Tæpper til sundhed og pleje

På hospitaler, klinikker og plejehjem er tæpper med til at sikre den hjemlige og hyggelige stemning, som tilstræbes til glæde for patienter, kunder og beboere uden for eget hjem. Ved fald er der desuden en beskyttende effekt fra tæppet, som reducerer smerten.

I sundhedssektoren skal tæppet kunne dræbe mikroorganismer, herunder bakterier, og derudover skal det kunne modstå rengøring med skrappe rengørings- og desinfektionsmidler.

Projekter fra hele verden
Projekter fra hele verden
Pleje og sundhedsreferencer

Over hele verden

Se, hvordan tæpper har medvirket til at skabe trendsættende stemninger på sundhedssteder rundt om i verden.
Vi er stolte over at gå forrest ved at udfordre indretningen af de rum, der danner rammen om vores liv. Vores lyst til at udforske rummet driver os til at eksperimentere med den grundlæggende opfattelse af ethvert rum, og derigennem får vi velkendte elementer til at synes nye og fængslende.

Nyd et lille udvalg af fantastiske rum, hvor gulvene er dækket med tæpper, væg til væg-tæpper, fliser eller planker fra Ege Carpets.
Lad os vise dig nogle fantastiske projekter

Bestil gratis prøver

Vil du gerne se og føle tæppet, før du træffer en beslutning?​
Vi tilbyder eksklusive farveprøver af alle vores tæppedesign og kvaliteter – du skal blot vælge det design, du kan lide, og tilføje det i din indkøbsvogn. Udfyld et par adresseoplysninger, og vi sender de gratis prøver direkte til dig.

Er du på udkig efter yderligere inspiration, kan du downloade et af vores mange kataloger og blive inspireret til at skabe præcis det rum og den atmosfære, du ønsker.

Udforsk vores kollektioner og find det tæppe, der egner sig til dit projekt.

 

 

Projekt forespørgsler

Lad os hjælpe dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig, eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler.

Trends & Nyheder, ja tak