Ege Carpets
som arbejdsplads

Hos os er det medarbejderne, der skaber værdi og får tingene til at ske. Vi ønsker, at Ege Carpets skal være en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne trives. 

Det er vores overbevisning, at en attraktiv arbejdsplads har de bedste forudsætninger for at klare sig godt. Derfor lægger vi stor vægt på at skabe spændende arbejdsopgaver, god ledelse, værdsættelse af arbejdsindsats, gode karrieremuligheder og et godt arbejdsmiljø. 

Mulighederne for uddannelse er mange, hvad end du er interesseret i at være elev, lærling eller praktikant. Læs mere om muligheden for at blive elev hos Ege Carpets.

Vi har et sundt og sikkert arbejdsmiljø
Tilfredse og sunde medarbejdere er vigtige forudsætninger for vores evne til at skabe og fastholde succes. Det er derfor altid vores målsætning at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Netop af den grund har vi implementeret systematisk arbejdsmiljøledelse i form af DS/OHSAS 18001. 

√Örets Arbejdsplads 2018

En god arbejdsplads

2. plads ved uddeling af prisen "√Örets Arbejdsplads 2018"

I november 2018 fik Ege Carpets en flot 2. plads ved 3Fs uddeling af '√Örets Arbejdsplads'. Nomineringen til prisen kom fra Ege Carpets' medarbejdere, som en anerkendelse af virksomhedens v√¶rdier og handlinger, b√•de i forhold til medarbejderpleje og forretningsstrategi. √Örets arbejdsplads uddeles af 3F, og i udv√¶lgelsen af virksomheder l√¶gges v√¶gt p√• alt fra ans√¶ttelsesvilk√•r, arbejdsmilj√ł, sundhed, mulighed for uddannelse samt virksomhedens samfundsansvar. F√łrstepladsen gik til Midtvask, mens Westpack og Ege Carpets delte 2. pladsen.

Se videoen og h√łr hvad medarbejderne siger om arbejdspladsen.

Medarbejdere i focus

H√łj trivsel hos

Medarbejderne

Hos Ege Carpets er det medarbejderne, som får tingene til at ske, så vi bestræber os på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne trives.
Vi tror p√•, at den rette indstilling og de rette kompetencer kombineret med h√łj medarbejdertrivsel giver √łget engagement, som igen giver √łget produktivitet og effektivitet lig med bedre bundlinje.
L√¶s mere om vores arbejdsmilj√ł og etik
N√•r vi g√łr tingene rigtigt hos Ege Carpets,
hj√¶lper vi med at g√łre verden mere b√¶redygtig.

Vores dyder

Kernen i vores DNA er en pionerånd, en menneskelig tilgang og viljen til altid at gøre mere end forventet. Sammen er vi styret af vores tre grundlæggende dyder:

 
Med en stærk dansk arv og global rækkevidde stiler vi efter at være den trendsættende leverandør til markedets mest krævende sektorer. Ved at tilføre designprocessen frihed og fleksibilitet bliver hvert tæppe en mulighed for at øge livskvaliteten og skabe mere, der er smukt at se på.
 

Trends & Nyheder, ja tak