Ege Carpets
som arbejdsplads

Hos os er det medarbejderne, der skaber værdi og får tingene til at ske. Vi ønsker, at Ege Carpets skal være en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne trives. 

Det er vores overbevisning, at en attraktiv arbejdsplads har de bedste forudsætninger for at klare sig godt. Derfor lægger vi stor vægt på at udfordre dig med spændende og varierende arbejdsopgaver. Vi uddanner vores ledere til at praktisere god ledelse, som værdsætter og anerkender din arbejdsindsats, og vi vil gerne give dig mulighed for faglig og personlig udvikling, så vi sammen kan skabe et godt arbejdsmiljø.

Vi har et sundt og sikkert arbejdsmiljø
Tilfredse og sunde medarbejdere er vigtige forudsætninger for vores evne til at skabe og fastholde succes. Det er derfor altid vores målsætning at skabe et sundt og sikkert arbejdsmiljø for vores medarbejdere og for at sikre, at med ord følger handling, har vi implementeret systematisk arbejdsmiljøledelse i form af arbejdsmiljø-standarden ISO 45001 og CSR-standarden DS 49001.

Årets Arbejdsplads 2018

Årets Arbejdsplads 2018
En god arbejdsplads

2. plads ved uddeling af prisen "Årets Arbejdsplads 2018"

I november 2018 fik Ege Carpets en flot 2. plads ved 3Fs uddeling af 'Årets Arbejdsplads'. Nomineringen til prisen kom fra Ege Carpets' medarbejdere, som en anerkendelse af virksomhedens værdier og handlinger, både i forhold til medarbejderpleje og forretningsstrategi. Årets arbejdsplads uddeles af 3F, og i udvælgelsen af virksomheder lægges vægt på alt fra ansættelsesvilkår, arbejdsmiljø, sundhed, mulighed for uddannelse samt virksomhedens samfundsansvar.

Se videoen og hør hvad medarbejderne siger om arbejdspladsen.

Medarbejdere i fokus

Medarbejdere i fokus
Medarbejdere i fokus
Høj trivsel hos

Medarbejderne

Hos Ege Carpets er det medarbejderne, som får tingene til at ske, så vi bestræber os på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne trives.
Vi tror på, at den rette indstilling og de rette kompetencer, kombineret med høj medarbejdertrivsel, giver øget engagement, som fører til øget produktivitet og effektivitet lig med bedre bundlinje.
Læs mere om vores arbejdsmiljø og etik
Når vi gør tingene rigtigt hos Ege Carpets,
hjælper vi med at gøre verden mere bæredygtig.

Vores værdier

Kernen i vores DNA er en pionerånd, en menneskelig tilgang og viljen til altid at gøre mere end forventet. Sammen er vi styret af vores tre grundlæggende værdier:

Med en stærk dansk arv og global rækkevidde stiler vi efter at være den trendsættende leverandør til markedets mest krævende sektorer. Ved at tilføre designprocessen frihed og fleksibilitet bliver hvert tæppe en mulighed for at øge livskvaliteten og skabe mere, der er smukt at se på.
 

Trends & Nyheder, ja tak