Sådan arbejder du med farver

Sådan arbejder du med farver

Uendelige muligheder

Vi giver dig uendeligt mange muligheder for at arbejde med farver. Hvis du skaber et specialdesignet mønster, bringes det til live med din unikke sammensætning af farver fra vores altomfavnende farvepaletter. Og hvis du forelsker dig i et mønster fra vores mangfoldige Highline Express-koncept, kan du med rekoloreringsværktøjet gøre det til dit helt eget ved at kombinere præcis de toner, som taler ind i dit interiørprojekt. Vores forfarvede Colortec-garn fås i alle tænkelige nuancer, og derudover tilbydes vores fladvævede Eco-kollektioner i 56 evigt relevante farver, som er udviklet af tekstildesigner og farvealkymist Margrethe Odgaard.

Poesi på gulvfladen

Poesi på gulvfladen
Poesi på gulvfladen
Ser du gulvets potentiale?

Lad farverne sætte stemningen

Væggenes farver er vigtige for energien i dit rum, men gulvets farver spiller en lige så stor rolle. Det grå tæppe støtter diskret op om hvilken som helst vægfarve, men hvorfor ikke udnytte gulvets potentiale fuldt ud ved at lade tæppet indtage rummet på sine egne præmisser? En farve er ikke blot kombinationen af de pigmenter, dit øje ser. I løbet af dagen vil farven ændre karakter, når forskellige lyskilder af varierende styrke skaber flygtige skyggespil på den store, ubrudte flade. Og måske har du allerede opdaget, at lyset bevæger sig blødere hen over gulvet end på væggen, hvor lyset møder farverne mere direkte? Tæppets toner indgår også i et nuanceret samspil med de øvrige farver i dit interiør, og det er alle de interaktioner, der definerer rummet. Derfor anbefaler vi, at du bruger tæppeprøver i udviklingen af dit interiørdesign.
Bestil tæppeprøver i dine yndlingsfarver her
"Farver på gulvet skal give os en fornemmelse af stabilitet, fordi det er her, vi sætter vores fødder. Så vi skal kunne stole på dem og føle os trygge."
Margrethe Odgaard, tekstildesigner og farvealkymist
Rekolorér og visualisér
Uendelige farvemuligheder
Rekolorér og visualisér
Vi har gjort det nemt og helt omkostningsfrit for dig at rekolorere mønstrene fra Highline Express, Colortec og Graphic, så dit tæppe bliver den perfekte visuelle kommunikatør.
Udnytter du farvernes kompetencer?

56 farver af Margrethe Odgaard

I sin søgen efter industriens poesi og menneskelighed udforsker tekstildesigner og farvealkymist Margrethe Odgaard interaktionen imellem farver, materialer, lys og rum. Margrethe Odgaard fokuserer på farvernes kompetencer og har udviklet 56 evigt relevante farver til gulvfladen. Paletten består primært af sociale farver, der komplementerer og løfter hinanden, men den indeholder også enkelte såkaldte divafarver, der skiller sig ud og tilfører pulserende dynamik. Det muliggør skabelsen af uendeligt mange kombinationer, hvor farverne reagerer vidt forskelligt på hinanden – både på gulvet og i forhold til de øvrige materialer i moderne arkitektur.
Margrethe Odgaards 56 farver
Trends & Nyheder, ja tak