Væg-til-væg tæpper til erhverv

Væg-til-væg tæpper til erhverv

Væg-til-væg tæpper

Vælg {{filter.type}} {{filter.checked.length}}
Vælg {{filter.type}} {{filter.checked.length}}

Du ser 32 af 2689 produkter

Væg-til-væg tæpper til erhverv

Til projekter med høje designambitioner eller store gulvflader er væg-til-væg tæpper ofte det ideelle valg. Når overfladen fremstår som ét stort mønster uden fysiske samlinger og brud i designet, opnås et helt særligt udtryk med væg-til-væg gulvtæppet som det grundlæggende element, der forbinder rummets øvrige interiør.

Væg-til-væg tæpper fås i en række forskellige tæppekvaliteter, der adskiller sig på fibertype, konstruktion og pris. Dertil kommer også en række bagsidemuligheder med varierende egenskaber i forhold til tæppets materialer, akustik, komfort og pris. På grund af væg-til-væg tæppernes fleksibilitet med hensyn til design, materialer og størrelser kan de sammensættes til at imødekomme alle ønsker og behov i ethvert tæppeprojekt.

Væg-til-væg gulvtæppets design er altafgørende for stemningen i rummet, da det specifikke mønster- og farvevalg skruer op eller ned for den visuelle effekt. Vi leverer altid væg-til-væg tæpper efter mål, så hver en samling og det endelig resultat er helt perfekt – uanset hvor skæve rummets vinkler er.

Tag et nærmere kig på de mange muligheder i vores væg-til-væg tæppekollektioner herunder.

Hvorfor vælge væg-til-væg tæpper?

Hvorfor vælge væg-til-væg tæpper?
Alt hvad du har brug for at vide om...

Væg-til-væg tæpper til erhverv

Som designer eller arkitekt ved du, at dit valg af gulvbelægning er vigtigt. Der er utallige kilder, der beretter om betydningen af valget af maling og belysning – selvfølgelig er dette også vigtige valg, men den måske vigtigste brik i designpuslespillet er gulvet.

Væg-til-væg tæpper er et sikkert valg til erhvervsprojekter, fordi denne type tæpper både giver unikke designmuligheder og samtidig tilbyder en række praktiske fordele, såsom overlegen komfort, attraktive akustiske og termiske kvaliteter samt større sikkerhed sammenlignet med hårde overfladealternativer.
Psst, her er alt, du skal vide om væg-til-væg tæpper til erhverv...
Alle vores tæpper<br> er grønne<br> – uanset hvilken farve de har
Alle vores tæpper
er grønne
– uanset hvilken farve de har
Trends & Nyheder, ja tak