De fleste af vores tæpper er Cradle to Cradle Bronze certificerede

De fleste af vores tæpper er Cradle to Cradle Bronze certificerede
Vi ønsker at efterlade det rette fodaftryk og gøre bæredygtighed tilgængelig for alle. Cradle to Cradle Certified® produktstandarden  hjælper os med at gøre netop det, og derfor er de fleste af vores tæpper Cradle to Cradle Bronze certificerede. Med dette produktcertifikat beviser vi over for verden, at vi gør vores yderste for at holde værdifulde materialer i omløb, skære ned på affald og skadelige stoffer, tage bedre vare på vores knappe ressourcer, bevare grundvandet, reducere CO2-emissioner og sikre social retfærdighed i vores drift og værdikæde. 
 
Cradle to Cradle Certified® er det eneste valg
Med vores tæpper er det nemmere end nogensinde før at vælge mere bæredygtigt. Du kan vælge din helt egen favorit mellem tusindvis af farver, mønstre, strukturer og kvaliteter, og de fleste af vores tæpper er Cradle to Cradle Bronze certificerede. Det betyder, at du kan lade os om at tage vare på mennesker og miljø, mens du kan koncentrere dig om vores store udvalg af forskellige design.
 
 
Bæredygtighed er vævet ind i vores mindset og tæpper
Strategi for bæredygtighed
Bæredygtighed er vævet ind i vores mindset og tæpper
Vi har siden 1996 arbejdet dedikeret med bæredygtighed og social ansvarlighed. Ikke fordi love og regler har tvunget os til at gøre det, men fordi vi mener, at det er det rigtige og det ansvarlige at gøre.
Trends & Nyheder, ja tak