Kontor referencer

Kontor referencer
Kontor referencer
Visma gruppen

Fra overordnet arkitektur til tæppedesign

Den bløde og teksturerede Calico-løkkekonstruktion danner den perfekte kontrast til bygningens rå struktur og står smukt til overfladerne af beton, glas og træ. Oprindeligt var det planen, at bygningens gulve skulle beklædes med hårde gulvbelægninger, men Vismas styregruppe valgte tæppefliser i stedet. Med andre ord var akustikken også en vigtig parameter: ""Brugerne var meget bevidste om ulemperne ved lydrefleksion og trinlyd. Nogle forretningsenheder har callcenterfunktioner, og desuden har nogle af deres kolleger det med at gå rundt i lokalet, mens de taler i telefon. Baseret på de akustiske egenskaber syntes de godt om Calico helt fra starten,"" fortæller det kreative team.
Læs mere om tankerne bag projektet

Fantastiske kontor projekter

Design, kvalitet og respekt er tre vigtige værdier i Ege Carpets-kulturen.
De spiller hver en vigtig rolle, når vi skaber tæppeløsninger til vores kunder. Vi stræber efter at skabe individuelle løsninger, der gør en forskel. Tag med os på en fascinerende tur med tæppeinstallationer på smukke lokationer og imponerende rum rundt om i verden.

Colombus Consulting

STYRK VIRKSOMHEDENS KULTUR MED KONTORINDRETNING

Den nye kontorindretning omfatter forskellige zoner, hvoraf nogle fremmer teamwork og samarbejde, og andre er til ro og fordybelse. Og gulvets design guider medarbejdere og kunder i en bestemt retning i bygningen.
En stor motivationsfaktor ved dette projekt var et ønske om at forvandle det, der føltes som trange lokaler uden højt til loftet, til attraktive, åbne arbejdspladser. Før renoveringen stod lokalerne ubrugt hen, og tilføjelsen af tæpper spillede en væsentlig rolle i forhold til at tilføre dem en ny, værdifuld dimension.
Se, hvad vi tog med os fra dette fantastiske projekt
Brønnums Hus Office Club
Brønnums Hus Office Club
Brønnums Hus, København

Tæppedesign som et afgørende designelement

Brønnums Hus er indhyllet i en unik atmosfære med en indretning, der skaber oplevelser rundt om hvert eneste hjørne. Mikkel Küster uddyber: "Hvert tæppe er et kunstværk. Havde det ikke været for designfriheden, var vi gået glip af en ekstraordinær dimension i værelserne."

Besøg Brønnums Hus
Nordea Asset Management

SÅDAN SKABER DU TILFREDSE SLUTBRUGERE MED INDRETNING

Ved hjælp af tæppeplanker har designteamet bag dette projekt udnyttet hele rummets bredde, skabt samling i rummet og defineret de forskellige områders funktion. Ud over at afspejle den impuls, der optræder i Nordea Asset Managements logo, viser tæppedesignet, hvordan brugerne skal arbejde i det nye rum, da en del af designoplægget bestod i at indføre mere fleksible, aktivitetsbaserede arbejdsomgivelser. Her har plankerne en vigtig funktion i brugernes arbejdsdag, da de samler de forskellige åbne arbejdsområder til en række møderum ved hjælp af det dynamiske impulsmønster.
Vis mig det kreative tæppeprojekt
De 3 vigtigste ting, du skal vide for at styrke trivslen på arbejdspladsen
Det handler om at skabe rum, folk har lyst til at være i, i stedet for steder, de skal være i – især fordi vi sandsynligvis vil komme til at arbejde mere og mere hjemme.
Google Campus, Dublin
Google Campus, Dublin
Google Campus, Dublin

Utæmmet kreativitet

Med et samlet gulvareal på næsten 50.000 kvadratmeter kunne designerne fuldt ud udnytte den kreative frihed, de fik af kunden til at bestemme både hårde gulve og et fantastisk udvalg af tæppedesigns, hvor tæppefliser oftest blev valgt frem for væg-til-væg tæpper, da det var et vigtigt krav, at der var fleksibilitet i forhold til at få adgang til kabler under gulvet.
Googles væld af forskellige atmosfærer

Kick Offices Phillips Stadion, Eindhoven

Kick Offices Phillips Stadion, Eindhoven
Kick Offices Phillips Stadion, Eindhoven

Fra råt til indbydende

KICK's kontorfaciliteter beliggende i PSV-fodboldklubbens tidligere lagerhal er et råt miljø med et naturligt behov for ekstra varme og hjælp til akustikken. Derfor var tæpper det foretrukne materialevalg lige fra begyndelsen. Det kreative team besluttede endda at gå et skridt videre og dække udvalgte vægge med det bløde materiale.

Vis mig mixet af kundetilpassede og foruddesignede tæpper

Kom med os på reference besøg

Trends & Nyheder, ja tak