Kontor referencer

Suzhou Bozhong Seiko Robot R&D Center, Kina

Et udend√łrs landskab i et indend√łrs milj√ł

Sozhou Bozhong Seiko Robot R & D Centers indretningskoncept er baseret på princippet om, at en fremragende indretning er bygget op omkring respekt for den menneskelige natur.
Så for at skabe et behageligt arbejdsområde lavede designteamet dybdegående interviews med medarbejdere fra alle niveauer i organisationen i den tidlige designfase.
Skab en indretningsvision med mennesket i centrum

Fantastiske kontor projekter

Design, kvalitet og respekt er tre vigtige værdier i Ege Carpets-kulturen.
De spiller hver en vigtig rolle, når vi skaber tæppeløsninger til vores kunder. Vi stræber efter at skabe individuelle løsninger, der gør en forskel. Tag med os på en fascinerende tur med tæppeinstallationer på smukke lokationer og imponerende rum rundt om i verden.

Br√łnnums Hus, K√łbenhavn

T√¶ppedesign som et afg√łrende designelement

Br√łnnums Hus er indhyllet i en unik atmosf√¶re med en indretning, der skaber oplevelser rundt om hvert eneste hj√łrne. Mikkel K√ľster uddyber: "Hvert t√¶ppe er et kunstv√¶rk. Havde det ikke v√¶ret for designfriheden, var vi g√•et glip af en ekstraordin√¶r dimension i v√¶relserne."

Bes√łg Br√łnnums Hus
BEHOVET FOR FORBEDRINGER AF AKUSTIKKEN OG INDEKLIMAET

Arbejdsmilj√łet har stor indflydelse p√• vores komfort og sundhed

"Tæppedesignene er i harmoni med de enorme vægfotografier i kontorerne. Både farverne og formerne accentuerer de stærke billeder. Ud over billedbanker og de sociale medier kom vores inspiration fra Ege Carpets. De utallige muligheder, tilpasningsmulighederne og den professionelle rådgivning gjorde, at vi hurtigt kunne beslutte, hvilket design der var perfekt for os."
Lad os introducere dig for arkitekt Marcel van der Veers tanker
Ege Carpets står for innovation på flere måder:
Du kan f√• ethvert t√¶nkeligt m√łnster OG ikke blot pryde dit gulv, men ogs√• andre overflader
såsom dine vægge.
Det er indretningsdesign!
Google Campus, Dublin

Utæmmet kreativitet

Med et samlet gulvareal på næsten 50.000 kvadratmeter kunne designerne fuldt ud udnytte den kreative frihed, de fik af kunden til at bestemme både hårde gulve og et fantastisk udvalg af tæppedesigns, hvor tæppefliser oftest blev valgt frem for væg-til-væg tæpper, da det var et vigtigt krav, at der var fleksibilitet i forhold til at få adgang til kabler under gulvet.
Googles væld af forskellige atmosfærer

Orangina-Schweppes, Paris

SPRUDLENDE INDRETNINGSDESIGN

Sprudlende tæpper med bobler

Tæpper med subtile boblende og sydende design trækker tråde til brandets produkter, mens andre er holdt i neutrale nuancer og ensfarvede, skrappe farver.
Med flot kunst, citronfarvede m√łbler og overdimensionerede lamper sprudler interi√łret p√• Orangina-Schweppes' pariserkontorer helt bestemt.
Se en perlerække af gode ideer fra dette projekt

Kick Offices Phillips Stadion, Eindhoven

Kick Offices Phillips Stadion, Eindhoven

Fra råt til indbydende

KICK's kontorfaciliteter beliggende i PSV-fodboldklubbens tidligere lagerhal er et r√•t milj√ł med et naturligt behov for ekstra varme og hj√¶lp til akustikken. Derfor var t√¶pper det foretrukne materialevalg lige fra begyndelsen. Det kreative team besluttede endda at g√• et skridt videre og d√¶kke udvalgte v√¶gge med det bl√łde materiale.

Vis mig mixet af kundetilpassede og foruddesignede tæpper

Kom med os p√• reference bes√łg

Trends & Nyheder, ja tak