Special design

Design dit eget tæppe
Hos Ege Carpets er alle muligheder åbne, når du vil skabe unikke rum til et projekt. Takket være avanceret produktionsteknologi kan du skabe og designe dit eget tæppe, der passer til det enkelte projekt – både hvad angår krav til design og kvalitet. Vores specialdesignede tæpper til erhverv fås fra 100 m2

Samtidig tilbyder vi én af branchens korteste leveringstider. Mindre end 3 uger efter ordremodtagelse er dit specialdesignede tæppe klar til afsendelse. Du kan enten selv stå for den kreative udvikling af mønsteret eller fortælle vores designere om dine idéer. Hvad end du vælger, vil vi i et tæt samarbejde skabe et helt unikt tæppe til dit projekt.

Specialdesignede tæppefliser og -planker
Muligheden for at skræddersy væg-til-væg tæpper, så de matcher lige præcis dit designønske og specifikke mål er populært, men du kan også designe dine egne tæppefliser. På den måde kombinerer du nogle af fordelene ved begge produkttyper, og muligheden bør derfor overvejes nøje. 

Specialdesignede væg-til-væg gulvtæpper og tæppefliser kan fortælle en unik historie ved at inkorporere virksomhedens logo, identitet, beliggenhed eller et helt fjerde element i designet. Den store fordel ved tæppefliser er, at du har stor fleksibilitet i forhold til håndtering, montering og udskiftning.

De småmønstrede all-over specialdesign egner sig særligt godt til tæppefliser ved at skjule samlingerne og give indtryk af én stor overflade som væg-til-væg tæpper. Vi fraråder dog at bruge tæppefliser som udgangspunktet for dit specialdesign, hvis store mønstre og designelementer skal møde hinanden på tværs af fliserne, da de ikke kan gengives ved fliselægning. Her bør du i stedet vælge specialdesignede væg-til-væg tæpper.

Kærlighed til farver
Kærlighed til farver

Vælg selv dine farver

Takket være vores avancerede produktionsteknologi er det let og hurtigt at ændre farverne på et standardtæppedesign fra vores Highline Express kollektioner, og du kan ændre farverne på tæppet helt gratis. Vælg et hvilket som helst tæppedesign, og tilpas det med farver fra én af vores fire farvepaletter.

Vores rekoloreringsværktøj gør det nemt for dig at vælge andre farver og designe dine helt egne tæpper. Du kan endda visualisere dit eget tæppedesign i smukke 3D-rummiljøer og bruge dem til præsentationer og referencer. Det nyttige visualiseringsværktøj kan også anvendes på alle vores andre kollektioner.
Læs hvordan du bruger vores værktøj til rekolorering og visualisering
Processen fra en designidé til en fysisk vareprøve,
der er klar til godkendelse, er meget kort.
Det kan jeg lide!
Pia-Cally Wendt, arkitekt og indretningsarkitekt, Stylt, Sverige

Gør dine idéer til virkelighed

Vi specialdesigner det perfekte tæppe til dit projekt
Vores designteam står altid parat til at hjælpe dig med at gøre din tæppe-idé til virkelighed. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle os om dit projekt og dine designønsker til tæppet. Send os også gerne nogle fotos eller andet materiale til inspiration.
 
På baggrund af dine input udvikler vi en række forslag til tæppedesign, der understreger netop det, du ønsker at fremhæve. Når det gælder større projekter, kan det være en fordel for designeren at se stedet, hvor tæppet skal monteres. Det giver en bedre forståelse for projektet og dets karakter. Og vi besøger jer gerne.

Vi står også gerne til rådighed for sparring og nyudvikling af idéer, der kan fuldende dit projekt. 

Tæppefliser i kreative former
Eksperimentér med dine egne kombinationer
Tæppefliser i kreative former
Skub det konventionelle gulvdesign i en helt ny retning. Med Figura-konceptet kan du vælge former, materialer og farver og frit skræddersy dit gulv, så det skaber en helt unik oplevelse med nye, interessante og spændende effekter.
Du designer tæppet
Alt er muligt!

Du designer tæppet helt fra bunden

Et tæppe tilfører indretningen sjæl, identitet og komfort. Hvad enten du ønsker en speciel stemning, farve eller form, så er det muligt med et specialdesignet tæppe fra Ege Carpets.

Måske har du et gennemarbejdet oplæg eller blot en skitse, et fotografi eller et mønster som inspiration til dit tæppeprojekt. Måske har du bare en kreativ idé i tankerne. Uanset hvad, så skaber vi i tæt samarbejde med dig et specialdesignet tæppe, der passer perfekt til dit projekt.
Uanset hvor komplekse dine individuelle ønsker er,
så finder vi en løsning.

Tag med på en reference tour

Trends & Nyheder, ja tak