Træ eller whiteboard?

Iøjnefaldende eller multifunktionelle flader
Hvis du vil give dit akustikrum en endnu flottere finish, tilbyder vi et eksklusivt udvalg af muligheder i træfiner og non-wood. Ligesom til resten af konceptet er alle materialer udvalgt omhyggeligt, og derfor kan vi tilbyde kvalitetsprodukter i træfiner og non-wood-produkter, der ligner de ægte træsorter til forveksling.

Så uanset om du vælger en lys og minimalistisk skandinavisk nuance eller et mørkere og mere sofistikeret trælook, får din indretning et naturligt og autentisk udtryk. Du kan også supplere dit akustikrum med et indbygget whiteboard i høj kvalitet til skitser osv. Se alle mulighederne nedenfor.

Acoustic Rooms Modular
Mix & match - nu og i fremtiden
Acoustic Rooms Modular
Vores fleksible Rooms Modular-kollektion tilbyder akustikelementer til omstillelige arbejdsmiljøer, som hurtigt kan tilpasses efter nye arbejdsmæssige eller sociale formål. Vores Flow-tilbehørsserie sætter nye standarder for kreativ frihed.

Hvad er din akustiske udfordring?

Lad os optimere akustikken i dit rum!

Udfyld denne formular med dine kontaktoplysninger og en beskrivelse af dit projekt eller din akustiske udfordring – så foretager vi en beregning af din akustiksituation og udarbejder et optimeringsforslag!

Trends & Nyheder, ja tak