Scroll

Reflekterer materialernes store detaljeringsgrad

I ReForm Construction tæppeflisen er den multidimensionelle tekstur inspireret af de originale overflader på moderne arkitekturs foretrukne byggematerialer. Kollektionens to mønstre, Iron og Concrete, afspejler materialernes naturlige udtryk, når de er ældet med årene og forfinet af patina. Hvert design fås i 5 farvegrupper, som er optimerede til at reflektere materialernes store detaljeringsgrad og finesse. 96x96 cm Mix flisen er et ekstra designværktøj, der kan bruges til at skabe flydende farveovergange på gulvet (Se videoen).


 

Construction tæppeflisen er skabt af regenererede og regenererbare ECONYL® garner og er desuden udstyret med vores patenterede Ecotrust bagside. Kollektionen er Cradle to Cradle certificeret og tæppeflisens for- og bagside er hæftet sammen af genanvendt bindemiddel fremstillet af knuste bilruder. Kollektionen kan installeres i alle rumtyper med æstetik og bæredygtighed på agendaen – herunder kontorer med høj trafik.

 • Antal designs/farver:
  2 designs, begge i 10 standardfarver og 5 Mix fliser 
 • Kvaliteter:
  1 kvalitet
 • Tilgængelig i:
  Tæppefliser og planker
  Væg-til-væg tæpper
  Mix fliser kun tilgængelige i 96x96 cm
 • Rekoloreringsmuligheder:
  Nej
 • Minimumsbestilling:
  Væg-til-væg = Ingen minimumsbestilling
  48x48 cm = Ingen minimumsbestilling
  96x96 cm og 24x96 cm = 40 m2
  Figura = 40 m2
 • Klassificering:
  EN1307-klassificering/Klasse 33 – Erhverv – Kraftig brug 
 • Certificering:
  Cradle to Cradle Certified® Bronze
  Indoor Air Comfort Gold
 • Recycled content:
  58%
 • Klar til forsendelse:
  Inden for 2-3 uger fra modtagelse af bestilling
 • Vareprøveservice:
  Inden for 2-4 dages levering
Standard fliser
Mix fliser

Construction Mix

Construction Mix
Skab et flydende flow af farver

Bløde og harmoniske farveovergange

96x96 cm Construction Mix-fliserne er et ekstra designværktøj, som du kan bruge til at skabe flydende farveflows imellem to fordefinerede farver. Hver Mix-flise er en kombination af to farver, der smelter sammen i en blød og harmonisk farveovergang.


Video
Mange designmuligheder

Skab et farvemix midt i rummet

Du har mange muligheder med Mix-fliserne og kan fx placere et farvemix midt i rummet for at skifte fra en lys til en mørk farvetone hen over guldfladen eller omvendt. Alternativt kan du skabe flere farvevariationer ved at skifte fra lys til mørk og tilbage til lys igen. Men denne designfleksibilitet kan du bruge Mix-fliserne til at definere stier i store åbne rum, ligesom du kan skabe zoner til forskellige arbejds- og afslapningssituationer.
Se videoen!


Flow Construction Mix

Fremstillet af regenereret garn, som kan regenereres igen

Trends & Nyheder, ja tak