Scroll

Væg-til-væg tæpper til erhverv

Til projekter med høje designambitioner eller store gulvflader er væg-til-væg tæpper ofte det ideelle valg. Når overfladen fremstår som ét stort mønster uden fysiske samlinger og brud i designet, opnås et helt særligt udtryk med væg-til-væg gulvtæppet som det grundlæggende element, der forbinder rummets øvrige interiør.

Væg-til-væg tæpper fås i en række forskellige tæppekvaliteter, der adskiller sig på fibertype, konstruktion og pris. Dertil kommer også en række bagsidemuligheder med varierende egenskaber i forhold til tæppets materialer, akustik, komfort og pris. På grund af væg-til-væg tæppernes fleksibilitet med hensyn til design, materialer og størrelser kan de sammensættes til at imødekomme alle ønsker og behov i ethvert tæppeprojekt.

Væg-til-væg gulvtæppets design er altafgørende for stemningen i rummet, da det specifikke mønster- og farvevalg skruer op eller ned for den visuelle effekt. Vi leverer altid væg-til-væg tæpper efter mål, så hver en samling og det endelig resultat er helt perfekt – uanset hvor skæve rummets vinkler er.

Tag et nærmere kig på de mange muligheder i vores væg-til-væg tæppekollektioner herunder.

Til projekter med store design ambitioner
Væg-til-væg tæppekollektioner
Til projekter med store design ambitioner
Når overfladen fremstår som ét stort mønster uden fysiske sammenføjninger og brydninger i designet, opnås et helt særligt look. Vælg mellem adskillige inspirerende kollektioner.
Vi valgte Ege Carpets på grund af den høje kvalitet, slidstyrken og virksomhedens mål og bestræbelser på at minimere den miljøpåvirkning,
som tæppeproduktionen forårsager.
Marcel van der Veer, arkitekt hos Mars Interieurarchitecten,
Rotterdam Holland

Hvorfor vælge væg-til-væg tæpper?

Hvorfor vælge væg-til-væg tæpper?
Alt hvad du har brug for at vide om...

Væg-til-væg tæpper til erhverv

Som designer eller arkitekt ved du, at dit valg af gulvbelægning er vigtigt. Der er utallige kilder, der beretter om betydningen af valget af maling og belysning – selvfølgelig er dette også vigtige valg, men den måske vigtigste brik i designpuslespillet er gulvet.

Væg-til-væg tæpper er et sikkert valg til erhvervsprojekter, fordi denne type tæpper både giver unikke designmuligheder og samtidig tilbyder en række praktiske fordele, såsom overlegen komfort, attraktive akustiske og termiske kvaliteter samt større sikkerhed sammenlignet med hårde overfladealternativer.
Psst, her er alt, du skal vide om væg-til-væg tæpper til erhverv...
Alle vores tæpper<br> er grønne<br> – uanset hvilken farve de har
Alle vores tæpper
er grønne
– uanset hvilken farve de har
Tænk akustik først
Akustisk design
Tænk akustik først
Et effektivt akustisk design omfatter elementer, der absorberer forskellige frekvenser. Hvor akustiktæpper absorberer mellemhøje til høje frekvenser, er akustikrum og akustikpaneler gode til at dæmpe de lavere frekvenser.

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler

Trends & Nyheder, ja tak