Specialdesignede løsninger

Selv om vi har et imponerende udvalg af eksisterende kollektioner, der passer til ethvert tænkeligt behov, er den personlige fortælling den mest virkningsfulde. Den kan du kun opnå med vores specialdesignservice, hvor du kan vælge mellem vores 3 premiumkoncepter: Highline, Colortec og Graphic.

Du designer dit tæppe
Alting er muligt!

Du designer dit tæppe fra bunden

Et tæppe tilfører dit interiør komfort, identitet og stemning. Søger du en bestemt atmosfære, en særlig farve eller et specifikt mønster?Alt er muligt!

Uanset hvilke ideer du har – om det er en detaljeret præsentation eller blot en skitse, et fotografi, en særlig struktur eller et bestemt mønster – så hjælper vi dig med at omsætte dem til det perfekte tæppe til dit kommercielle projekt. Et tæppe tilfører dit interiør komfort, identitet og stemning.
Rug Creator

Design dit eget løse tæppe

Vores Rug Creator giver dig nem adgang til en omfattende oversigt over alle dine muligheder. Du kan udforske forskellige kollektioner, tilpasse farver, former og kanter og designe og visualisere tæpper i forskellige miljøer endda på forskellige gulvmaterialer. Med vores "Any Size, Any Shape" koncept har du friheden til at designe tæpper, der passer perfekt til dit projekt.
Prøv vores Rug Creator

ET TOMT LÆRRED TIL DINE DESIGNDRØMME

ET TOMT LÆRRED TIL DINE DESIGNDRØMME
ET TOMT LÆRRED TIL DINE DESIGNDRØMME
TILGÆNGELIGT I 3 FORMATER

Highline

Vores bedst sælgende Highline-koncept fås i 3 formater – væg-til-væg, fliser og løse tæpper – i en række kvaliteter til mange forskellige formål. Vores service giver dig fuld designfrihed. Det betyder, at du kan vælge at rekolorere et eksisterende mønster ved at benytte vores smukke komplementerende farvepalet eller en specialfarve efter eget valg. Eller du kan vælge at skabe dit eget, helt nye og unikke design fra bunden, da vores produktionsproces med injektionsfarvning er præcis som at arbejde med et tomt lærred. Og hvis du vælger vores fliseløsning, tilbyder vi et udvalg af flise- og plankestørrelser, der fysisk forstærker dit design i endnu højere grad.
Slip kreativiteten løs med Highline

COLORTEC – 100% SPECIALDESIGNET

COLORTEC – 100% SPECIALDESIGNET
COLORTEC – 100% SPECIALDESIGNET
DESIGN- OG FARVEMULIGHEDERNE ER BOGSTAVELIGT TALT UENDELIGE

Colortec

Fås som væg-til-væg-tæppe i bogstaveligt talt uendelige design- og farvemuligheder. Med et udvalg af forskellige kvaliteter til en lang række formål, gør vores avancerede teknologi det muligt for dig at skabe mønstre med forskellige farver i et enkelt design. Perfekt til et gulv med din helt egen signatur, uanset hvilket design du har i tankerne.


Læs mere om Colortec

GRAPHIC – MØNSTRE DESIGNET AF DIG

GRAPHIC – MØNSTRE DESIGNET AF DIG
PERFEKT TIL MINDRE MØNSTERRAPPORTER

Graphic

Fås som væg-til-væg-tæppe og er særlig velegnet til mindre mønsterrapporter på op til 10 cm2.
Med et udvalg af forskellige kvaliteter til en lang række formål gør vores avancerede teknologi det muligt for dig at skabe mønstre med 4 farver efter dit valg i et enkelt design.
Find mere inspiration med Graphic
Uanset hvor komplekse dine ønsker er, så finder vi en løsning

GØR DINE IDEER TIL VIRKELIGHED

Vi skræddersyer det perfekte tæppedesign til dit kommercielle projekt
Vores designteam står altid klar til at hjælpe dig med at gøre dine ideer til virkelighed. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle os om dit projekt og dine ideer til et specialdesignet printet tæppe. Du er også velkommen til at sende os fotos eller andre inspirerende materialer – så hjælper vi dig med at føre dine ideer ud i livet!
På baggrund af dine input udarbejder vi en række designforslag med særlig vægt på de ting, du gerne vil fremhæve. Ved større kommercielle projekter kan det ofte være nyttigt, at designeren besøger det sted, hvor tæppet skal monteres.
Det at se de fysiske omgivelser giver designeren en bedre forståelse for projektets karakter.

Vareprøveservice
TRÆF DET BEDSTE VALG MED VISUALISERING
Vareprøveservice
Uanset om du arbejder med vores Highline-, Colortec- eller Graphic-koncept, kan vi visualisere dine designideer ved at sende vareprøver i den rigtige kalitet. Det giver dig mulighed for at mærke det udsøgte garn og vurdere mønstrets detaljer og farver.

Lad os tage dig med på en rundvisning i vores yndlingsprojekter

Projekt forespørgsler

Lad os hjælpe dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig, eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler.

Trends & Nyheder, ja tak