Tæpper til store oplevelser

Når du ser en film i biografen eller oplever en ny udstilling på et museum, sikrer tæppet ofte den fuldendte stemning i rummet. Tæppets totale designfrihed giver nemlig mulighed for at omdanne gulvfladen til et element, som falder i et med den øvrige indretning samt den historie og stemning, der ønskes formidlet. En tilsvarende sammensmeltning af flader, designs og materialer kan opleves på biblioteker, bowling centre, kasinoer og fitnesscentre.

Slidstyrken er på længere sigt altafgørende for helhedsopfattelsen af rummet, og et kvalitetstæppe vil kunne bevare sit flotte udseende i lang tid til trods for omfattende slitage. Det gode tæppe er desuden vedligeholdelsesvenligt, da det er modstandsdygtigt over for snavs og pletter.

 

 

Projekter fra hele verden
Kultur og Fritid - Referencer

Over hele verden

Se, hvordan tæpper har medvirket til at skabe trendsættende stemninger i smukke kultur- og fritidsinstitutioner rundt om i verden.
Vi er stolte over at gå forrest ved at udfordre indretningen af de rum, der danner rammen om vores liv.
Vores lyst til at udforske rummet driver os til at eksperimentere med den grundlæggende opfattelse af ethvert rum, og derigennem får vi velkendte elementer til at synes nye og fængslende.

Nyd et lille udvalg af fantastiske rum, hvor gulvene er dækket med tæpper, væg til væg-tæpper, fliser eller planker fra Ege Carpets.
Tag mig med til inspirerende projekter
De indendørs tæpper henter inspiration fra den mode, som medlemmer elsker at bære ved væddeløb med skotskternede mønstre, plaider, pepitatern, striber og blomsterprint
Jeff Copolov, Bates Smart, direktør og ansvarlig for indretningsdesign

Bergen Universitetsmuseum

Bergen Universitetsmuseum
Bergen Universitetsmuseum
TÆPPET SOM EN SPEKTAKULÆR STEMNINGSSKABER

Teamet anvendte skræddersyede designmuligheder

Designteamet bestræbte sig på at skabe en særlig følelse af at være 2.500 meter under havets overflade.
Et blødt tæppe blev foretrukket for at skabe en lidt mystisk atmosfære. Nogle dele af tæppet skiller sig ud med et tredimensionelt look, der samler rummet, og tæppet er lige så vigtigt som mineralprøverne fra det dybe hav.
Vis mig markante, specialdesignede tæpper

Bestil gratis prøver

Vil du gerne se og føle tæppet, før du træffer en beslutning?​
Vi tilbyder eksklusive farveprøver af alle vores tæppedesign og kvaliteter – du skal blot vælge det design, du kan lide, og tilføje det i din indkøbsvogn. Udfyld et par adresseoplysninger, og vi sender de gratis prøver direkte til dig.

Er du på udkig efter yderligere inspiration, kan du downloade et af vores mange kataloger og blive inspireret til at skabe præcis det rum og den atmosfære, du ønsker.

Udforsk vores kollektioner og find det tæppe, der egner sig til dit projekt.

 

 

Perfekte kollektioner til kultur og fritid

Projekt forespørgsler

Lad os hjælpe dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig, eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler.

Trends & Nyheder, ja tak