Tæpper til krydstogtskibe og færger

En god rejseoplevelse forstærkes af et stærkt designudtryk og fantastisk komfort. Den luksuriøse fornemmelse af et blødt tæppe under fødderne, som dæmper lydene fra de tilstødende kahytter og gangarealer, skaber den ideelle atmosfære for feriegæsterne.

I mere end 30 år har vi samarbejdet med førende krydstogtrederier og skabt specialdesignede tæpper til krydstogtskibe og færger, der fremmer rejseoplevelsen, så vi kender alle kravene og forudsætningerne for at opnå en vellykket tæppemontering i den maritime sektor. 

Vores tæpper er IMO-, Cradle to Cradle®- og Indoor Air Comfort Gold-certificeret, så du er garanteret en af de bedste gulvløsninger på markedet til skibe, når det gælder om at beskytte mennesker og miljø. 

Du kan skabe dit helt eget tæppedesign til krydstogtskibe og færger med udgangspunkt i vores kvalitetstæppekoncepter: Colortec, Graphic og Highline.

 

Minimering af spild

Minimering af spild
Minimering af spild
Specialbredder sparer tid og penge

Minimering af spild

I modsætning til mange andre producenter af væg-til-væg-tæpper til skibe kan vi ændre produktionsbredden og derved reducere mængden af spild, omkostningerne og monteringstiden. Vi tilbyder to standardbredder på 400 og 500 cm, men alle bredder fra 300 cm er mulige, så tæppet passer bedst muligt til rummets reelle størrelse.

Dyk ned i fordelene ved letvægtstæpper til marine

Pre-cut to size


Benyt dig af vores tilskæringsservice, hvor vi tilskærer dit tæppe inden forsendelsen. En ideel mulighed til værelser og gangarealer på krydstogtskibe og hoteller, som giver dig en væsentligt kortere monteringstid. Kantlister kan også udføres inden forsendelsen og sammenrulles separat, så håndteringen på stedet lettes betydeligt.

Dyk ned i fordelene ved pre-cut marinetæpper
Specialdesignede tæpper, som formidler din fortælling og har alle de nødvendige certificeringer til en sund og miljøvenlig løsning

Visualiser dine ideer

Visualiser dine ideer
Vi gør det nemt for dig at vælge

Visualiser dine ideer

Visualisering ved hjælp af naturtro tæppeprøver og print på papir i storformat hjælper dig i beslutningsprocessen. En lille prototype i de rigtige materialer giver dig mulighed for at mærke det udsøgte garn, vurdere mønstrets detaljer og fornemme de imponerende farvekombinationer. Du modtager også et tryk på papir i storformat, som visualiserer mønstrets størrelsesforhold.
Prøv vores rekoloreringsværktøj og bestil prøver af dit design

Tæpper velegnet til krydstogtskibe og færger

Projekt forespørgsler

Lad os hjælpe dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig, eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler.

Trends & Nyheder, ja tak