Typer af tæppebagsider

Vi tilbyder et bredt udvalg af bagsideløsninger specialudviklet til at opfylde det krævende erhvervsmarkeds høje krav til opfyldelse af branchestandarder, komfort, akustik, slidstyrke og minimal miljøbelastning.

Hvis dit projekt kræver en særligt optimeret akustikbagside, anbefaler vi vores effektivt støjreducerende AB – Acoustic Backing eller vores patenterede og bæredygtige Ecotrust 350 filtbagside.

Tekstilbagsider
Tæppebagsider til væg-til-væg tæpper
Tekstilbagsider
Vores tekstilbagsider er beregnet til de fleste af vores væg-til-væg tæppekollektioner. Bagsiderne findes som WT - Woven Textile, AB - Acoustic backing og ECC - Eco Comfort.
Ecotrust bagsider
Til tæppefliser og -planker
Ecotrust bagsider
Ecotrust afspejler konstruktionen af vores unikke og patenterede flisebagside, der er fremstillet af genbrugte plastflasker.
Laminerede bagsider
Til Colortec og Graphic
Laminerede bagsider
Vores enestående laminerede bagsider fås i vævet tekstil og filt til kvaliteterne Colortec og Graphic. Begge løsninger skaber øget komfort og forbedret akustik og sikrer samtidig, at tæppet er tilstrækkeligt understøttet.
Contract latex bagsiden - CL
Til Epoca kollektioner
Contract latex bagsiden - CL
CL er en tæt latexbagside, som er velegnet til meget trafikerede områder. Bagsiden sikrer god komfort under fødderne, mere lydabsorbering og bedre ergonomi. Derudover er CL-bagsiden velegnet til stole med hjul og steder, hvor der færdes mange mennesker.
Trends & Nyheder, ja tak