100%
design frihed

Hos Ege Carpets er alle muligheder åbne, når du vil skabe unikke rum til et projekt. Takket være avanceret produktionsteknologi, kan du skabe et unikt design, der passer til det enkelte projekt – både hvad angår krav til design og kvalitet. Fås fra 100 m2.

Samtidig tilbyder vi en af branchens korteste leveringstider. Mindre end 3 uger efter ordremodtagelse er tæppet klar til afsendelse. Du kan enten selv stå for den kreative udvikling af mønsteret eller fortælle vores designere om dine idéer. Hvad end du vælger, vil vi i et tæt samarbejde skabe et tæppe til dit projekt ud over det sædvanlige.

Specialdesignede tæppefliser og -planker
Muligheden for at skræddersy gulvdesignet til det ypperste er populært ved væg-til-væg tæpper, men du kan også selv designe mønstret på tæppefliser. På den måde kombinerer du nogle af fordelene ved begge produkttyper, og muligheden bør derfor overvejes nøje. Først og fremmest kan gulvet fortælle en unik historie ved at inkorporere logo, identitet, beliggenhed eller et helt fjerde element i designet, samtidig med at du nyder godt af tæppeflisernes fleksibilitet i forhold til håndtering, montering og udskiftning.
De småmønstrede all-over specialdesign egner sig særligt godt til tæppefliser ved at skjule samlingerne og give samme indtryk af én stor overflade som væg-til-væg tæpper. Store mønstre og designelementer som skal møde hinanden på tværs af fliserne må derimod frarådes, da de ikke kan gengives ved fliselægning.

Kærlighed til farver

Vælg dine helt egne farver

Takket v√¶re vores avancerede produktionsteknologi er det let og hurtigt at √¶ndre farven p√• et standarddesign fra vores Highline Express-kollektioner uden ekstra omkostninger. V√¶lg et hvilket som helst design, og v√¶lg de farver, du √łnsker, fra en af vores fire farvepaletter.

Vores rekoloreringsv√¶rkt√łj, som vi kalder det, er udviklet til at g√łre det nemt for dig at v√¶lge dine egne farver online. Du kan endda visualisere dit design i smukke 3D-rummilj√łer og bruge dem til dine egne pr√¶sentationer og til reference. Dette nyttige visualiseringsv√¶rkt√łj kan ogs√• anvendes p√• alle vores andre kollektioner.
Vejledning til rekolorering og visualisering
Processen fra en designid√© til en fysisk varepr√łve,
der er klar til godkendelse, er meget kort.
Det kan jeg lide!
Pia-Cally Wendt, arkitekt og indretningsarkitekt, Stylt, Sverige
Eksperimentér med dine egne kombinationer
Tæppefliser i kreative former
Skub det konventionelle gulvdesign i en helt ny retning. Med Figura-konceptet kan du vælge former, materialer og farver og frit skræddersy dit gulv, så det skaber en helt unik oplevelse med nye, interessante og spændende effekter.

G√łr dine ideer til virkelighed

Vi specialdesigner det perfekte tæppe til dit projekt
Vores designteam står altid parat til at hjælpe dig med at gøre idé til virkelighed. Det eneste du skal gøre er at fortælle os om dit projekt og dine idéer for tæppet. Send os også gerne nogle fotos eller andet materiale til inspiration. . Hvad end dine idéer måtte være, så fører vi dem ud i livet.

På baggrund af dine input udvikler vi en række forslag til tæppedesign, der understreger netop det, du ønsker at fremhæve. Når det gælder større projekter, kan det være en fordel for designeren at se stedet, hvor tæppet skal monteres. Det giver en bedre forståelse for projektet og dets karakter. Og vi besøger jer gerne.

Vi står også gerne til rådighed for sparring og nyudvikling af idéer, der kan fuldende dit projekt. 

Alt er muligt!

Du designer tæppet helt fra bunden

Et t√¶ppe tilf√łrer indretningen sj√¶l, identitet og komfort. Hvad enten du √łnsker en speciel stemning, farve eller form ‚Äď eller noget helt andet, s√• er det muligt.

Hvad enten du har et gennemarbejdet opl√¶g eller blot en skitse, et fotografi eller et m√łnster som inspiration, s√• skaber vi i t√¶t samarbejde med dig et t√¶ppe, der passer perfekt til dit projekt.

Det eneste du skal g√łre er at beskrive dine id√©er og √łnsker. P√• baggrund af dit opl√¶g udarbejder vores designteam et udkast til designet.
Uanset hvor komplekse dine individuelle √łnsker er,
s√• finder vi en l√łsning.

Tag med på en reference tour

Trends & Nyheder, ja tak