En design-
dimension, der vækker kreativiteten

5 former - 18 kvaliteter - 400 farver
Giv dit gulvdesign en helt ny drejning. Med Figura konceptet kan du med former, materialer og farver frit skræddersy dit gulv, så det bliver en helt unik oplevelse. Ved at kombinere fleksibiliteten og de miljømæssige fordele ved tæppefliser med kreative og legende former i forskellige materialer og farver kan Figura skabe opsigtsvækkende design, som passer til et hvilket som helst rum og behov.

Mix størrelser, farver og materialer til fascinerende udtryk med dybde og struktur. Eksperimentér med dine egne kombinationer for at definere områder og fokuspunkter. Udforsk rummet ved at bruge stærke farvekontraster, eller skab en rolig og sofistikeret stemning ved hjælp af forskellige materialer i samme farvenuance. Figura åbner op for en ny designdimension, der vækker kreativiteten og skaber helt nye gulvdesigns.

Samme form - forskellige kombinationer

FIGURA HELT KORT

Figura konceptet består af 5 forskellige former, hver i 19 kvaliteter. Farver og materialer kan bruges alene eller i kombination med andre.

Mix fliser og planker i forskellige størrelser og opnå unikke gulvløsninger. Figura formerne er skåret på en sådan måde, at der opnås helt perfekte samlinger.

Minimumsordre fra 40 m2 pr. form/kvalitet/farve

Former

Figura kan mixes med standard tæppefliser og -planker:

Med Figura-konceptet kan du slippe kreativiteten løs og frit vælge former, materialer og farver, så du kan skabe et gulv, der giver en helt unik oplevelse med opsigtsvækkende effekter.
Bagsider produceret af brugte vandflasker
Bagsider produceret af brugte vandflasker

Det grønne valg

Alle Figura fliser har den patenterede Ecotrust 350 filtbagside baseret på en innovativ produktionsteknik, der omdanner brugte plastflasker til en blød, men stærk og holdbar PET filt med enestående akustiske egenskaber. Ecotrust bagsiden er Cradle to Cradle certificeret og dermed én af de mest miljøvenlige flisebagsider på markedet. Nogle af kvaliteterne i Figura konceptet er desuden lavet af 100% regenereret og regenererbart garn.

Fra affald til smukke tæpper til en bæredygtig fremtid.
Læs mere om Ecotrust

Produkter i Figura-konceptet

Highline

Epoca

ReForm

Una

Rawline

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler

Trends & Nyheder, ja tak