Kontor referencer

Kontor referencer
Suzhou Bozhong Seiko Robot R&D Center, Kina

Et udendørs landskab i et indendørs miljø

Sozhou Bozhong Seiko Robot R & D Centers indretningskoncept er baseret på princippet om, at en fremragende indretning er bygget op omkring respekt for den menneskelige natur.
Så for at skabe et behageligt arbejdsområde lavede designteamet dybdegående interviews med medarbejdere fra alle niveauer i organisationen i den tidlige designfase.
Skab en indretningsvision med mennesket i centrum

Fantastiske kontor projekter

Design, kvalitet og respekt er tre vigtige værdier i Ege Carpets-kulturen.
De spiller hver en vigtig rolle, når vi skaber tæppeløsninger til vores kunder. Vi stræber efter at skabe individuelle løsninger, der gør en forskel. Tag med os på en fascinerende tur med tæppeinstallationer på smukke lokationer og imponerende rum rundt om i verden.

Brønnums Hus Office Club
Brønnums Hus Office Club
Brønnums Hus, København

Tæppedesign som et afgørende designelement

Brønnums Hus er indhyllet i en unik atmosfære med en indretning, der skaber oplevelser rundt om hvert eneste hjørne. Mikkel Küster uddyber: "Hvert tæppe er et kunstværk. Havde det ikke været for designfriheden, var vi gået glip af en ekstraordinær dimension i værelserne."

Besøg Brønnums Hus
Schielandshuis, Rotterdam
BEHOVET FOR FORBEDRINGER AF AKUSTIKKEN OG INDEKLIMAET

Arbejdsmiljøet har stor indflydelse på vores komfort og sundhed

"Tæppedesignene er i harmoni med de enorme vægfotografier i kontorerne. Både farverne og formerne accentuerer de stærke billeder. Ud over billedbanker og de sociale medier kom vores inspiration fra Ege Carpets. De utallige muligheder, tilpasningsmulighederne og den professionelle rådgivning gjorde, at vi hurtigt kunne beslutte, hvilket design der var perfekt for os."
Lad os introducere dig for arkitekt Marcel van der Veers tanker
Ege Carpets står for innovation på flere måder:
Du kan få ethvert tænkeligt mønster OG ikke blot pryde dit gulv, men også andre overflader
såsom dine vægge.
Det er indretningsdesign!
Google Campus, Dublin
Google Campus, Dublin
Google Campus, Dublin

Utæmmet kreativitet

Med et samlet gulvareal på næsten 50.000 kvadratmeter kunne designerne fuldt ud udnytte den kreative frihed, de fik af kunden til at bestemme både hårde gulve og et fantastisk udvalg af tæppedesigns, hvor tæppefliser oftest blev valgt frem for væg-til-væg tæpper, da det var et vigtigt krav, at der var fleksibilitet i forhold til at få adgang til kabler under gulvet.
Googles væld af forskellige atmosfærer

Orangina-Schweppes, Paris

Orangina-Schweppes, Paris
SPRUDLENDE INDRETNINGSDESIGN

Sprudlende tæpper med bobler

Tæpper med subtile boblende og sydende design trækker tråde til brandets produkter, mens andre er holdt i neutrale nuancer og ensfarvede, skrappe farver.
Med flot kunst, citronfarvede møbler og overdimensionerede lamper sprudler interiøret på Orangina-Schweppes' pariserkontorer helt bestemt.
Se en perlerække af gode ideer fra dette projekt

Kick Offices Phillips Stadion, Eindhoven

Kick Offices Phillips Stadion, Eindhoven
Kick Offices Phillips Stadion, Eindhoven

Fra råt til indbydende

KICK's kontorfaciliteter beliggende i PSV-fodboldklubbens tidligere lagerhal er et råt miljø med et naturligt behov for ekstra varme og hjælp til akustikken. Derfor var tæpper det foretrukne materialevalg lige fra begyndelsen. Det kreative team besluttede endda at gå et skridt videre og dække udvalgte vægge med det bløde materiale.

Vis mig mixet af kundetilpassede og foruddesignede tæpper

Kom med os på reference besøg

Trends & Nyheder, ja tak