Handelselev - med speciale
i salg

Generelt om uddannelsen
Som elev i vores salgsafdeling kommer du til at være i tæt kontakt med vores sælgere og designafdeling. Sælgerne får ordrer ind fra kunderne, og du skal i samarbejde med designerne sørge for, at kunderne får designet og leveret det produkt, de har bestilt. Derudover kommer du også til at arbejde med reklamationer.

Uddannelsens varighed og skoleophold
24 måneder og 5 uger. Du skal have en gymnasial uddannelse og starter med 5 uger på skole, og derefter vil der være kortere skoleophold fordelt over de 24 måneder.

M√łd tidligere handelselev

Handelselev

Michael fortæller

Hvorfor ville du være elev hos Ege Carpets?
Til at starte med vidste jeg ikke, hvad jeg ville efter HHX, s√• det startede egentlig som et ‚ÄĚsabbat√•r‚ÄĚ, men i stedet for at tage et ufagl√¶rt job, var jeg s√• heldig at f√• en elevplads hos Ege Carpets. S√• det var lidt tilf√¶ldigt, at det var en elevuddannelse, jeg endte med at tage, men bestemt ikke et valg jeg har fortrudt. Jeg er glad for, at jeg ikke skulle studere i 3-4 √•r, f√łr jeg kom p√• arbejdsmarkedet.

 

Hvordan var dit forløb som elev, og hvad arbejder du med nu?
Jeg var rigtig godt tilfreds med mit elevforløb og arbejder også stadig ved Ege Carpets.

Jeg oplevede aldrig, at jeg var ham, der skulle rydde op og hente kaffe. Derimod var de gode til at give mig forskellige opgaver i afdelingen, som håndterede salg på det danske marked – både bolig og erhverv.

Efter jeg færdiggjorde min elevuddannelse, har jeg siddet i vores Customer Care afdeling og håndteret ordrer og projekter for vores partnere.

Hvorfor skal andre vælge en elevuddannelse hos Ege Carpets?
Jeg synes, det er en god måde at komme ind på arbejdsmarkedet på. Du får både praktisk erfaring, og på skolen er der både obligatoriske fag og valgfag.

Kulturen hos Ege Carpets, synes jeg, er helt fantastisk, og samarbejdet på tværs af forskellige afdelinger fungerer godt. Hvis man er villig til at tage fat og til at lære, så giver virksomheden en masse frihed under ansvar, hvis man ønsker det. Samtidig bliver der lyttet, hvis man har nogle forslag, som kan være til gavn for virksomheden, til trods for at organisationen bliver større og større.

Trends & Nyheder, ja tak