og 500 cm. Vi tilbyder dog efter ønske smallere bredder for at minimere spild og optimere installationen. 

Graphic er Cradle to Cradle Certified ® Bronze og Indoor Air Comfort Gold certificeret.

Gå på opdagelse i Graphic kollektionerne

Større komfort og bedre akustik

Større komfort og bedre akustik
Større komfort og bedre akustik
Større komfort og bedre akustik

Tæppebagsider

Vores enestående laminerede bagsider fås i tekstil eller filt, der begge skaber øget komfort og forbedret akustik og samtidig sikrer, at tæppet er tilstrækkeligt understøttet.
Den mere traditionelle tekstilbagside kan anvendes med separat underlag og gribelister, mens den lette og fleksible integrerede filtbagside er en mere bæredygtig løsning, der indeholder 80% regenereret polyester og muliggør en hurtigere montage.
Læs mere om tæppebagsider

Design support

Design support
Design support
LAD OS HJÆLPE DIG

Visualisering og prøver

Vores eget team af erfarne designere står klar til at hjælpe dig med at omsætte din vision til dit gulv. Vi hjælper dig med at træffe den endelige designbeslutning på baggrund af designfiler og fysiske tæppeprøver, hvor du kan mærke kvaliteten og vurdere mønsterdetaljerne.
Kontakt os
En uendelig farvepalet
HVER DETALJE TÆLLER
En uendelig farvepalet
Uanset hvilke farver du er inspireret af, kan vi matche nuancen perfekt med vores forfarvede garn. Dette kombineret med muligheden for at vælge op til 4 farver i et enkelt design garanterer dig et kreativt udtryk.
Småmønstrede eller ensfarvede tæpper fremstillet i de fineste uld/nylon-blandinger, som giver et blødt og luksuriøst præg på ethvert hotel eller krydstogtskib

Kom med på en rundvisning...

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler

Trends & Nyheder, ja tak