Laura Bilde
og
Linnea Ek Blæhr

Med ReForm-designerkollektionen A New Wave har Laura Bilde og Linnea Ek Blæhr lanceret deres første tæppekollektion. Designernes store kærlighed til naturen og deres kompromisløse visuelle stil passer perfekt til Ege Carpets' fokus på bæredygtigt design. Dette samarbejde forenes derfor i en miljøvenlig og tredimensionel fortolkning af kystelementerne sand, græs og hav.

Laura Bilde og Linnea Ek Blæhr deler en dyb forståelse for æstetik, og duoen arbejder med objekter og rum i spændingsfeltet mellem funktionalitet og skulpturelle former kombineret med det taktile og sanseligheden. Design filosofien er at skabe ikoniske, simple og tidsløse produkter. 

Om Laura Bilde og Linnea Ek Blæhr 
Laura er født i 1990 og Linnea i 1992. De har en stærk fornemmelse for koncept, materialitet og form og arbejder med produkt- og indretningsdesign fra deres ateliers i København. Laura og Linnea er drevet af taktilitet, nysgerrighed og design, som kan opleves på både et fysisk og følelsesmæssigt plan. De samarbejder også med virksomheder som Please Wait To Be Seated, Norm Architects, Menu, Bestseller, Woud, Handwärk og Kristina Dam.
 

Naturen behandler os godt,
og derfor skal vi passe på den.
Laura Bilde og Linnea Ek Blæhr

A New Wave

A New Wave
A New Wave
A New Wave by Laura Bilde and Linnea Ek Blæhr

En reflektion af naturen

A New Wave er inspireret af det barske, uberørte landskab på den danske vestkyst og appellerer til sanserne på et funktionelt og sanseligt plan, så du kan mærke sandets mønstre, klitternes klare linjer og bølgernes rytme, når de skyller ind. De skulpturelle mønstre skabes af flere niveauer i tæppekonstruktionen, og farvepaletten afspejler kystens tørre og blide nuancer.

Kollektionen er fremstillet af regenereret og regenererbart garn. Garnet er baseret på efterladte fiskenet, brugte tæpper og andet industrielt affald, som udgør en attraktiv og bæredygtig materialeløsning til dit næste indretningsprojekt.
Få et indtryk af den skulpturelle kollektion

Designs fra kollektionen

Trends & Nyheder, ja tak