FØL DIG TRYG
MED VORES CERTIFIKATER

Certifikater for miljø, sikkerhed og kvalitet

Vores mange certifikater er din garanti for, at dit nye produkt fra Ege Carpets er produceret med størst mulig omtanke for miljø, sikkerhed og kvalitet.

Stolte af at gå foran

Vores bæredygtighedsindsats har ført til mange fine anerkendelser og priser, eksempelvis EU's ledelsespris for bæredygtig udvikling og EIT Climate KIC's pris for produkt til cirkularitetsby, som gav os muligheden for at dele ud af vores erfaringer på C40's borgmestertopmøde i 2019. Vi er stolte af at gå forrest og blive inviteret til talrige events, hvor vi kan inspirere andre til at bevæge sig i en mere bæredygtig retning.

 EcoVadis Platinum Rating
Platinum Rating

Tildelt EcoVadis Platinum

Vores ekspertise inden for bæredygtighed er blevet anerkendt med en platinvurdeing af EcoVadis, der er verdens førende bæredygtighedsvurderingsbureau. EcoVadis har vurderet CSR-præstationen for 1000.000+ virksomheder i 160 lande, og platinvurderingen placerer os blandt de øverste 1 %.
Få mere at vide
Cradle to Cradle Bronze Certified®
De fleste af vores tæpper er Cradle to Cradle Bronze Certified®

Cradle to Cradle Bronze Certified®

Tanken bag Cradle to Cradle er, at Jordens begrænsede ressourcer ikke skal gå til spilde. De skal ganske enkelt bruges i nye sammenhænge uden negative konsekvenser for hverken mennesker eller miljø. De fleste af vores tæpper er Cradle to Cradle Bronze Certified®, og vi arbejder på at opnå certificering på platinniveau i 2030. Find Cradle to Cradle-certifikatet under de enkelte tæppers produktspecifikationer.
Få mere at vide

Med vores tæpper er det nemmere end nogensinde før at vælge bæredygtigt

Alle vores tæpper er Cradle to Cradle Bronze Certified®

Læs mere om, hvorfor et Cradle to Cradle Certified® tæppe bør være førstevalget, når det drejer sig om at udvikle bæredygtige interiørprojekter
Få mere at vide

Udforsk vores cirkulære tilgang til bæredygtighed

Need to know more?

Let's help you move on

Are you planning a project, let us help you through the entire process, from idea to unique carpet solution.

Fill in your details and we will revert to you or find your dealer and call us.

Trends & Nyheder, ja tak