VI VÆVER SKRALD OM
TIL SKATTE

Den enes affald er den andens tæppe 
Industriaffald er ofte en trussel mod miljøet. Vi ønsker at give vores kunder mulighed for at vælge tæpper, der er produceret på en miljøvenlig måde. Hos Ege Carpets kan du vælge blandt en lang række kollektioner med fornyet og fornybart garn lavet af kasserede fiskenet, industriaffald og gamle tæpper.

Tæppebagsider af genanvendte plastflasker
Plastaffald er en af verdens største miljøudfordringer, fordi plast nedbrydes meget langsomt. Men for os er plastaffald en væsentlig ressource. Vi fremstiller vores Ecotrust-bagsider af genanvendte plastflasker, og de findes i alle vores tæppefliser og udvalgte væg til væg-tæpper. Gennem en innovativ fremstillingsteknik omdannes plastflaskerne til bløde fibre og indvæves i vores patenterede PET-filtbagsider.

I 2030: Fra gammelt til nyt garn
I 2030: Fra gammelt til nyt garn
100 % af vores tæpper skal produceres af garn baseret på genanvendte eller fornybare råmaterialer. Samlet set skal 75 % af råmaterialerne komme fra genanvendte eller fornybare resourcer.

Den enes affald er den andens tæppe

Hvor andre ser affald,
ser vi potentiale for ny skønhed
Bæredygtigt tæppe garn
Bæredygtigt tæppe garn

Garn, der kan bruges igen og igen

Mange af vores kollektioner fås med fornyet og fornybart garn. Det betyder, at de både er fremstillet af affald og kan omdannes til garn, når de er nået slutningen af deres produktlevetid. På den måde kan vi holde garnet i et lukket kredsløb, hvor det kan bruges igen og igen.
Læs mere om vores regenererede og regenererbare garner

Trends & Nyheder, ja tak