Alle vores
tæpper er akustik-
optimerede

Vores akustiktæpper har massiv indvirkning på lydabsorberingen. Det er der flere grunde til. Først og fremmest er gulvet en af rummets største flader og derfor altafgørende for rummets akustiske design. Dernæst dæmper tæppets bløde konstruktion øjeblikkeligt lydene fra fodtrin, kontorstole og genstande, der falder på gulvet. Vores akustiktæpper har åbne garnstrukturer, der er designet til at opfange lydene, og intelligente bagsider, der er udviklet til at fastholde dem. Det gør dem effektive til absorbering af mellemhøje og høje frekvenser og giver maksimal lydabsorbering i frekvensområdet for samtale, som vi mennesker er biologisk programmeret til at modtage.

 

Lydabsorbering

Lydabsorbering
Lydabsorbering
Bløde og strukturerede lyddæmpere

Akustikflader

Ud over at alle vores tæppekollektioner har store akustiske fordele sammenlignet med hårde gulvflader som træ, beton eller keramiske fliser, har hver enkelt konstruktion også sine egne fordele. Derfor kan dit akustiske mål og materialekonceptet i dit rum være afgørende for, hvilket tæppe der er det perfekte valg til dig. Vores tæpper udmærker sig på forskellig vis i forskellige rumarkitekturer, alt efter om de har lang luv eller er fladvævede. Men som tommelfingerregel stiger tæppets akustiske effekt i takt med tæppets størrelse.

Vores tæpper er fremstillet i eksklusive garner og flerdimensionelle strukturer ved hjælp af avancerede teknikker, så lyden ledes effektivt ned i tekstilfladen.
Akustikbagsider
Effektive usynlige hjælpere
Akustikbagsider
Vores bagsider, som er udviklet til at fastholde og dæmpe lydene i stedet for at kaste dem tilbage, er belagt med et membranlag og består af blød og slidstærk filt i forskellige tykkelser.

En perlerække af fantastiske akustikprojekter

Hvad er din akustiske udfordring?

Lad os optimere akustikken i dit rum!

Udfyld denne formular med dine kontaktoplysninger og en beskrivelse af dit projekt eller din akustiske udfordring – så foretager vi en beregning af din akustiksituation og udarbejder et optimeringsforslag!

Trends & Nyheder, ja tak