Naturens evne til at genanvende

Direkte inspireret af naturens egen regulære genanvendelsesproces med frø, der omdannes til modent, blomstrende løv, som med tiden forvitres til skrøbelige teksturer, der igen bliver til frø, så det hele starter forfra. 

Ujævne teksturer, lag og strukturer fra naturen gengives i tæppedesign med flere garnniveauer, hvilket afspejler de vigtigste elementer i denne sæsonbetonede cyklus: Seed, Leaf og Fibre. Klik på de tre design nedenfor for at udforske dem yderligere.

De tre design fås i en lang række bløde og tonede farver, som er researchet nøje og koordineret i forhold til den rolle, de spiller i at fremme et godt fysisk og mentalt helbred. De grå og brune jordfarver giver en beroligende, sikker og solid atmosfære, mens de grønne og blå farver bringer ny energi, kreativitet og optimisme. 

Fås som fliser, planker og væg-til-væg. 

En række af muligheder

Transition Mix

Transition Mix
Transition Mix
Et kreativt designværktøj

Mix-fliser skaber bløde farveovergange

Med Transition Mix-fliser på 48x48 cm har du et ekstraordinært designværktøj, som du kan bruge til at skabe smukke, bløde overgange mellem to eller flere farver.
Sådan arbejder du med Transition Mix

Affald er ikke affald, før det er kasseret

Affald er ikke affald, før det er kasseret
Genanvendt

Fremstillet af miljøvenligt materiale

Transition-kollektionen er fremstillet af genanvendte og regenererede materialer, hvilket understøtter den tætte forbindelse til naturen.

Vi omdanner brugte plastflasker til vores Ecotrust-filtbagside. Flasker omdannes til et blødt, men stærkt PET-filtmateriale, der er langtidsholdbart og har gode akustiske egenskaber. Tæppeflisens for- og bagside er hæftet sammen af genanvendt bindemiddel fremstillet af knuste bilruder.

Alle vores tæppefliser og -planker har denne unikke, patenterede bagside. Efterladte fiskenet og andet industriaffald bruges til de regenererede garner, der kan regenereres igen.
Få mere at vide om vores bæredygtige ambitioner
Naturen forbløffer os stadig
MANGANÈSE ÉDITIONS
Naturen forbløffer os stadig
Manganèse Éditions blev etableret i 2004 og er lillesøster til det internationalt anerkendte design- og brandingbureau Saguez & Partners.

Fremstillet af regenereret garn, som kan regenereres igen

Trends & Nyheder, ja tak