Una

Ønsker du et ekstremt slidstærkt tæppe? Og kan du gå på kompromis med det antal standardfarver, som du kan vælge imellem? Så kan du med Una konceptet opnå flere af fordelene ved Epoca konceptet – til en lavere pris! Una fremstilles af indfarvede garner, og derfor reduceres både prisen og udvalget. Una kollektionerne tilfredsstiller det kritiske designøje med minimalistiske kollektioner, hvor det er de innovative strukturer, der definerer udtrykket.

Forskellige strukturer i ensartet høj kvalitet
Una kollektionerne kan inddeles i to overordnede grupper. Den første gruppe favner de fladvævede kollektioner, hvor strukturen og fornemmelsen for det fine håndværk definerer designet. Den anden gruppe har de mere traditionelle løkkeprodukter, hvor det er den stramme, underspillede struktur (eventuelt med en elegant pin stripe), der gør hele forskellen.

Høj værdi for pengene – færre farver at vælge imellem
For at skabe et prisvenligt alternativ til Epoca er Una baseret på forfarvede garner, og i konceptet er der færre standardfarver at vælge imellem. Derfor er især de klassiske og evigtgyldige beige, brune, grå og sorte farveskalaer stærkt repræsenteret i konceptets kollektioner, men enkelte mere sæsonbetonede kulører findes også i nogle af kollektionerne. Det er ikke muligt at bestille specialfarver.

Se Una kollektionerne

Im√łdekommer store udfordringer
Stor slidstyrke
Alle Una-kollektionerne er godkendt til kontorer, gangarealer eller andre h√łjt trafikerede rum. Hjul p√• kontorstole, tunge m√łbler og massiv gangtrafik er velkomne udfordringer for konceptets kollektioner, der bevarer t√¶ppets udseende som nyt i mange √•r.

Una helt kort

  • Minimalistisk og skandinavisk designudtryk
  • Meget stor slidstyrke
  • Høj værdi for pengene – et prisvenligt alternativ til Epoca
  • Kort leveringstid (på lager)
Det kan ses, f√łles, men mest af alt:
Det kan mærkes!

Tæppefliser eller væg-til-væg tæpper

Hvad skal du vælge?

Fordele ved tæppefliser og væg-til-væg tæpper

N√•r du v√¶lger et kommercielt t√¶ppe, er en af de f√łrste beslutninger, du skal tage, om du skal g√• med v√¶g-til-v√¶g t√¶ppe eller om du skal g√• med t√¶ppefliser. Der er ikke noget rigtigt eller forkert svar, men istedet dit projekt der bestemmer, hvad der er det rigtige valg for dig. I Una-konceptet finder du b√•de kollektioner med t√¶ppefliser og v√¶g-til-v√¶g t√¶pper. Konceptets ekstreme slidstyrke appellerer is√¶r til kontorsegmentet, men designm√¶ssigt er kollektionerne velegnede til stort set alle rum med en minimalistisk, skandinavisk stil.
Find den rette l√łsning til dit projekt
HVAD KOSTER UNA TÆPPERNE?

Prisniveau

Indenfor Una konceptet er der et vist prisspænd, som kan henledes til garnforbruget og produktionsprocessen. Ved sammenligning af konceptets egne kollektioner er de fladvævede kollektioner dyrest.
Selvom garnforbruget ikke er s√• h√łjt, resulterer den avancerede v√¶veteknik i en h√łjere pris end Una kollektionerne, som har de klassiske konstruktioner med lukkede l√łkker.

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig.

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler