Til væg-til-væg tæpper kan du vælge mellem 3 forskellige typer laminerede bagsider:

LWT
Laminated woven textile

Tilgængelig på alle Graphic tæpper. Den laminerede tekstilbagside giver en samlet tæppehøjde, som er 2 mm mindre end med vores laminerede filtbagside. Vores lamineringsproces gør det muligt for os at undgå fyldstof, og vi kan dermed tilbyde en væsentlig lettere konstruktion, end hvis der skulle anvendes fyldstoffer. Lamineringsprocessen gør desuden tæppet særdeles dimensionsstabilt og gør det nemt at få mønstret til at passe. Det sikrer også, at bagsiden ikke bliver ødelagt, hvis man f.eks. er nødt til at folde tæppet for at få plads til det i en elevator på vej til monteringsstedet.

LT
Laminated textile

Tilgængelig på alle Colortec tæpper. Den laminerede tekstilbagside giver en samlet tæppehøjde, som er 4,5 mm mindre end med vores laminerede filtbagside. Tekstilet er fremstillet af vævet materiale. Vores lamineringsproces gør det muligt for os at undgå fyldstof, og vi kan dermed tilbyde en væsentlig lettere konstruktion, end hvis der skulle anvendes fyldstoffer. Lamineringsprocessen gør desuden tæppet særdeles dimensionsstabilt og gør det nemt at få mønstret til at passe. Det sikrer også, at bagsiden ikke bliver ødelagt, hvis man f.eks. er nødt til at folde tæppet for at få plads til det i en elevator på vej til monteringsstedet. 

LF
Laminated felt

Den laminerede filtbagside giver den bedste fodkomfort med vores Colortec- og Graphic-tæpper. Vores lamineringsproces gør det muligt for os at undgå fyldstof, og vi kan dermed tilbyde en væsentlig lettere konstruktion, end hvis der skulle anvendes fyldstoffer. Lamineringsprocessen gør desuden tæppet særdeles dimensionsstabilt og gør det nemt at få mønstret til at passe. Det sikrer også, at bagsiden ikke bliver ødelagt, hvis man f.eks. er nødt til at folde tæppet for at få plads til det i en elevator på vej til monteringsstedet.

Colortec konceptet
Ultimativ stilfuldhed
Colortec konceptet
I denne eksklusivt designede premiumkollektion går æstetik på højt plan og luksuriøs komfort op i en højere enhed og skaber tidløs elegance. Perfekt, når du vil opnå den ultimative sanseoplevelse. Fås i forfarvet uldblanding eller gennemfarvet nylongarn.

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler

Trends & Nyheder, ja tak