Økonomielev

Generelt om uddannelsen
Som kontorelev med speciale i økonomi bliver du tilknyttet vores regnskabsafdeling.

Du bliver lært op i både kreditor- og debitoropgaver, dvs. alt fra at oprette kunder til momsafstemning, statistikker, bogføring, afstemning af banker og meget andet.

Uddannelsens varighed og skoleophold
2 år og 5 uger.

Da vi forventer, at du har en gymnasial uddannelse, starter du på 5 ugers grundkursus, herefter vil der være kortere skoleforløb fordelt over de 24 måneder.

Mød tidligere kontorelev med speciale i økonomi

Mød tidligere kontorelev med speciale i økonomi
Kontorelev med speciale i økonomi

Peter fortæller

Hvorfor ville du være elev hos Ege Carpets?
Jeg søgte en udfordring, som dels skulle give mig den størst mulige indsigt i, hvad det vil sige at beskæftige sig med økonomi til daglig, dels havde jeg et stort ønske om at arbejde i en virksomhed, som bredte sig ud over Danmarks grænser.

Hvordan var dit forløb som elev, og hvad arbejder du med nu?
Mit forløb som elev levede op til de ønsker, jeg havde. Faglige udfordringer, hvor jeg i høj grad har kunnet trække på den grundviden, jeg havde tilegnet mig på handelsskolen kombineret med ny indsigt, har medvirket til en spændende hverdag. En spændende hverdag bl.a. bestående af bogføring, analysearbejde, håndtering af leverandørfakturaer og meget andet.

Efter min elevtid, er jeg blevet fastansat, og mit job indebærer bl.a. regnskabsudarbejdelse for 2 af vores datterselskaber i henholdsvis Frankrig og England. Ved siden af dette har Ege Carpets givet mig mulighed for at læse en HD.

Hvorfor skal andre vælge en elevuddannelse hos Ege Carpets?
Ege Carpets skal man vælge, hvis man ønsker at arbejde et sted, hvor der er frihed under ansvar, plads til at vokse fagligt og personligt og ikke mindst en god kultur. 

Trends & Nyheder, ja tak