Laura Bilde
og
Linnea Blæhr

Med den flere gange prisvindende ReForm-designerkollektionen, A New Wave, lancerer Laura Bilde og Linnea Blæhr deres første tæppekollektion. Samarbejdet forener duoens fortolkninger af kystelementerne sand, græs og hav i en kompromisløs og tredimensionel kollektion, der passer perfekt til Ege Carpets fokus på bæredygtigt design. Senere udspringer endnu en designerkollektion af samarbejdet – nemlig SHE, der hylder fortidens kvindelige designere og kunsthåndværkere for at bane vejen for fremtidige kreatører. 
Med inspiration i vintageteknikker, ekspressionistiske former og grafiske malerier udvikles de seks SHE-mønstre i hånden som en anerkendelse af uperfekte detaljer i interiørdesign og alle de kvinder, som Laura og Linnea står på skuldrene af.

Laura Bilde og Linnea Blæhr deler en dyb forståelse for æstetik, og duoen arbejder med objekter og rum i spændingsfeltet mellem funktionalitet og skulpturelle former kombineret med det taktile og sanseligheden. Design filosofien er at skabe ikoniske, simple og tidsløse produkter. 

Om Laura Bilde og Linnea Blæhr 
Laura er født i 1990 og Linnea i 1992. De har en stærk fornemmelse for koncept, materialitet og form og arbejder med produkt- og indretningsdesign fra deres ateliers i København. Laura og Linnea er drevet af taktilitet, nysgerrighed og design, som kan opleves på både et fysisk og følelsesmæssigt plan. De samarbejder også med virksomheder som Please Wait To Be Seated, Norm Architects, Menu, Bestseller, Woud, Handwärk og Kristina Dam.

Ny kollektion
SHE af Laura Bilde og Linnea Blæhr

Ny kollektion <br>SHE af Laura Bilde og Linnea Blæhr
Ny kollektion
SHE

Imperfekt Perfekt

Mens SHE er en hyldest til hende, ønsker Laura Bilde og Linnea Blæhr også, at kollektionen bringer det uperfekte ind i boligindretningen – og livet generelt. Dette for at tilskynde til accept af det ikke-perfekte liv, som er afgørende for vores følelse af meningsfuldhed. Ved at omfavne designs unikke, håndlavede linjer, der smelter sammen i seks æstetiske helheder, sigter SHE derfor på at afspejle uperfekthed i en æstetisk ramme, der stimulerer alle sanser.
Gå på opdagelse i de nye WOOL100 design og farver

SHE by Laura Bilde and Linnea Blæhr

Designs fra kollektionen

Trends & Nyheder, ja tak