Kultur og Fritid

Når du ser en film i biografen eller oplever en ny udstilling på et museum, sikrer tæppet ofte den fuldendte stemning i rummet. Tæppets totale designfrihed giver nemlig mulighed for at omdanne gulvfladen til et element, som falder i et med den øvrige indretning samt den historie og stemning, der ønskes formidlet. En tilsvarende sammensmeltning af flader, designs og materialer kan opleves på biblioteker, bowling centre, kasinoer og fitnesscentre.

Slidstyrken er på længere sigt altafgørende for helhedsopfattelsen af rummet, og et kvalitetstæppe vil kunne bevare sit flotte udseende i lang tid til trods for omfattende slitage. Det gode tæppe er desuden vedligeholdelsesvenligt, da det er modstandsdygtigt over for snavs og pletter.

 

 

Projekter fra hele verden
Projekter fra hele verden
Kultur og Fritid - Referencer

Over hele verden

Se, hvordan tæpper har medvirket til at skabe trendsættende stemninger i smukke kultur- og fritidsinstitutioner rundt om i verden.
Vi er stolte over at gå forrest ved at udfordre indretningen af de rum, der danner rammen om vores liv.
Vores lyst til at udforske rummet driver os til at eksperimentere med den grundlæggende opfattelse af ethvert rum, og derigennem får vi velkendte elementer til at synes nye og fængslende.

Nyd et lille udvalg af fantastiske rum, hvor gulvene er dækket med tæpper, væg til væg-tæpper, fliser eller planker fra Ege Carpets.
Tag mig med til inspirerende projekter
De indendørs tæpper henter inspiration fra den mode, som medlemmer elsker at bære ved væddeløb med skotskternede mønstre, plaider, pepitatern, striber og blomsterprint
Jeff Copolov, Bates Smart, direktør og ansvarlig for indretningsdesign
Greenwich Craft Bar, London
Greenwich Craft Bar, London

Fantastisk design og udsigt

Til interiøret brugte Design Research Studio under den berømte designer Tom Dixons kreative ledelse en eklektisk blanding af materialer, mønstre og farver. Farvepaletten er afdæmpet, med møbler i dybe røde, lilla og gule farver mod et sort korkgulv.
Cocktailbarens fokuspunkter er den store tinbar, der følger konturerne i det buede rum, og det fantastiske loft – et tæppe i sarte pink og blå nuancer inspireret af solnedgangsfarverne, der kan ses gennem glasvæggene tidligt om aftenen.
Se det kreative teams projektdetaljer

Bestil gratis prøver

Vil du gerne se og føle tæppet, før du træffer en beslutning?​
Vi tilbyder eksklusive farveprøver af alle vores tæppedesign og kvaliteter – du skal blot vælge det design, du kan lide, og tilføje det i din indkøbsvogn. Udfyld et par adresseoplysninger, og vi sender de gratis prøver direkte til dig.

Er du på udkig efter yderligere inspiration, kan du downloade et af vores mange kataloger og blive inspireret til at skabe præcis det rum og den atmosfære, du ønsker.

Udforsk vores kollektioner og find det tæppe, der egner sig til dit projekt.

 

 

Perfekte kollektioner til kultur og fritid

Projekt forespørgsler

Lad os hjælpe dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig, eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler.

Trends & Nyheder, ja tak