Rawline Scala kollektionen

Rawline Scala kollektionen kombinerer råheden i den fladvævede strukturs look & feel med de akustiske og praktiske fordele, som gør tæppematerialet fuldendt til ethvert interiørdesign.

Rawline Scala omfatter de 3 designtemaer Minimal, Reflex og Heritage, der hver især hylder evigtgyldige tekstiler foretrukket af modeskabere og forskellige kulturer. Referencerne til tekstilernes teksturer og vævningsstrukturer er tydelige i designudtrykkene, som favner 3 forskellige størrelsesskalaer i form af små, medium og store mønstre.

Se Rawline Scala kollektionerne

Lad os væve en grønnere fremtid

Periode 1. maj 2022 - 30. april 2023
Jeg var på udkig efter et grønt tæppe og ikke kun i relation til selve farven! I det store hele har Rawline Scala de produktegenskaber, jeg bedst kan lide.
Torunn Ingersdotter Melander, arkitekt, CaseStudio AB
Fremstillet af brugte plastflasker
Ecotrust filtbagside
Fremstillet af brugte plastflasker
Alle Rawline Scala tæppefliser og -planker er udstyret med patenterede Ecotrust-bagside. Brugte plastflasker omdannes til et blødt, men meget slidstærkt filtmateriale, som gavner både akustik, komfort – og miljø!

Tæppefliser eller væg-til-væg tæpper

Tæppefliser eller væg-til-væg tæpper
Hvad skal du vælge?

Fordele ved tæppefliser og væg-til-væg tæpper

Når du vælger et kommercielt tæppe, er en af de første beslutninger, du skal tage, om du skal gå med væg-til-væg tæppe eller om du skal gå med tæppefliser. Der er ikke noget rigtigt eller forkert svar, men istedet dit projekt der bestemmer, hvad der er det rigtige valg for dig. Rawline Scala fås både som tæppefliser og væg-til-væg tæpper.
Find den rette løsning til dit projekt

Fra fiskenet til tæppegarner

Fra fiskenet til tæppegarner
En bæredygtig fremtid

Baseret på kasserede fiskenet, brugte tæpper og andet affald

Rawline Scala kollektionerne er produceret af regenererede og regenererbare garner. Vores kollektioner baseret på regenereret og regenererbart garn er grønne alternativer til de projekter, som udmærker sig ved at tænke på mennesker og miljø i bredere forstand end blot det konkrete arbejdsmiljø.
Uden på nogen måde at gå på kompromis med design og kvalitet, er kollektionerne med til at tage vare på den jord, som vi videregiver til fremtidige generationer. Og dermed udgør de et helt specifikt valg, som du og dine kunder kan tage for at gøre en forskel.
Læs mere om den bæredygtige verden

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler

Trends & Nyheder, ja tak